View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 8 of 199 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast
Results 176 to 200 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Egoistichno-patriotski gledam u ekonomskom, tehnoloshkom, privrednom, odbrambenom, zakonodavnom, sigurnosnom, zdravstvenom, kulturoloshkom itd smislu.
    A da gledam za interese NATO-a - ne bih se petljala sa CG koja ima opste obrazovanje i ekonomsko-odbrambenu strategiju 50-tih god. proslog vijeka. Jeste da im je simpatichno da neka mala teritorijica sa 500 000 stalnih drzavljana u CG (manje - vise), sa ovakvim rezultatima, treba da bude jednak chlan kluba najrazvijenijih i najstabilnijih vojnih cinilaca reda i sigurnosti u svijetu. Pa samo bi se ochekivalo karakteristichno crnogorsko prosenje za sve i svasta (po cemu je CG i prepoznata od pocetka 16. vijeka do sada), a i naprsit narod bez realnog shvatanja reda velicina njima nije potreban.
    Ali, simpatije, lobiranje njima poznatih crnogoraca itd.....Cine, po mom mishljenju nepotrebnu greshku na jad i dosadu NATO-u. Iz realnih okolnosti i procjene, nikada ne bi dozvolili ovako nesto. No, kako egoistichki zelim dobro CG, navijam da NATO ovaj put ne uvidi greshku u vezi sa prijemom CG u chlanstvo.

Hvala Lepo

Sve kadrove CGe iz ministrasva za evro-atlanske integracije i odbrane, nebi mogli srochit i predochit narodu istinu o nama i njima,
    kao shto Maja u gore navedenom postu,
    izrezala i nacrtala,
    da svko zivi sa dva grama mozga moze pojmit,
    shto nam je jedini NORMALNI PUT.

Ali GRADJANI CGe,
    vole da plivaju uzvodno na Morachke bukove,
    i ako sa MJESTA NE MRDAJU,
    jednostavno su STATICHNI, ne trpe promjene i izazove,
    radje ce dozvolit Boru i kompaniji,
    da utroshe stotine miliona, koje nikome ni za goli q.rac ne sluze,
    jer ta vojska domaca sa cokulama sa ili bez gaca,
    nikad CGu nebi mogla ZASHTITIT OD RATA I DIVLJEG KOMSHILUKA,
    pucala bi BRUKA ka u proshlom vijeku u pet-shest RATOVA,
    shto regionalnih shto sviJetskih.

Oce li se CGa pridruzit CIVILIZOVANIM ZEMLJAMA, ili ce od ZABE PRAVIT SLONA PUMPOM ZA BICIKLO, to samo BOG SVEVISHNJI ZNA,
    jer ovome NARODU,
    PAMET PREPLISHUJE, izbija na uva, nos i usta,
    jer su PREPUNJENI NA UNIVERZITETU DRZAVNOM I PRIVATNOM,
    chim iskoche,
    shedu za MINISTRA.

Sreco Miljetina,
    stvarno si sposobna i fina,
    najljepsha ti hvala, shto si mene SRCE dala,
    ljepotice moja mala.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Nije odje problem ni to neko tvrdi da nisu predoceni razlozi protiv ulaska u NATO (sto nije tacno, predoceni su vrlo vividni razlozi) ni to sto neko sebe smatra "skolovanim" ili ljubavnim - vec da ste vi nesposobni da date jedan cist bez potcjenjivanja inteligencije sagovornika argument za ulazak u NATO. A nije da ih nema, da sam potpuno iskren.

Ali sad... taj NATO nije se "skolovao" kao sto se vi skolovali, vec oni dolaze iz zemalja gdje se postuje misljenje javnosti. I zato su vam oni i saopstili da nema ulaska u NATO dok narod to jest TA MASA NESKOLOVANIH BUDALA kako ih po crnogorski zovete ne bude to zeljela.

Vash sushtinski problem nije crnogorski narod, koga vi izgleda po vasoj prici odlicno poznajete - vec NATO koji ne razumije zapravo o cemu se radi.
    Last edited by Ego_and_his_own; 11-12-10 at 05:21.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodine Milovane cijenim Vasu pohvalu. Od srca zaista.

Ko ne zeli da CG pristupi NATO-u?

- Onaj ko tezi totalitarnom rezimu - Suprotnost od nacela NATO-a chije clanice tako nesto ne bi nikada dozvolili.
    - Onaj ko ne zeli promjene na bolje za CG - Osavremenjivanje tehnologija, obrazovanja, ekonomije, sigurnost zakonskog protoka kapitala...
    - Onaj ko ne shvata da CG ne mora da prijeti samo opasnost po mir od drzava u regionu i da sama uvijek ostaje kao interesna zona za "potkusurivanje"- Nije dovoljno biti dete cveca da vas ni jedan problem nece zadesiti u zivotu.
    - Onaj ko se osjeca pripadnikom naroda neke druge drzave iz regiona iako posjeduje CG drzavljanstvo i time misli da chini neko potajno "rodoljublje" - Sve drzave u regionu su vec potpisnici Americhko-Jadranske Povelje (znachi apsurd i neshvatanje sta to znachi).

Ko zeli da NATO zazmiri na sve zaostatke CG i dozvoli maloj CG da se zakloni pod taj "kisobran" i nauchi da cijeni sebe kao cinioca savremenog demokratskog svijeta:

- Onaj ko zeli dobro i sigurnost CG, i njenim generacijama koje treba da shvate da su jedna slamka medju vihorove i da je pristup NATO-u clanstvu sansa za stabilnost i eliminaciju svih dosadasnjih retorichkih politikanstava na nacionalnom i religijskom nivou.. aPo mom mishljenju, pruza se izuzetna prilika da se sa ovim izborom izvrsi evolucija osnova drustvenog samopostovanja u najboljem smislu. Da ne bi bili vise samo subjekti drzavnog aparata vec odgovorne osobe za sebe i sve oko sebe. Jedinke.

Ko sta bira?........Nek ipak malo razmisli sta zeli CG i njenim gradjanima.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 11-12-10 at 06:31.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Vala da vi recem nesto, kad vidim ovu sliku i kako smo opkoljeni, kasnije ili prije moracemo ili Milom ili silom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

- Onaj ko tezi totalitarnom rezimu - Suprotnost od nacela NATO-a chije clanice tako nesto ne bi nikada dozvolili.
    - Onaj ko ne zeli promjene na bolje za CG - Osavremenjivanje tehnologija, obrazovanja, ekonomije, sigurnost zakonskog protoka kapitala...
    - Onaj ko ne shvata da CG ne mora da prijeti samo opasnost po mir od drzava u regionu i da sama uvijek ostaje kao interesna zona za "potkusurivanje"- Nije dovoljno biti dete cveca da vas ni jedan problem nece zadesiti u zivotu.
    - Onaj ko se osjeca pripadnikom naroda neke druge drzave iz regiona iako posjeduje CG drzavljanstvo i time misli da chini neko potajno "rodoljublje" - Sve drzave u regionu su vec potpisnici Americhko-Jadranske Povelje (znachi apsurd i neshvatanje sta to znachi).
    - ne tezim totalitarnom rezimu.
    - zelim promjene na bolje za CG.
    - ne osjecam se pripadnikom naroda neke druge drzave iz regiona.
    - ne zelim u NATO.

vjerovatno imam neki problem u glavi ili tako nesto....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    E mnogo bi ti htio moj druze. Ka' da ti nije dovoljno ono "znam i gotovo" nego oces i racionalan razlog, argument....
    Kad bi napravio anketu sta je to GEF i da li je to cast za nasu drzavu da se nas ministar obrati na tom skupu jedno tri cetvrtine ne bi znala o cemu se radi, ali kad bi postavio pitanje da li su za to da Crna Gora bude clanica tog cuda koji se zove GEF bar pola bi bilo protiv jer to je garant neka urota prema nama. Volimo da glasamo pa makar ni blage veze nemali o cemu, ali nek se bar vidi ili cuje
    a ti si dao neki razlog za DA?

napisao si 5 redova u odgovoru, a pojma nemamo sto si htio reci, ali to tako lici na tebe i ovaj forum.
    'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Napisao sam ja dosta razloga samo ti vjerovatno ne razumijes, a to je vec neki drugi problem. U pravu si da sve lici na forum jer ima i onih kojima ni crtanje ne pomaze.

Thanks Thanks Given 
    1,472
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,759 Posts

Ko ne zeli da CG pristupi NATO-u?

Prosto za ne povjerovati.
    Apsurdno je na kakvom non sensu zasnivaš mišljenje
    o crnogorskim građamima koji ne podržavaju pristupanje
    NATO-u. Može se reći i potcjenjivanje inteligencje
    neistomišljenika. Već dobro oproban šablon, ako priča ne nailazi
    na plodno tlo, reakcija mase će se okarakterisati kao
    vatromet zatucanosti.
    Moram priznati nimao etički.

Smješno je posmatrati kako se NATO, u biti vojna organizacija
    nameće kao ultimativno rješenja za sve probleme iz svih sfera života
    jadnog malog čovjeka.

Maja, politička dešavanja pratim iz različitih perspektiva da bi stekao
    bigger picture. Nije dovoljno osloniti se na mainstream politiku,
    zagovaranja današnjih "veleumova" i postati biće suženog vidika
    kome se nesvijesno kreira stav. Veoma je bitno u cijelu stvar uključiti
    i druge aspekte, umjesto biti slijepi sluga svojem gospodaru.

Ovdje vlada masovna hipnoza i kolektiva besvjesnost tako da
    je svaki moj argument protiv ove perfidne alijanse priča u prazno.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jeste jeste u sve to treba ukljuciti one sirokih vidika sto znaju da nas NATo zaprasuje i iznad Podgorice sije zeljezo. Pukla im pogibija sto ne bacaju ingote aluminijuma pa da KAP zatvorimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Napisao sam ja dosta razloga samo ti vjerovatno ne razumijes
    ako se ne slazem sa tobom znaci da ne razumijem?

to valjda vise govori o tome koliko ti razumijes.
    'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sredi malo misli i bez nervoze. Najprije kazes da nijesam napisao, a onda da se ne slazes sa onim sto ja nijesam napisao
    Zbilja to ne razumijem ali to ja najmanji problem. Neka smo mi zdra'o a Crna Gora u NATO a da te pośetim (mada ne sumnjam da ti to znas) da je to jedina organizacija na svijet' u kojoj je svaki glas jednako vrijedan, bilo da se radi o najjacem bilo najmanjem. Kud bolje mjesto nasoj drzavi dje se i onako i ovako misli da smo mi pupak svijeta i najvanije mjesto na svijetu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Satr je napisao prichu o Zillu NISHTAVILU,
    velikol NULI i kod prijatelja i u familiji,
    dok ne POMENU ENGLESKU ILI ENGLESKI CHAJ,
    od ZILLA NISHTAVILA ,SE STVORE DESET KROKODILA,
    ...IZ DUBOKE RIJEKE NILA,
    KOJI KOLJU,
    NA ALBANSKI KONJAK,
    SRPSKU MASNU GIBANICU,
    HRVATSKU PODRAVKU,
    NJEGUSHKU PRSHUTU,
    I ENGLESKI CHAJ,
    I NATO MOJE ZLATO.

SVAKA SLICHNOST SA ZILLOM JE DOBRONAMJERNA,
    DA MAJMUN STANE PRED ZRCALO.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sakoliko ozbiljnosti ljudi prilaze problematici najbolje govori sta pricaju... sad cu morati da se prebacim u drugi mod njihov...

....hmm....hrrrmm...

Obecaju bobmbone i slatkise ako se uclanite u NATO... svi cete jest sladolede i imacete NATO kisobrane da ne izgorite na suncu....

Salju milijarde dolala da zivite ka sultani i kraljevi(zavisi kojoj vjeri pripadate) Podizu vam skole i univerzitete djeca ce vi na MIT studirat... branit ce vas i od vanzemaljaca ako vas napanu!

hmm..hrkmmm...

Ajde ako cete se vi odje potpisat zajedno sa prestavnicima NATO-a javno objavit sve ovo sto vi obecavate da ce zlatna moraca tec kroz podgoricu, sa platinastim pritokama zeti i srebrnoj ribnici... Ncete imat nikakvih problema! Svi ce vas podrzati!

Al ja mislim da vi LAZETE a zinete i zelite da prodajete MAGLU odje... NATO nikad nije obeca nista takvo... samo ce neki dobit finasiske benificije, mala grupa bliska odredjenim vojnim i drzavnim krugovima i to je to.

Ah cek:

Iako je sinoć na tribini “NATO i investicioni ambijent”, govorio o tome da su investicije u pojedinim zemljama porasle i do 400 odsto nakon učlanjenja u NATO, Vujović nije želio da daje procjene kako će biti u Crnoj Gori.

Ali naucili ste narod da je vase prazno obecanje ludome radovanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    ... Vujović nije želio da daje procjene kako će biti u Crnoj Gori.

Ali naucili ste narod da je vase prazno obecanje ludome radovanje...
    Ti znas sta ces unaprijed napisati pa ti je dokaz ono sto te demantuje Vujović nije želio da daje procjene u prevodu znaci da nije davao prazna obećanja nama, sto nije iskljuceno da je neka obećanja dao vama Amerikancima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da smo Shvedani i okruzeni Skandinavskim komshilukom,
    nebi dolazio u DOM,
    po CIPANCIJELI DAN BI SE BORIO PROTIV NATO PAKTA,
    ne vjerujem u NATO i njihova OBECANJA,
    ali josh MANJE VJERUJEM DOMACIM DOMACINIMA I NJIHOVOM KOMSHILUKU.

ZATO JE NATO,
    MOJE ZLATO,
    NAMA DATO AKO IMAMO SVIJESTI, a ako je VAMA DOBRO SA MILOM I DOMACOM SILOM,
    ONDA IZVINITE MOLIM VAS PONIZNO.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

kad bi neko pocera milovana za rijec, on bi se pozva na "pjesnicku slobodu", harija on bi na "religijsku", a maja bi vikala stalno "Hvala Lijepo" to jest neuracunjivost, a Vujovic ima "politicku odgovornost" da laze al sa disklajmerom.

A narodu treba nesto CVRSTO na PAPIR.

A NATO nece obecavat nikome MILIJARDE, niti ce obecavat izgradjnu SKOLA niti ce obecati EKONOMSKI PROSPERITET. Oni su vojna organizacija a ne Obrazovna lele meni s vama.

A oni su ljudi koji stoje iza svojih rijeci,za razliku...

da nebi bilo izmisljanja odje i spekulisanja sta se to Crna Gora obavezala tim ugovorima sa Sjedinjenim Americkim Drzavama koje Maja apsurdno spominje evo jednog izvoda jednog od americkih kongresmena odje u washingtonu koji je ucestvovao u izgradnji ovog chartera:

In this agreement the aspirant nations commit themselves to accelerate their democratic reforms, protect human rights, implement market-oriented economic policies and enhance their mutual cooperation.

Znaci to je vasa OBAVEZA a ne njihova kako VI prestavljate odje. I NATO ce se ograditi od svih ovih spekulacija koje oni odje prave.

