Nisam bogami kasno...no masu prije 16h
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jedna stvar u vezi Evertona...prosli put kad su igrali kuci sa VBA ,bila je kvota na njih 1.55 ,a imali su isto bodova kao i VBA...znaci ,totalno nerealno postavljene kvote...izgubili su 1:4
Sad su kladionice napravile istu stvar...Everton ima samo 2 boda vise od Vigana ,a kvota je bila 1.40-1.45...klasicna navlakusa ,jer su uzeli bod Celsiju i zato ovako preniska kvota...
Fina subota
Eo i 2 tiketa za danas
Prenio sam Gent i Genk od nocas i dodao ova 4 u nedelju
Majorka ~ 1
Bohum ~ 1
Bazel ~ 2
Real ~ 2
i drugi kvota 20.
Herkules ~ 1
Majorka ~ 1
Kortrik ~ 1
Lion ~ 1
Milan ~ 2
Fejnord ~ 1
Malo vecih kvota mogucih :P
Bilbao ~ 1 - Dako odmore ovi iz Espanjola malo mnogo im je ovo bodova za njih, dobili su Atletiko Madrid u goste, dako ih Bilbao tresne ipak su jedni od boljih domacina u Spaniji.
Kaljari ~ 1
Sion ~ 2 bolji su u goste no doma a Ksamaks se raspada kuci, uzdam se u Mrdju nesrecnog (dje je on preshao da igra qq)
Trabzon ~ 2
Sampdoria ~ 2
@Kotoranin taman kad postavish neshto dobitno ja se ne ulogujem na forum na vrijeme :P
Ne znam tacno sto cu da odigram, ali su mi ovi parovi kostur tiketa!
Roma - Bari 1 - 1,35/1,40
Estudiantes - Arsenal - 1 - 1,45 - Samo pobjeda im osigurava titulu! Dobili su River zadnju 4:0, pa nemam nekih sumnji u pobjedu, iako je Arsenal dobar tim (mislim da su treci na tabeli)...
Charlton - Volsol - 1 - 1,40 - Charlton je drugi, dobili su 3:1 zadnju utakmicu (FA Cup), a ovi se raspadaju i zakovani su za dno tabele...
Vjerovatno cu dodat' jos Totenhem vs. Celsi ili Arsenal vs. Mancester - 2+, cisto da mi poveca malo kvotu (obje su preko 1,20). Obje su zrele za 3+ i to ce se vjerovatno odigrati na neke tikete sa malom uplatom...![]()
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Jos Milan i Juve 1+1..
I ja sam prezadovoljan kako je prosla subota..
NBA (sve doslo)
+ sto sam rekao jednome da uplati,+ me je poslusao i dobio sa 15e 'dobio' je 250e,a ovamo jedan mi drug sa 60e 'dobio' je 650e isto NBA...
Nije fora u tome sad kako sam ja neki ekspert pa su oni dobili pare,nego je sustina da vidim oce'li me sto castit....![]()
Ajmo danz nesto
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Bilbao @1 /1.95
Herkules @1 /2.10
Kaljari @1 /2.20
Real Madrid @3+ /1.45
Estudiantes @1 /1.40
--------------
18.35 kv...
Last edited by Orgullo; 12-12-10 at 12:49.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Decic - Bar live na 365
Over 2.5 @2.2 must take![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
OFK Bar daje 3. gol @4.33 taken.
Neka postavi neko ako ima koju siguricu iz NBA,igraju rano nedeljom, od 18:00
---Chelsea Fc---
Uvalice ga decic u 89![]()
Odlicno, cak ni 3+ ne dodje.
Nikad brze mi Italijani nisu dosli P1+![]()
kako da prebacim pare sa akaunta na karticu sa bet365
Ma neka je greška bila, nisam mogao preko withdraw-a. Sad su me zvali da će mi poslat mail.
Huelva-Tenerife x-1 5.00 ovo bi mozda moglo doc... ili Granada x-1 mislim da ce 1 doc
Igrao sam bazel 1/2 previse bi bilo eo 2-0 ahah
ovo je genijalno.
igram da bolton, kaljari i leće daju po dva gola.
vulvs-birmingem: gg. ishod? prva utakmica vulvsa u sezoni na kojoj nisu primili gol.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks