Page 364 of 830 FirstFirst ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... LastLast
Results 9,076 to 9,100 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

TV nam je ekstra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by drama View Post
    Par mjeseci koristim usluge T-coma, kvalitet slike zadovoljava, a za kanale sam znao kakva je ponuda tako da ne bih komentarisao. Koristim extra trio flat 2 za koji je predviđena pretplata od 38 e (nepunih, par centi manje) ukoliko se ne pozivaju specijalni brojevi ili brojevi van t-com mreže. Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?
    zamislite, dodjete u neki supermarket kupite koka kolu, 2 litra 1,15 eura i dobijete racun 1,48
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    466
    Thanks Thanks Received 
    465
    Thanked in
    356 Posts

stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo?
    Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!!
    Pa ovo je MP's Flying Circus. Ja bi' njima plaketu dala za kreativnost u šišanju korisnika, majke mi! I uvela obavezu zasnivanja bilo kakvog rops...pardon, pretplatničkog odnosa na nacionalnom nivou, a po sistemu barem jedne žrt...ovaj, pretplatnika po domaćinstvu! T-Com do Saturna! :svrš:
    ​Ne čitam s razumevanjem.

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Pretpostavljam da je to kamata za kasnjenje placanja racuna - poslije roka navedenog na racunu.

Thanks Thanks Given 
    466
    Thanks Thanks Received 
    465
    Thanked in
    356 Posts

Pretpostavka je majka svih zajeba.
    ​Ne čitam s razumevanjem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?
    Ja to isto dobijam, i posto upravo pisem zalbu vezano za Extra TV, i to cu da im pobrojim i da trazim da mi vrate svaki cent koji su mi naplatili za naknadno placanje tt servisa, jer pre svega svaki racun platim pre roka, a osim toga racune dobijam na mejl od kada su uveli tu mogucnost. Lopovluk.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koji smor....

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Par mjeseci koristim usluge T-coma, kvalitet slike zadovoljava, a za kanale sam znao kakva je ponuda tako da ne bih komentarisao. Koristim extra trio flat 2 za koji je predviđena pretplata od 38 e (nepunih, par centi manje) ukoliko se ne pozivaju specijalni brojevi ili brojevi van t-com mreže. Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?
    Pošto te T-neradnici zamajavaju i u poslovnici i ovdje na forumu , ja ću ti reći što ti je to.
    Dok Pošta CG nije naplaćivala poštarinu od nas u računu je pisalo manipulativni troškovi. Pošto su nekako uspjeli da skrkaju taj ugovor između pošte i t-coma, Pošta sad T-comu ne naplaćuje te troškove - isporuku računa i samu naplatu ali naplaćuje poštarinu koja je ne znam koliko % od ukupne sume. T-com nije htio da se odrekne tog KOLAČA pa je stavku preimenovao u "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" i nema nikakve veze sa KAMATOM, kamata je kamata u računu , ponovno uključenje je ponovno uključenje, a te troškove niko ne zna što su tačno pa ni T-comovci pa ih svako tumači proizvoljno i netačno naravno. EKIP je te troškove protumačio na najispravniji način - LOPOVLUK, i to je još uvijek na sudu iako im je ne znam koji ustavni ili privredni naložio (T-komu da je maknu) ali su ovi nekom žalbom to vratili na ponovno razmatranje i tako odugovlače i mlate ne male pare.
    Last edited by Tivatech; 12-12-10 at 19:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!!
    Kako ovo jadno zvuci :/.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,932
    Thanked in
    1,051 Posts

Ovo bi trebala da rijese Agencija za telekomunikacije i zastita potrosaca.

Dodjavola , sad se sjetih da su oni tu samo da uzmu debelu platu i da nista ne rade ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Pretpostavljam da je to kamata za kasnjenje placanja racuna - poslije roka navedenog na racunu.
    Sale, na računu nema duga. Koliko mogu zaključiti iz čitanja tekstova na ovome forumu ti si kompetentna osoba, ako možeš objasni mi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale, sto se mene tice, svaki moj racun placen je minimum 6 dana prije roka, a racune dobijam putem mejla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace, sad ukucah Prigovor na RDA stranici, ali avaj, pritisnuh Send, kad ono: ne mozete poslati prigovor. Eto toliko o tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Globa

U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.

Šalje: *****[*****@t-com.me]
    Poslano: 6. prosinac 2010 15:15
    Prima: Kontakt Centar
    Predmet: Zahtjev za umanjenje racuna

Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
    Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
    неоснованом намету.
    Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
    Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
    тел. 020******

On Thu, 9 Dec 2010 16:04:03 +0000, Kontakt Centar <[email protected]>
    wrote:

Poštovani,

S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
    sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
    Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
    Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500
    Moskovska 29, 81000 Podgorica
    E-Mail: [email protected]
    http://www.telekom.me

Podijeli doživljaj.

Subject: Re: Odgovor: Zahtjev za umanjenje racuna
    Date: Thu, 09 Dec 2010 20:49:32 +0100
    From: *****<*****@t-com.me>
    To: Kontakt Centar <[email protected]>

Поштовани,
    Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
    Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
    Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
    објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
    Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
    Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
    Срдачно,
    тел. 020******
    Last edited by DraganPG; 13-12-10 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    U prilog temi o 1%, koliko Telekom globi sve pretplatnike, evo moje prepiske sa njima. U petak sam ovo dostavio i gdji Olgi Nikcevic (Centar za zastitu potrosaca). Ne bismo smjeli da dozvolimo da se sve zavrsi na "razmjeni misljenja" na ovom forumu.

Обраћам вам се захтјевом да ми рачун за 11. 2010. умањите за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Како ме информисао оператeр из кол-центра, та се ставка односи на штампање рачуна.
    Будући да Црногорски Телеком А. Д. не троши нити један цент на било какво штампање, већ ми рачуне мјесецима доставља путем мејла (дакле, ја трошим лист хартије и тонер), ријеч је о
    неоснованом намету.
    Такође, захтијевам да ми се убудуће рачуни шаљу без обрачунавања "Трошкова накнадног коришћења ТТ сервиса".
    Да се Црногорски Телеком А. Д. не би излагао додатним трошковима слања поштом, одговор на овај захтјев можете послати на мејл на који већ мјесецима шаљете рачуне које уредно плаћам, одмах по приспијећу.
    тел. 020******

wrote:

Poštovani,

S pažnjom smo razmotrili Vaš zahtjev koji se odnosi na tumačenje i brisanje stavke telefonskog računa "troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa". Tim povodom želimo da Vas informišemo o
    sljedećem: Stavka na telefonskom računu " troškovi naknadnog plaćanja korišćenja TT servisa" predviđena je Cjenovnikom usluga Crnogorskog Telekoma, gdje je definisano da se "Za pokriće troškova kreditiranja TT usluga naplaćuje 1% mjesečnog iznosa obračuna kreditnih iznosa".
    Imajući u vidu navedenu činjenicu, ne možemo, nažalost, udovoljiti Vašem zahtjevu i navedenu stavku brisati sa Vaših telefonskih računa.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem korišćenju naših servisa i nadamo se da ćete ubuduće biti zadovoljni kvalitetom usluga Crnogorskog Telekoma.
    Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500

Podijeli doživljaj.

Поштовани,
    Најљепше вам захваљујем на одговору. Међутим, из њега је јасно таман колико је било и прије.
    Надам се да ћете бити љубазни да ми, као вишедеценијском кориснику телефонских услуга, одговорите о чему се ту конкретно ради.
    Глагол кредитирати, као што вам је познато, значи: давати на кредит, вересију, позајмити, позајмљивати коме. Такође, као што вам је познато, именица кредит значи: 1. давање робе или новца на дуг, позајмица, вересија. 2. новац, износ новца који се некоме позајмљује. Ово су
    објашњења из "Великог речника страних речи и израза", аутора Ивана Клајна и Милана Шипке (Прометеј, Нови Сад).
    Идентична су објашњења појмова кредитирати и кредит и у осталим доступним рјечницима страних ријечи и економским лексиконима.
    Молим вас да ми одговорите кад сте подигли кредит код мене, тј. кад сам вам дао кредит, под којим условима и кад ћете ми, уз коју камату, вратити кредит.
    Срдачно,
    тел. 020******

BRAVO MAJSTORE!

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post

неоснованом намету.
    тел. 020******

wrote:

Poštovani,

Pozdrav,
    Crnogorski Telekom AD
    Kontakt centar 1500

Podijeli doživljaj.

Поштовани,
    Срдачно,
    тел. 020******

Nijesi dobro shvatio (nijesam ni ja da budem iskren) , ali po njihovom kretenskom tumačenju - ispada da oni NAS kreditiraju, jer im mi ne plaćamo unaprijed račune. Možda bi smo trebali svi uplatit po jedno 500 € avansa da nam maknu tu stavku?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

T-com u Hrvatskoj:

MAXadsl do 4 Mbit/s download i 256 Kbit/s upload -> 79,64 kn/mj

T-com u Crnoj Gori:

Flat 2 2Mbps/256kbps Flat 19.99 €

razlika u cijeni je najblaze receno drasticna...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    T-com u Hrvatskoj:

MAXadsl do 4 Mbit/s download i 256 Kbit/s upload -> 79,64 kn/mj

T-com u Crnoj Gori:

Flat 2 2Mbps/256kbps Flat 19.99 €

razlika u cijeni je najblaze receno drasticna...
    Razlika je najblaže rečeno u svemu drastična...
    MAXtv HD programski paket

MAXtv HD programski paket se sastoji od slijedećih TV kanala u HD rezoluciji:

• Eurosport HD
    • National Geographic HD
    • History HD
    • Discovery HD Showcase
    • myZen.tv
    • Luxe TV HD
    • Anixe HD

OSNOVNI PAKET MAXTV (pandam našeg EXTRA-tv) pogledajte ovdje

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Novi kanal RTS Sat (16), restartujte STB

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

jedna stvar mi bode oci, sportski paket i kanal sport 1. jel to bivsi DSF, i ako jeste moze li se on uvesti i kod nas, kad moze u Hrvatsku, mozda moze i kod nas a na satelitu kanal je FTA..
    nemaju viasatove, mada imaju foxove...

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Lagana priprema za gašenje prvog i drugog?
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

jel to najava gasenja RTS1 i RTS2???

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Lagana priprema za gašenje prvog i drugog?
    Ne, bas naprotiv, jer RTS 1 / 2 / Sat su u paketu i na listi su odobrenih kanala. Uzivajte.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Adekvatna zamjena za Prvu :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman covjek pomisli da ne moze gore i eto demantija.
    TV nam je extra.

Page 364 of 830 FirstFirst ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)