Moze li mi neko objasniti zasto je netacno vrijeme na svakom postu?
Nisam ga vidio, pa mi cudno bilo i onda sam isao na svoj profil da nadjem postove od tamo ni njih nije bilo. Svasta...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Moze li mi neko objasniti zasto je netacno vrijeme na svakom postu?
Mozda zato sto ti nisi namjestila da ti je vrijeme foruma kako treba?
Control panel > Edit Options > Time and Date Options > namjesti tamo +1 BG.
Ako nije to to, onda dodjavola!
I am so post-rock I shit sad birds.
to jehvala!
stvarno trebate pod hitno da uradite nesto sto se tice povecavanja broja moderatora...
pogledajte topic - https://forum.cdm.me/showthread.php?t=71636
dva bota + gugl translator...
uradite nesto, ima nas koji bismo to radili, toliko dugujemo ovom forumu! da bude nesto kao drustveno-korisni rad!
mislim da ima previse botova na forumu, a evo primjer jos jednog - https://forum.cdm.me/showthread.php?t=71642
Zašto nemate podforum "Psigologija"?
Nebi bilo loše malo se raspisat o tome (ja bi o svom opsesivno kompulzivnom poremećaju).
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Pokusavam da otvorimo novu temu na "Prodaja i oglasi", ali dobijam sledecu poruku:
OCTAVIAN, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Oce li mi neko objasniti o cemu se radi?
Bice sticky za par minuta na Prodaji i oglasima
sve ce ti biti jasno
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
onda treba zaraniti ne samo otvaranje tema, vec i osvjezavanje svih tema od strane autora... Inace, pohvale za akciju.
posto ne mogu da postujem na drugom dijelu foruma samo da pohvalim akciju.. pa cekamo i akciju okupljanja da pomognemo u ciscenju (u skladu sa slobodnim vremenom)..
Ko se to pobio sinoc na CDM-u?
Database error
The database has encountered a problem.
Please try the following:
* Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
* Open the forum.cafemontenegro.com home page, then try to open another page.
* Click the Back button to try another link.
The forum.cafemontenegro.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Drasko je sinoc bio malo popio i naslonio se na server i gurnuo ga i onda je tek jutros kada je posao na posao vidio sto je uradio
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
hmm je li to do mog kompjutera ili su nam pobrisani neki komentari na rachun obavezne donacije?i cenzura je pochela da radi
![]()
Samo danas je obrisano jedno 100 postova
Priznajte lijepo da ste pogrijesili, stavite objavjestenje "mole se forumasi koji su u mogucnosti da doniraju za pomoc ugrozenima od poplave..............."
a ne blokirali citav podforum!
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
pa dobro, mogli su nam i izmijeniti postove pa da izgleda kao i da ih podrzhavamoto bi bila prava stvar
Ma sad im nece niko iz inata uplatit banke.
Posljednji post na "kupovina, prodaja" datiran na "yesterday"![]()
samo da se zahvalim sto ste u svemu vidjeli nesto lose dok ste onu humanu stranu potpuno zaboravili
no to govori vise o vama nego o nama![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
DIDI, ovo je samo na ovom forumu donacija OBAVEZNA, i nidje vise na svijet.
Ocete silu na sramotu da nacerate pojedine da uplate, iako mozda ne zele.
Sta mislis, od kolikog je znacaja mojih 2e, ili nas 20-oro (nasih 40e ukupno), pored Plantazinih 110.000e i ostalih ogromnih suma?..
Ne "zivim" od prodaje/oglasa na forumu, ali ovim postupkom cete "ostetiti" pojedine koji ovdje dolaze samo radi prodaje/oglasa..
Al ajde da vidimo kako ce oglasi funkcionisat do 1. Januara.
didi, znam da ste sve ovo dobronamjerno mislili, i ne zamjeravam(o) vama na ideji, nego na loshoj izvedbi.
kao shto vec rekoh u obrisanom postu, muka mi je ici do poshte i da popunjavam uplatnicu (tako sam samo jednom donirao kada je onaj voz sletio jer su kasno reagovali mobilni operateri). da ste omogucili lakshe uplacivanje, moju biste donaciju vec imali, iako sam to vec uradio i ranije na drugi nachin...
ali za ideju evo josh jednom pohvala
Ja pohvalih dobru stranu al mi izbrisaste post? Dobra strana je sjajna, ali je losa strana...prelosa.
Zasto da se solidarisemo sad za poplave? ZASTO SE OVA AKCIJA NE SPROVEDE U DJELO KAD SE NEKOME DJETETU ZBOG BOLESTI ILI NEZGODE SPASAVA ZIVOT PA TREBAJU PARE ZA OPERACIJU?
Posto ste ovako humani, i svaka vi cast, dokazite to opet kad bude nekome potrebno zivot da se spasi, jer tu barem mozemo izboksovat put u INO da se plati, a ovako ne mozemo skupit puno, a kad se to podijeli na sve ugrozene dobija se goli K.
Zasto da se ne uplacuje da se poboljsaju uslovi u Azilu za pse i macke, nase najvjernije drugare?
Ajd da vas vidimo na djelu kad se desi necesova nesreca da se treba pomagat. Blokirajte cio forum tada i neka bude 20 € minimalno al da znamo da CINIMO NESTO, a ne da se od para gumenjack ne moze upit za GOMILU ugrozenih.
Last edited by CaseLogic; 10-12-10 at 14:53.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nije bitno kolko ce se skupit bitno je da se ucini nesto jer se samo pise ovaj dao ovoliko onaj ovoliko a niko nista ne cini,a sad kad su omogucili priliku nikome ne odgovara..
Nama je omoguceno doniranje, mnogo prije ove "forumske donacije". Tako da ko je htio donirat, donirao je, ko nije, imao je vec priliku ranije. Ali ko je vec donirao nekim drugim putem, MORA PONOVO, ne bi li imao mogucnost postavljanja oglasa..
uvjek podrzavam ovakve akcije ali kad je u pitanju uslovljavanje e tu nemate moju podrsku! Iskreno, samo ste napravili kontra efekat... kao sto rece neki kolega forumas - neka nas uplati max 20 po 2e i zar je vrijedno tih 40e (koje nikom nista pomoc nece) ovakvog izivljavanja nad clanovima ovog foruma?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks