Grebe li![]()
Poklanjam macana nekom ko obozava zivotinje,macak je prelijep,siv,ima 5 mjeseci,velika maza,obozava da spava kao na slici,na ledjima...
Helpppppppppppppppp
Grebe li![]()
---Chelsea Fc---
U principu je velika maza,samo bi se mazio,ali razlog zasto bih ga poklonila je njegova mama koju maltretira po cijeli dan,pa jadnica danima ne dolazi kuci,a nju imam vec 5 godina i obozavam je...
On je najljepsi machak kojeg sam vidjela,kad je bio mali svi su ga htjeli a meni bilo zao da ga odvojim od majke,i sad kad je porastao i poceo da je maltretira(on bi se igrao cijeli dan),moram ga pokloniti nekom...
ova machka je prelijepa
I dobre noge!![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
I dobre noge i vec ti je izbuca farmerice.... a ko nebi...![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
jeli ovo macak-ako jeste daj ga meni vodim ga za nk
Tuka je majku?
Ili moj dobri prijatelju Rušo.
daj jos slika
Njak Njak Njak
odje su vise gledali tvoje noge, nego tog macka...
vidi sto ce mi ovaj Artemist uzeti macka.ajde da dodjemo zajedno kod manekenke pa ko joj se vise svidi neka uzme macku.a ja cu onda manekenkusta kazes ?
neka ovo bude shala
Last edited by Logitech; 12-12-10 at 00:06.
haha evo neka se manekenka glasne za to ali ima da joj se svidim...Mada mozemo pustit i macka da odluci![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Ja se nadam da ce machak ici kod Artemis-a ako bude htjela da me saceka do nedjelje da ja odem do mame i tate po njega...a sestri cu sad javiti da ga jos slika pa cu postaviti jos par slika jer su ove stare mjesec...
Moj je!![]()
Kako je lijep... a ja tek sad vidjeh ovo![]()
![]()
![]()
Lutka..Jedva cekam da ga uzmem...![]()
e neka ti je srecan...da sam vidjela na vrijeme,sad bi ga ja cekala![]()
:bart:![]()
![]()
![]()
;(
Mozda sad kad ga vidite odustanete,ja ga nisam vidjela tacno mjesec dana i sad mi je sestra poslala njegove slike,shokirala sam se koliko se ugojio i koliki je...sad nije macan,vec MACHOR ...
i dalje je prelijep![]()
ih kako bi lovio krtica kod mene.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks