desilo se i meni too stojim na semafor na milenijum tuareg v10 i staje golf 3 gti pored mene bije muzika to sto moze turira ga neki momcic i kad se upali zeleno imade covjek da izgine da me pretece![]()
A takve lagano iskuliram.
Ponekad imam problema sa vozachima CT tablica.
Stignem ih u tri trake i pochnem preticanje i onda nastane muka nevidjena. Shaltanje u manju, puni gas, vozhnja sredimo trake ne bi li me zaustavio u preticanju. I onda kad vidim tako umno poremecene shofere, vratim se nazad i vozim iza njega. A se pojavi mjesto za preticanje, kick down i on je proshlost.
Nikad mi nece bit shto je problem pushtit nekoga ko oce da te pretekne jer idesh 60 gdje je ogranichenje 80.
Da napomenem da je ovo posebno izrazheno kod CT drajvera. Nije da nema i ovih drugih ali oni nekako prednjache.
Last edited by hercules; 08-12-10 at 19:16.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
desilo se i meni too stojim na semafor na milenijum tuareg v10 i staje golf 3 gti pored mene bije muzika to sto moze turira ga neki momcic i kad se upali zeleno imade covjek da izgine da me pretece![]()
Simke Tuareg V10 i Hercules kick down na Freelandera..
Priceless.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
A da, ti si onaj shto mora pretec svakoga ko je ispred njega na vrat na nos.
Sa prelijepom plavom hondom.
Nijesam ochekivao da cesh se prepoznat u ovom postu.
E to je stvarno priceless.
Ne trkam se ja u grad nikad. Van grada, kad krenesh u preticanje zabranjeno je dodavat gas i onemogucavat brzheg od tebe da prodje.
Ali to je nasha realnost.
Last edited by hercules; 08-12-10 at 21:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
sto, da nisi sad odlucio da kupis, pa te zeznuse? :mrgreen:
(nečitko)
Ja sam ljetos u Buljaricu vidio momka koji ima na biceps istetovirano "GTI"
je li i on bio u djusov spot beli grom
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
preporucite nekog majstora za malo udubljenje zadnje dijela na opela (starog vise od 10 god) i koliko to para moze bi da se napravi?
Ima li išta normalnije, no i ti malo da ga takneš po gasu, i kad se otvori semafor - lagano kreneš i gledaš njega dje sagore auto...
uH! NemoJ! "Kakvu je Rašo dvojku uzeeeo braaate, 15" točaaaak, jeeeeedeeee, TO SE NA PUT NE MOŽE DRŽAT" (navedena rečenica nije plod mašte... Lik je to mrtav ozbiljan rekao)... I da sve bude još gore - nastavio da priča o kolima. Jedva izdržah da mu ne reknem: "Kad razgovaram s tobom, opada mi IQ"
Jbg, što reče moj drug... Dodješ Golf šesticom na parking UDGa i blam te je kakvu kantu voziš
Posebna kategorija su ti vozači kabrioleta... Nikad, ali nikad da se počine od njih (barem iz mog, i iskustava mog društva).
VoziM PG-CT, lagano, svoja vožnja... Eto ga PUG 307HDI crni gaaas patos da me omete... KULIRAM... ... Usporava, pored mene... Opet gas patos... (KULIRAM)... Nema ga više u vidnom polju... Idem uz treću traku, čekao me je na proširenju.... Opet full gas pored mene... -KULIRAM... I tako u više navrata, stvarno mi nije jasno kako mu nije dosadilo :roll:
I na grb zagoricha je BMW E36
Last edited by cvxcomputers; 09-12-10 at 00:28.
aooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Vaske, pushti Zagorich vishe, ol ?!
![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
da NEBI (febi) ima problema
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vasko, Zagoric je destilovana voda za Konik.
TAKUMI
moze li info dje i sto da cinim ( ogrebao mi neko na parkingu auto - na crnu boju) i sad mi se vide oni mali tragovi - sto da cinim?
kupi novo auto dok si na vrijeme :mrgreen:
(nečitko)
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ima jedan mali dio gdje je skinuta boja (oko 3cm) a ovo ostalo je sve ono sitno gdje i kad ocistis vlaznom krpom ne vidi se - tek kad se osusi![]()
Ma to je to, probaj acetonom, onda polirkom nekom.
TAKUMI
U Masline ima jedno mjesto gdje se radi poliranje ali citavog auta.
A ako hoces samo taj dio, ili cijeli blatobran, onda se javi ovome momku:
Ammar - 067 655 665
Broj ti je dao Soni...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks