Page 359 of 830 FirstFirst ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... LastLast
Results 8,951 to 8,975 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Ja mislim da bi vas dvoje najbolje to raspravili uz kavicu, onak u četiri oka.
    Hahahahahha, ne pijem ja sa svakim kavu. A i zao mi momka, ne bi to bas bila prijatna kava, pa bolje da se ne "okupljamo".
    A tek zamisli da je kava "Frank" ili ne daj Boze "Don kafe". :mad:
    Samo "Crna Gora cop".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Jos nijesam cuo da se neki hrvat pobunio sto nema rtcg kod njih, ili neki srbin sto nema rtcg u srbiji, ali kad ja kazem da ne zelim rts i hrt u CG e to je onda nacionalizam...oprosti ali ako to nije pokusaj prodaje m*** za bubrege nzm sto je...
    Optuzivati nas u CG za nacionalizam a praviti od hrvata i srba antinacionaliste, i to je pokusaj prodaje m*** za bubrege...
    Prosto ne zelim i ne vidim razlog da zelim RTS i HRT u Crnoj Gori, i djevojka zbog toga kaze "zao mi momka", mislim da je tu sve jasno...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Pa to T-com i planira, odnosno već je donesena odluka, RTS i HRT svakako će da lete zbog drugih razloga a ne zbog zamračivanja, možda, a ni to nije sigurno ostane OBN. Sad još više vjerujem u tezu koju sam prethodno iznio
    Planira li to T-com ili ARD, ostaju li RTS i HRT u totalu i bbm-u, budi jasan...
    svi mi znamo na koje kanale SBB ima ekskluzivitet i znamo da ih mozemo traziti koliko ocemo ali ih necemo dobiti...ja sam sam maltretira ne znam ni kolko puta T-com mejlovima zbog SK i SK+ ali ne pomaze...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Jos nijesam cuo da se neki hrvat pobunio sto nema rtcg kod njih, ili neki srbin sto nema rtcg u srbiji, ali kad ja kazem da ne zelim rts i hrt u CG e to je onda nacionalizam...oprosti ali ako to nije pokusaj prodaje m*** za bubrege nzm sto je...
    Optuzivati nas u CG za nacionalizam a praviti od hrvata i srba antinacionaliste, i to je pokusaj prodaje m*** za bubrege...
    Prosto ne zelim i ne vidim razlog da zelim RTS i HRT u Crnoj Gori, i djevojka zbog toga kaze "zao mi momka", mislim da je tu sve jasno...
    A moga bi malo, za promjenu i da citas izmedju redova, gradjanine. Nisam ti uopce rekla "zao mi je" zbog bilo cega, osim sto bi se posvadjali na kavi, a ja vristim kad se svadjam pa bi mi bilo zao tebe da sve to istrpis. Sasvim simpaticno sam rekla, bez ikakvog "dubljeg" znacenja.
    A ti odma ka da sam puskom krenila prema tebi.
    Ni jednom jedinom ricju nisam spomenula nacionalizam ili nekog prozivala. Samo imamo sukob misljenja oko ukusa, afiniteta i onoga sto volimo. I nista vise.
    A to sto ti vidis letece tanjire i tamo di ih nema, ja tu ne mogu nista.
    Ti gledaj sta ti oces, ja cu sta ja ocu i mirno more.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Sta predlazete kao zamjenu ovih kanala (dok tj. ako se vrate)?
    Sale, predlazem da napravite anketu sa listom kanala koje mozete da ponudite, pa da korisnici glasaju. Ovako, posto ne znamo sta mozete da ponudite, ne mozemo ni da se izjasnimo sta bi voljeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by GYPSY View Post
    A moga bi malo, za promjenu i da citas izmedju redova, gradjanine. Nisam ti uopce rekla "zao mi je" zbog bilo cega, osim sto bi se posvadjali na kavi, a ja vristim kad se svadjam pa bi mi bilo zao tebe da sve to istrpis. Sasvim simpaticno sam rekla, bez ikakvog "dubljeg" znacenja.
    A ti odma ka da sam puskom krenila prema tebi.
    Ni jednom jedinom ricju nisam spomenula nacionalizam ili nekog prozivala. Samo imamo sukob misljenja oko ukusa, afiniteta i onoga sto volimo. I nista vise.
    A to sto ti vidis letece tanjire i tamo di ih nema, ja tu ne mogu nista.
    Ti gledaj sta ti oces, ja cu sta ja ocu i mirno more.
    jedan dio odgovora odnosio se na neptune, zato nijesam oznacio samo tvoj post...a da preciziram dje ja vidim letece tanjire:
    kad je bila utakmica buducnost hajduk u pg, navijaci hajduka su dopraceni do stadiona, lomili su usput i niko ih od policije dira nije, kad je bio revans navijaci buducnosti su zaustavljeni od strane hrvatske policije na granici rijecima da ne mogu dalje jer im ne mogu garantovati bezbjednost..
    vidim ih i u tome sto se hrvatski muzicari, glumci itd non stop pojavljuju u udarnim emisijama RTCG-a, hrvatska muzika je non stop na nasim kanalima a posto ne pratim pa necu da grijesim dusu koliko je u zadnjih 5 godina crnogorskih muzicara i ljudi iz kulture uopste gostovalo na HRT, koliko se crnogorske muzike cuje na HRT...o tome se radi...
    moja prica nije protiv srba i hrvata, moja prica je protiv ponasanje moje drzave po tim pitanjima, i sve dok to ne bude dovedeno u ravnopravan polozaj ja cu biti protiv...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedan dio odgovora odnosio se na neptune, zato nijesam oznacio samo tvoj post...a da preciziram dje ja vidim letece tanjire:
    kad je bila utakmica buducnost hajduk u pg, navijaci hajduka su dopraceni do stadiona, lomili su usput i niko ih od policije dira nije, kad je bio revans navijaci buducnosti su zaustavljeni od strane hrvatske policije na granici rijecima da ne mogu dalje jer im ne mogu garantovati bezbjednost..
    vidim ih i u tome sto se hrvatski muzicari, glumci itd non stop pojavljuju u udarnim emisijama RTCG-a, hrvatska muzika je non stop na nasim kanalima a posto ne pratim pa necu da grijesim dusu koliko je u zadnjih 5 godina crnogorskih muzicara i ljudi iz kulture uopste gostovalo na HRT, koliko se crnogorske muzike cuje na HRT...o tome se radi...
    moja prica nije protiv srba i hrvata, moja prica je protiv ponasanje moje drzave po tim pitanjima, i sve dok to ne bude dovedeno u ravnopravan polozaj ja cu biti protiv...
    Ufffffffffffffffffffff, oces li me pustit sa Hajdukom, pjevacima i glumcima. Otisa si u potpuno drugu pricu, covice.
    Ustvari u pravu si, sve je kako ti kazes, odlicno, bravo, pet.
    Aj zdravo.

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,552
    Thanked in
    2,598 Posts

Jos nijesam cuo da se neki hrvat pobunio sto nema rtcg kod njih, ili neki srbin sto nema rtcg u srbiji, .
    Da je kojim slučajem obrnuta situacija, tj. da su Hrvatska i Srbija medijski zakržljale, vjerovatno bi se i njihovi građani bunili što im se ukida savrameni, vrhunski, nenadjebivi po kvalitetu RTCG.

ali kad ja kazem da ne zelim rts i hrt u CG e to je onda nacionalizam...oprosti ali ako to nije pokusaj prodaje m*** za bubrege nzm sto je....
    Ispada da ne poštuješ ovu državu koja se diči demokratskom i multikulturalnom orijentaciom u kojoj su svim građanima zagarantovana jednaka prava, pa i pravo informisanja putem medija iz zemalja po kojima vuku nacionalnu pripadnost.
    Ti ne moraš pratiti HRT i RTS. Takođe postoji opcija a korigovanja Channel liste gdje ih možeš jednostavno ukloniti a pritom ćeš biti bezbijedan i perfektno zaštićen od tuđinskih informacija.

Da sumiram
    Niti jedna televizija u Crnoj Gori se ne može mjeriti sa hrvatskim i srbijanskim. Godinama u nazad nije bilo interesa da se bilo šta napravi i krene u skladu s svjetskim tokovima. Informativa, obrazovni program, kompletna produkcia, novinarski kadar i ostala ekipa je čista nula. Gledanje sadržaja javne tv je čista tortura zdravog mozga.

Možda ipak televizija Vijesti malo štrči iz te rupe, ali to je zato što 50% udjela u vlasništvu ima njemačka WAZ grupe ( Westdeutsche Allgemeine Zeitung) koja ima veliki udio i najmoćnijim hrvatskim i srbijanskim medijima.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U CG su kanali da Bog sacuva cast izuzecima. Kad je bilo Svet. u kosarci i fudbalu RTCG je davala ocajne prenose da je na netu bilo bolje. A u CG ima ljudi koji bi da gledaju Partizan,Zvezdu, Hajduk itd nema potrebe da se uklanjaju kanali

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Da je kojim slučajem obrnuta situacija, tj. da su Hrvatska i Srbija medijski zakržljale, vjerovatno bi se i njihovi građani bunili što im se ukida savrameni, vrhunski, nenadjebivi po kvalitetu RTCG.

Ispada da ne poštuješ ovu državu koja se diči demokratskom i multikulturalnom orijentaciom u kojoj su svim građanima zagarantovana jednaka prava, pa i pravo informisanja putem medija iz zemalja po kojima vuku nacionalnu pripadnost.
    Ti ne moraš pratiti HRT i RTS. Takođe postoji opcija a korigovanja Channel liste gdje ih možeš jednostavno ukloniti a pritom ćeš biti bezbijedan i perfektno zaštićen od tuđinskih informacija.

Da sumiram
    Niti jedna televizija u Crnoj Gori se ne može mjeriti sa hrvatskim i srbijanskim. Godinama u nazad nije bilo interesa da se bilo šta napravi i krene u skladu s svjetskim tokovima. Informativa, obrazovni program, kompletna produkcia, novinarski kadar i ostala ekipa je čista nula. Gledanje sadržaja javne tv je čista tortura zdravog mozga.

Možda ipak televizija Vijesti malo štrči iz te rupe, ali to je zato što 50% udjela u vlasništvu ima njemačka WAZ grupe ( Westdeutsche Allgemeine Zeitung) koja ima veliki udio i najmoćnijim hrvatskim i srbijanskim medijima.
    Malo si kontradiktoran u stavovima ali ajde.
    Što se ovog navoda tiče :
    Ispada da ima više Slovenaca nego Makedonaca u CG, a vjerujem da je odnos bar 1:50 za Makedonce, no nebitno , ako se oslonimo na tvoju tezu ispada da statistički u CG najviše ima Njemaca a svi ostali su manjine.

Thanks Thanks Given 
    3,544
    Thanks Thanks Received 
    4,665
    Thanked in
    2,081 Posts

Ja bih da pitam, sto se desava kad T-com ne postuje ugovor? To sto je ARD nalozila da se ovi kanali iskljuce, zbog zakonskih zajebancija, to mene kao korisnika uopste ne tangira, kao sto T-com ne tangira to sto mozda neko od korisnika nema para uvjek da plati njihove usluge, pa oni iskljuce ili posalju na sud. A sto se tice ovih divljih TV tipa Elmag, MBC, Montena, TV BUdva, Srpka tv, i njima slicne, ne bi bilo lose da njih prebace u neki poseban paket pa kome se gledaju one gluposti neka plati. Zasto ne ubaciti u start paket VIASAT Explorer? Imas 57 programa (minus ove sto su iskljucili) a od toga na polovinu nemas sto vidjet, lise onih vidovitih sto rade horoskop preko interneta i slicen budalastine. I jos kad vidim "Mini paket sa najgledanijih 25 kanala" Sadržaj Mini paketa: RTCG1, RTCG2, IN, Pink, Atlas, Vijesti, Pro TV, Elmag, MBC, Montena, TV Budva, RTS1, RTS2, TV Avala, Happy TV, B92, B92 Info, HRT1, HRT2, OBN, SLOTV1, DM Sat, Rai 1, Rai 2. Pa svi ovi kanali u CG nemaju 2000 gledalaca...strasno. Ubacite vi ovaj explorer umjesto jednoga od ovih sto ste ugasili.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za Viasat kanale ekskluzivu ima SBB, od toga nista.
    Sto se ugovora tice, operater zadrzava pravo izmjene istog, tako pise, tako da je zalbena osnova vrlo upitna ako je uopste ima.
    Barem se poneko i oglasi iz T-com-a da pita sta da stave kao zamjenu, i to je, ajmo rec, korektno.

Thanks Thanks Given 
    3,544
    Thanks Thanks Received 
    4,665
    Thanked in
    2,081 Posts

Cek, cek...valjda ima pravo izmjene kanla koji su odredjenom paketu, ali mislim ne i broja kanala, kao i jednostrane izmjene ugovora, jer mislim da ne postoji nijedan ugovor koji se moze mijenjati jednostrano. Stvarno nisam obratio paznju, ali cim stignem kuci pogledacu.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ikakve sanse za kanal "Cinemania", i to za trajni paket, tamo ima starih filmova koje niko od ovih sto su sada u ponudi ne pusta, pa bi ga mogli podvest pod obrazovni kanal.
    i predlazem francuski TV 5
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Grobar View Post
    U CG su kanali da Bog sacuva cast izuzecima. Kad je bilo Svet. u kosarci i fudbalu RTCG je davala ocajne prenose da je na netu bilo bolje. A u CG ima ljudi koji bi da gledaju Partizan,Zvezdu, Hajduk itd nema potrebe da se uklanjaju kanali
    Utakmice CZ, Partizana, emitovace RTS SAT, vjerovatno ce i srpska tv u CG preuzimati utakmice CZ sa bivseg Foxa, nzm kakva je situacija sa hrvatskom ligom HRT-om, emitovace se i srpski filmovi, serije, muzika, samo neces na RTS-u gledati americke filmove i serije, to je razlika...
    niko se jos nije pobunio zasto je arena dobila pravo kablovskog emitovanja italije i spanije za teritoriju CG, a istovremeno blokirala mogucnost da bilo koji kanal moze emitovati bilo koji mec italije i spanije zemaljskim putem...Nasa ARD mora i tim da se pozabavi, da se postave zakoni koji ce to blokirati, a ne sad strasna pobuna sto nema NOVE i PRVE...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

CineStar TV, ovaj kanal postoji u MAX tv osnovnom paketu u hrvatskoj, to bi bilo logicno resenje jer fale filmski kanali

http://www.cinestartv.hr/
    Last edited by citizen; 09-12-10 at 14:42.

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Nesto sto postoji u max-tv, a i sve da smo u istoj zemlji, ne mora da znaci da moze i na extra tv. Hvala na konstruktivnim predlozima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Nesto sto postoji u max-tv, a i sve da smo u istoj zemlji, ne mora da znaci da moze i na extra tv. Hvala na konstruktivnim predlozima.
    ne mora da znaci ni da ne moze...

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Naravno, ako bude interesovanja, bice provjereno sa vlasnikom prava.

Inace opšte uslove korišćenja Extra TV-a možete naći ovdje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evroligu Partizan jedino na RTS moze da se gleda na RTS sat ne moze. Prvo Arena kupila prava za CG SRBIJU I BIH i ima prava da ne pusta druge. U CG gledanije su Nova i Prva nego i jedan kanal van ex YU. 80% LJudi uzima kablovsku radi Srpski,Hrvatskih,Bosanskih televizija

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

CineStar TV, ovaj kanal postoji u MAX tv osnovnom paketu u hrvatskoj, to bi bilo logicno resenje jer fale filmski kanali

http://www.cinestartv.hr/
    Citizen ti je postovao i ti opet pojma nemas.Taj kanal ima pravo i za CG i nije nicija ekskluziva,vezaro jedna!
    Ubacite ljudima nesto normalno,AXN nije pod ekskluzivom isto,Crime&Investigation...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Naravno, ako bude interesovanja, bice provjereno sa vlasnikom prava.

Inace opšte uslove korišćenja Extra TV-a možete naći ovdje
    ako bude interesovanja??????? Nema pretplatnika Extra TV koji nije zainteresovan za filmski kanal, samo nam reci na koji nacin mi da iskazemo to nase interesovanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Citizen ti je postovao i ti opet pojma nemas.Taj kanal ima pravo i za CG i nije nicija ekskluziva,vezaro jedna!
    Ubacite ljudima nesto normalno,AXN nije pod ekskluzivom isto,Crime&Investigation...
    cek cek cek, oces da kazes da AXN i Crime&Investigation nijesu ekskluzivitet, a ja mislio da su svi ostali pod SBB-om...imali jos neki sa one cuvene liste kanala koje nema Extra TV koji nije ekskluzivitet, da bar znam sa kojim zahtjevima da im napunim mail

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Za Crime&Investigation titl,odnosno lokalizaciju placa IKOM,SBBov veliki neprijatelj,jos uvijek tog kanala nema u SBB-u,a i bio bi konkurencija njihovom miljeniku I.D.-u
    AXN nije pod ekskluzivom,ko oce moze da ga ubaci,nisam siguran za MGM jos,ostali jesu ili ih Extra ima u ponudu.
    No,takvi kanali kostaju,pa mozda ih zato nema u ponudi...
    A tu je i pomenuti Cinestar,CInemania je pod ekskluzivom mislim..
    Last edited by Jakuza; 09-12-10 at 15:07.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

MGM ima na cabling ali kur'a ne valja kanal

Page 359 of 830 FirstFirst ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)