Grande Fabio Quagliarella
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Grande Fabio Quagliarella
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sjutra je sastanak sindikata igraca s legom calcio. Ako ne zadovolje uslove koje traze igraci ovo kolo sto je planirano u subotu i nedjelju sigurno ce biti odlozeno.
igraci su potpuno u pravu ali ipak je to jedna velika trgovina a igraci su samo robovi
juventini, sto ce bit u nedjelju? jesu li kupili de celje i kompanija zetone za vrtesku(zarate i hernanes ce im prodat zetone upola cijene) ?
saD BEZ sale. ako dobijemo i juve onda smo zaista postali velika ekipa. izgubili smo derbi ali smo dobili palerma, napolija, nerijeseno sa milanom i ako sad izvucemo dobar rezultat sa juventusom onda mozemo da se nadamo nekom visokom plasmanu. eh, kiksali smo sa katanijom, cezenom i leceom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
najjaci sastav? mislis da su TRENUTNO u najboljoj formi?
dobi napoli palerma u 5-om minutu nadoknade (1-0 madjo).
i inter naravno - to je svjeze![]()
kvaljarela, jakvinata, amauri, del pjero
milito, eto, pandev, snajder
ibrahmovic, pato, robinjo, inzagi
po trenutnoj formi napadaci tandem milana je najbolji. obrni na drugu bandu eto-milito su bolji tandem no sva 4 igraca juventusa zajedno. drugi je problme sto je milito povrijedjen ali je prosle sezone pokazao kakav je igrac. o eto, takodje , ne treba trositi rijeci.
vezni red juventusa je mozda najkompaktniji dok im u odbrani skripi.
vidjecemo u nedjelju koliko je dobar juve.
Ajmo lacijali, josh juve-a da isprangijate i da trazhim onaj grb...Chak mislim da imam neku kapu lacija zimsku, ako je nadjem dobija jedan i poklon...
![]()
#fakenews
lacio ce igrat *****rski na cekanje iz kontri ali mislim da ce da del neri takticki nadmudrit i da cemo ih lagano dobit 2-0![]()
Bonucci i Chiellini se uigravaju i djeluju dobro, ali ne i perfektno.
Bekovi su nam sprdnja. Motta i Grosso su presmijesni. De Celje je taman poceo da igra dobro i povrijedio se, prezaljeni Grygera isto povrijedjen. Sorensen, mladic iz Primavere koji je doveden na pozajmicu odlican ali samo u defanzivi. On je inace po vokaciji stoper ali s obzirom da moramo da se krpimo na beku moze da igra samo odbranu, nema nikakvih izleta naprijed.
Sredina nam je ubjediljivo najjaci dio ekipe. Marchisio, Krasic, Melo, Aquilani, Pepe. Imamo i trkace i kreativnost.
Napad je dobar, Amauri je srecom povrijedjen pa igramo s 11 igraca na terenu. Del Piero i dalje moze mnogo da da, samo sto je dosad morao da igra u LE jer je cirkusant povrijedjen a Quagliarella nema pravo igranja.
Iako imamo isti skor i kuci i u gostima, utisak je da kuci igramo s mnogo vise pritiska i pod vecim imperativom rezultata sto se dosad nije pokazalo dobro.
Lazio je dobar, ali ovog puta ce bez bodova da se vrate kuci.
P.S. UFO nemoj mi ti zastupat Juventus ni u kojem smislu da te zamolim. :?:
Ljudi igraju li se utakmice za vikend ili ne ?
BISOGNA VINCERE !
igrace se izgleda, dogovaraju se.
juve-lacio u nedjelju vece.
Juve ima odlicnu sredinu, bas kompaktnu, ali odbrana steka konstantno. Neko vec pomenu da su nam losi bekovi. Meni Grosso ne bi igrao ni u Celiku. Quagliarella odlican, za Amaurija je klasa. Svidja mi se koliko je Pepe podigao formu, pa zajedno za Krasicem cini odlican krilni tandem.
Tako da je uz ovu formu iz mog ugla vrlo vjerovatna pobjeda protiv Lacija, pa cemo vidjeti sta ce nedjelja donijeti.
Fotza Roma,Forca Mirko
Vrijeme je da neko zaustavi ovaj Napoli ..
BISOGNA VINCERE !
napoliju ne igra laveci dok romi ne igra vucinic (povreda). da oni kiksaju i da mi dobijemo juve - perfektna nedjelja![]()
iz dva u jedan oba talijana dodjose.
losa je ona fiorentina da zla boga. palermo buca.
Kako dobar asist Denisa kod drugog gola Udinesea. Mnogo fino mi je djelovao argentinac veceras. Fiorentina nista, zabili srecan gol, ali im ni to nije pomoglo. Zasluzeno izgubili.
Palermo isto zasluzeno pobijedio. Parma dala gol, i onda cuvanje rezultata. E ne moze... I drago mi je sto im nije poslo za rukom da se odbrane.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
opet dobi napoli.hamsik.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks