Page 59 of 271 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast
Results 1,451 to 1,475 of 6751

Thread: iPhone (Helpdesk)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uprawo sam odradio swe na mom 3g-u...i mogu da se pohwalim jer swe funkcionise fenomenalno...owaj 4.2.1 je dosad najstabilniji..

a sto se tice update iOS ubuduce... cekacemo muscle nerda ili sherifa ( sigurno ce smisliti nesto )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

4.2.1 je odlican na 3g-u,preporucujem svakome...imam jedno pitanje-danas sam drugu uzeo iphone 3g da mu ubacim 4.2.1 i ono sve standardno preko itunesa shift i restore ,selektovao ipsw i instalirao..onda je dosao red na redsn0w 0.9.6 b5 upalio i sve fino do DFU moda..telefon nema power dugme nego moram kljucem da pritisnem ali odreaguje fino al nece tel da udje u dfu mod nikako,stalno ulazi u recovery..ima li ko rjesenje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne vjeruj svemu što ProMonte odnosno Telefonor kaže. To se odnosi valjda samo na facebook i par sajtova.

Inače možeš sam naparavit account. Na youtube imaš neka jednostva upustva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Update #6: Developer @sbingner (author of TetherMe) has made some excellent progress devising a new hactivation method that kills two birds with one stone for all you ultrasn0w unlockers. His tool, “Subscriber Artificial Module (SAM)” tricks your iPhone and iTunes into creating legitimate activation tickets even though you’re unlocked with ultrasn0w. This means you get the full benefit of push applications, and your battery life increases substantially. If you’d like to try it out, check out http://www.bingner.com/SAM.html
    To help make it easier to try out @sbingner’s tool, we’ve updated redsn0w to include a new “Deactivate” option for the 3G and 3GS. Use this option *after* you’ve installed SAM…it will remove the normal patches made to lockdownd and let SAM take over. (sbingner plans on making a button to do this within SAMPrefs too). Great work, @sbingner!

znaci nema vise brige

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Imam jedan problem - kad me zove neko koga imam u imeniku, ne ispisuje mi njegovo ime na ekranu vec samo broj. I onda tek kad udjem u missed calls, stoji mi ime. Sto moze bit problem?

edit: rijesen problem. samo je potrebno apdejtovat onaj carrier setings. Eto cisto ako neko drugi ima isti problem.
    Last edited by Mitro; 03-12-10 at 16:33.

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,695
    Thanked in
    5,189 Posts

Ima li u T-Com iphone4 simfree?? Znaci ne na ugovor da ga uzmem no ovako, slobodna prodaja. 3 komada su mi trebala sto prije. Ima li ko da preporuci neki sajt dje bi moga uzet ovo? Na amazon su svi zakljucani, ebay takodje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jesi zvao one iz trendera što prodaju telefone ?

U t-com vjerovanto imaju ali su skupi u krv, sjećam se da kad sam uzimao neku nokiu da je bia 100 eura skuplja nego ovi iz tendera.

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

Evo da i ja dam svoje iskustvo o 4.2.1 na 3G instalirao sam ga i mogu reci da nije toliko bolji od 4.1 tj o brzini istog tako da sam se vratio na 3.1.3 i progledao znaci pici kao lud cydia se ucitava brze igo se otvara brze ne baguju odredjene aplikacije itd tako da definitivno ostajem na 3.1.3 i mislim da je ona naljbolja po karakteristikama za 3G a verzije posle nje i ne donose nista posebno za "3G"

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,695
    Thanked in
    5,189 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Jesi zvao one iz trendera što prodaju telefone ?

U t-com vjerovanto imaju ali su skupi u krv, sjećam se da kad sam uzimao neku nokiu da je bia 100 eura skuplja nego ovi iz tendera.
    Ako cu u tendere davat 1800e obaraza mi Da se fatam s narodom posle oko garancije Sad cu otic do t-coma, ako budu po onoj staroj cijeni 670e, tako nesto, uzecu jer vidim na appstore italija je jeftiniji 20e samo, slicne situacije su i u ostale drzave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znači 600eura su u Tendere pa to ti je onda 70 eura jeftinije no t-com, odnosno 210 eura jeftinije na tri komada + što će ti sigurno dat garanciju kad ih tri uzimaš a možda i neki popust. Nije mala para 210 eura razlike.

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,695
    Thanked in
    5,189 Posts

Nije za mene ja sam moj uzeo na ugovor za 120e No su me otac i ujak snasli jutros da im nabavim ovo, popalili se

Hahah, 809e 16gb u T-Com. Odo ja po tender ipak
    Last edited by BiTrAtE; 04-12-10 at 13:33.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Uzmi sim free u Tender koji su iz Italije i nemas problema. Inace kad kupis u Italiji za izvoz, ne znam moze li privatno ili preko firme, oni ti vrate porez nazad, sto je nekih 20ak posto, tako da ako imas koga tamo, nije ni to losa solucija Mada se neces zeznut ni preko Tendera ako je ozbiljan prodavac...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo sam nov sa iPhone-om, pa nemojte zamjerit ako glupo pitam: imam 4-orku i jailbreakovao sam, ubačio Cydia i Installous, ali nisam uspio da nađem full verziju Angry Birds-a. Neka pomoć oko toga? Takođe file manager za komp da izbjegnem iTunes? Bluetooth prebacivanje čitam po Internetu da neće još doći na četvorku. Ima li ko info o tome?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovako, bluetooth postoji samo za verziju softvera 3.XX za iOS 4 uopšte nije rađen update toga programa, zašto ne znam. Tako da jedino 3g sa starim softverom može da funkcioniše kao klasični bluetooth na drugim telefon i naravno 2G može.

Najbolji file menager je po meni iFuneBox, izguglaj, brzo ćeš ga nać.

Zašto koristiš Installous, to mi nikad nije jasno zašto to ljudi rade kad imaju već komp sa internetom konekcijom. Na sajtu http://apptrackr.org/ postoje sve moguće aplikacije koje su rađene za iPhone i iPad i što je najvažnije svi fajlovi su postavljeni na wrhunski filedude server i postoje sve verzije određene aplikacije! doduše filedude ponekad šteka ali je BOG za rapidshare npr. Što se tiče angry birds, skini sa app trackera poslednju verziju koja je optimizovana za retina display. Sa cydie skini app sync za tvoju verziuju softvera na telefonu, prevaciš igru u ".ipa" formatu preko itunesa na telfefon. Igraj tako sve igre krekovane na najlakši mogući način.

Thanks Thanks Given 
    931
    Thanks Thanks Received 
    1,312
    Thanked in
    624 Posts

evo jedne zanimljive igre ''Vjesala'' , ko voli da igra i ubija vrijeme

http://www.filedude.com/download/z7b6kzO6619781fc3a79
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kupi iPhone četvorku - pošto ima mnogo jaču bateriju. Ja kad planiram WiFi da koristim vani , obavezno ponesem punjač sa sobom. Normalno je na 3G i 3GS da baterija traje 3 sata.

Thanks Thanks Given 
    6,184
    Thanks Thanks Received 
    13,695
    Thanked in
    5,189 Posts

A ni na iphone4 nije bog zna sto sad baterija, pored telefoniranja i poruka odem na net jos par puta dnevno (kameru ne palim nikako) i baterija mi jedva pretekne dan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa meni inače jedva pretekne dan kad ga koristim telefon/poruke. Konstantnog korišćenja neta, tri sata može izdržat maximalno ne meni no svima. Ovaj gore što mu traje 5,6 sati....a vidimo se druže.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja od kad sam stavio ovaj 4.1 da ga ne ureknem ne mislim oce li mi se baterije izpraznit...leagano mi izgura 2 dana 3 da ga ne diram.
    Uopsteno malo poziva malo poruka u skolu kad sam pa na wifi se prikopcam i od 7casova ja budem 2 znaci 90min...malo ipod-a i baterija mi bude na 50-60%...ma prezadovoljan.
    Nedje sam procitao na iSrbija kad je baterija tako losa da se brzo prazni kao da se prikopca na punjac i da se uradi hard restart.Ako cete mi vjerovat meni na 3.1.2 je imalo efekta ako znam na koju foru ubite me.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja imamm 3g bb 6.15 ... i isto sam imao problema sa baterijom kada mi je 3g , edge i wifi upaljeni .... ali swe sto treba da uradite je : 1# http://www.bingner.com/SAM.html

kada skinete ta 2 programcica sa cydie ... skinete newest redsn0w https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1

i samo izaberete deactivation ... ( posto wec imate cydiu i ostala sranja )

i ne brinite , nece wam se nista izbrisat...jedino ce wam iphone bolje radit....

i na kraju skinete sa cydie push doctor...

ja sam swe to odradio i baterije traje po dan ipo.... tu se po cijeli dan koristi 3g ... jer mi je besplatan .. wifi ..itd itd ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Reakwon View Post
    Ja od kad sam stavio ovaj 4.1 da ga ne ureknem ne mislim oce li mi se baterije izpraznit...leagano mi izgura 2 dana 3 da ga ne diram.
    Uopsteno malo poziva malo poruka u skolu kad sam pa na wifi se prikopcam i od 7casova ja budem 2 znaci 90min...malo ipod-a i baterija mi bude na 50-60%...ma prezadovoljan.
    Nedje sam procitao na iSrbija kad je baterija tako losa da se brzo prazni kao da se prikopca na punjac i da se uradi hard restart.Ako cete mi vjerovat meni na 3.1.2 je imalo efekta ako znam na koju foru ubite me.

swako ko ga otkljuca sam ultrasn0wom 1.2 ima owe probleme... tebi je wjerowatno simfree

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vincent View Post
    Malo sam nov sa iPhone-om, pa nemojte zamjerit ako glupo pitam: imam 4-orku i jailbreakovao sam, ubačio Cydia i Installous, ali nisam uspio da nađem full verziju Angry Birds-a. Neka pomoć oko toga? Takođe file manager za komp da izbjegnem iTunes? Bluetooth prebacivanje čitam po Internetu da neće još doći na četvorku. Ima li ko info o tome?

idi na cydiu i update instaluss

pusti owe sto pricaju , ko ce skidat swe te app i igrice na pc pa onda prebacat i kacit preko itunesa ... uhh :P

ako imas wireless samo instalous

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Kupi iPhone četvorku - pošto ima mnogo jaču bateriju. Ja kad planiram WiFi da koristim vani , obavezno ponesem punjač sa sobom. Normalno je na 3G i 3GS da baterija traje 3 sata.

nemamo swi para za 4 :/ heh

i nije normalno da na 3g traje 3 sata :P

ja koji imam kuci wireless i po cieli dan je nakacen na njega i po cijeli dan se skida poo nesto traje 10 sati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da da simfree je...
    Sto kaze nokiamen nije normalno da na 3g traje 3sata svega...
    Potrazite nedje po netu ili na iSrbija sto moze bit,ja bi izludio da mi tako baterija brzo curi... :/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi pomagajte!!

Treba mi za ujutro neka aplikacija koja može da čita fajlove formata ".doc i .ppt" znači u pitanju su word i power point prezentacije. Već dva sata skidam aplikacije koje su potpuno beskorisne! :mad: Koristio sam se google-om i našao par njih koje rade po principu uploda fajla preko kompa za onda skidanja fajla preko telefona, uz naravno registraciju na beskorisne sajtove koje na kraju vode do toga plati svega 0.99999999 i tu si ili da uopšte ne rade kao npr iFileshare i text reader , sve sam ih skidao sa app trackera.

E sad postoji još jedan problem, kući nemam wirelles tako da sam bio kod komšije kad sam eksperimentisao sa aplikacijama tako da bi mi najbolje bilo kad bi našao aplikaciju koja može da čita sa sistemske memorije telefona a ja da mu uguram fajlove preko iFunBoxa.

Inače nemogu da vjerujem da telefon u startu nema podršku za ove fajlove, pa nokia 6600 je sve to čitala . :mad:

Page 59 of 271 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)