A koliko radite na tome da ispunite to sto ste potpisali kao i koliko zurite u integracije u EU govori izvjestaj EIU da su građanske slobode medju najmanjim u Crnoj Gori od drzava u regionu ukljucujuci tu Srbiju, a manje su u Albaniji koja je clanica toga NATO-a koga falite kao "transformatora u demokratiju" od 2003 godine.

Al vi sve izmisljate i obmanjujete odje ljude da ce sve procvjetat, oce ali samo vama pojedinim odje koji cete dobiti bonuse i finansiske benificije... a vasa obecanja ce ostat dje i ostala....

A da ne govorim o ostalim stvarima o kojima ste se obavezali korupciji i kriminalu, itd... al vi ne postujete obaveze date njima vec obmanjujete narod odje da ce oni to...

A moze bit i to! stici ce i vama metla... kad pocnete da se odricete jedni drugih...
    Last edited by Ego_and_his_own; 11-12-10 at 18:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

kad bi neko pocera milovana za rijec, on bi se pozva na "pjesnicku slobodu", harija on bi na "religijsku", a maja bi vikala stalno "Hvala Lijepo" to jest neuracunjivost, a Vujovic ima "politicku odgovornost" da laze al sa disklajmerom......
    Sve se tebi u tu Ameriku izbrkalo, ali bas je fino sto nas śetujes i sto su tvoji komentari uracunljivi. Izgleda da si zaboravio nas jezik jer kad nedje pise "Vujović nije želio da daje procjene" tu samo ti vidis obecanja, gradnje skole, ... i ko zna sta jos. Kad to vidis i ne cudim se sto vidis Milovanovu "pjesnicku slobodu", moju "religijsku" a za ovo zadnje je vidljiva nekultura sto je neshvatljivo za vas Amerikance. Valjda treba primjerom svijetliti, a argumentima zasjeniti ali ko će ga znati kako je to kad vi Amerikanci śetujete

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

da da to tebi zadnje sto spominjesh i preskacesh jesu obaveze prema medjunarodnoj zajednici, represija, kriminal i korupcija, nepostovanje ljudskih prava i sloboda.... je moja nekultura...
    Last edited by Ego_and_his_own; 11-12-10 at 18:52.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja mislim da gospodin Milovan, zbog toga sto je jedinka sa svojim mishljenjem, zbog godina a samim tim i iskustva, zasluzuje postovanje sa svojim stilom izrazavanja. Gospodin Hari je takodje punopravan slobodan clan drustva koji zasluzuje isto, a moje skromno mishljenje vrijedi takodje koliko vrijedi i Vase. Da li je to problem, ne znam, ali ne bih zeljela da se tretiramo medjusobno kao subjekti. Nije ni lepo ni privlacno za razmjenu i razlichitih mishljenja - valjda smo ovdje iz tog razloga.
    Meni uopste ne smeta sto Vi imate sumnju u sposobnost CG za realizaciju potpisanih obecanja. Cak ce se mnogi sloziti sa vama da to ide sporije nego sto bi zeljeli, ali to pokazuje upravo da ste Vi najveci kriticar zasto se nije postiglo sve za sta se CG obavezala.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,472
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,759 Posts

Al vi sve izmisljate i obmanjujete odje ljude da ce sve procvjetat, oce ali samo vama pojedinim odje koji cete dobiti bonuse i finansiske benificije... a vasa obecanja ce ostat dje i ostala....
    Nikako da se shvati da članstvom u NATO-u postajemo država za pružanje usluga. Nije ni zamjeriti jer teško se osloboditi provincijalnog sindroma
    da je zapad uvijek i u svemu u pravu i da će nam srdačno pomoći for free.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da da to tebi zadnje sto spominjesh i preskacesh jesu obaveze prema medjunarodnoj zajednici, represija, kriminal i korupcija, nepostovanje ljudskih prava i sloboda.... je moja nekultura...
    Kad bi vi Amerikanci znali sta pricaju neki nasi poslanici vec bi tamo organizovali opstu mobilizaciju, a ovamo kod nas sporo stizu vijesti sta poneki kongresmen prica. To je nasa tragedija jer placamo danak zaostalosti i nedaj boze da stigne to sto neki kongresmen kaze. Javljaj brze bolje ako se oglasi Mike Quigley jer to bi bio lelek i tragedija za Crnu Goru, ako kaze neku grku rijec.
    Last edited by Hari Krisna; 11-12-10 at 19:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Od 4000 milijardi dolara,
    na koliko se procjenjuje trzishte ORUZJA,
    valjda ce CGi biti ukazana pomoc,
    da u KOVACHNICI KAPa, obnovimo one zupchanike za tochkove od tenka, kojeg su mogli izbachit sa deset metara visine, da se ne deformishe,
    no NAM RUSI MAZNUSHE PRESU.
    Ili da proizvodimo chuzme za POPLAVE, rance, padobrance, vuljene charape i pakujemo njegushku prshutu, za marshutu.

Za tih 2,5 % BNPa, vishe sigurnosti ni na TUSHKU DZADU ne mozemo kupip,
    Kinezi daleko, Rusija nam je oko ognjishta, a BOG VISOKO I DALEKO,
    ja se na BORA ne mogu oslonit, ni na buducu bujnu kosu koja ce mene padat u ochi ka Mishku shishke.

DakleM braco gradjani CGe,
    uz bukove Morachke se ne "pljivlje" shto velje u staru varosh,
    mLoGo su jaki ovi NATOVCI,
    a koju ruku ne mozesh savit, ti se lijepo sagni i CELUNI TU RUKU,
    da nas ne ZALIJEPE ka brcu Srbe.

Ja moje sinove necu SHiLJat da VAS brane iz Danske,
    a vi vidjite moze li vas BORO odbranit od NEPRIJATELJA, ako iJopet pochnu crtat mape da neshto SHKLAPE, po BaLJkanu.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

e crni Boro sto se nacinje od njega, bolje mu je bilo da nastavi sa uredjivanjem prostora
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,472
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,759 Posts

Jeste jeste u sve to treba ukljuciti one sirokih vidika sto znaju da nas NATo zaprasuje i iznad Podgorice sije zeljezo. Pukla im pogibija sto ne bacaju ingote aluminijuma pa da KAP zatvorimo
    Zašto si uvijek bukvalista i sve pretvoriš u sprdnju?

Na netu možeš naći gomilu informacija o zaprašivanju tj. chemtrail-ovima.
    Niko ne tvrdi da se ono provodi striktno radi ubijanja stanovništva,
    nego modifikacije klime. (a trovanje kolateralna šteta)
    Jesi li čuo za ratovanje vremenskim nepogodoma i NATO projekte
    za oružja budućnosti. Modifikacija klime se čini kao odličan izvor
    novog oružja jer sposobnost manipulacije vremenskim prilikama
    daje moć ekvivalentnu atomskom naoružanju. To nije puka izmišljotina.
    Zna se da američka vojska ima u planu da do 2025 stvoriti uslove za manipulaciju kišom.
    Zaprašivanja se dovode u direktnu vezu sa postrojenjem za istraživanje jonosfere HAARP.

Tako da ni ovakve zanimljivosti ne treba isključiti iz scenarija naše budućnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Jesi li čuo za ratovanje vremenskim nepogodoma i NATO projekte
    za oružja budućnosti.
    Ko nam ovo sad objavi rat poplavama pukla mu pogibija. Umjesto junacki onako crnogorski "sablja mi sablja ti" pa sta ko ponese oni nama poplave poslali.
    Razmisli malo kakvim sve glupostima truju narod i kako je nekima sve zivo nekakva zavjera pa ti nece biti cudno sto se sa tim neko sprda. .

Page 8 of 199 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)