Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec bilo, mrzno mi da pretrazujem sve stranice...
Interesuje me kakva je procedura oko premjestanja resivera i antene, tj. signala uopste, sa jedne adrese na drugu? Total TV koristim u stanu vec duzi vremenski period, tacnije od samih njegovih pocetaka, a ovih dana postajem pretplatnik paketa Extra TV... Total sam mislio da prebacim sa stana u kucu (koja se, naravno, nalazi na drugoj adresi) pa me interesuje kako ide taj postupak...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Meni su se javili,rekli da su kanali privremeno ugaseni,cak i Prva,ali im ne vjerujem normalno
Srecom meni ono sto treba je jos uvijek tu i bez opasnosti da ce nestati![]()
Ma pustice oni to brzo, ja vjerujem.
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Pa to me najvise interesuje... Znaci nema potrebe prijavljivati promjenu adrese? Meni i odgovara da racuni nastave da dolaze na adresu stana...![]()
Vratili su OBN, na staroj poziciji
jes evo sad vidjeh
vracaju i ostale i uvode jos nesto novo cuh
Who let the dogs out
Po meni su odlicni ali nedostatak Arena paketa je ogromni minus... Barem meni koji jedino gledam History, Nat Geo, Discovery, Discovery ID, Animal planet, povremeno Sci FI i Sport Klub kanale... Ostalo me ne interesuje...
Zvao sam TotalTV i rekli su mi svi se kanali vracaju sledece nedelje.
Kad bi vratili Prvu i dosli do nekog ekskluziviteta sigurno bi mnogo profitirali...
Nisam znao da je tolika pomama za tim kanalom :shock:
Sta uvesti, Total TV ili BBM? Vec imam Extra TV u dnevnu, ali mi treba za jos jednu sobu. Total TV mi se ne svidja sto moraju da se buse zidovi, ali da li se mozda isplati?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Zavisi sta ti treba?
Ako te zanimaju dokumentarni,serijsko-filmske,djeciji i sportski u osnovnoj ponudi je brdo tih kanala u Totalu
Ako ti trebaju domaci kanali,hrvatski,nacionalna televizija Bosne,onda BBM
E sad BBM ima dva paketa,osnovni i dodatni,prednost Totala je sto su strasni kanali u osnovnoj ponudi...
Last edited by Jakuza; 08-12-10 at 20:27.
odakle ti to ta BBM ima dva paketa ?? ima ih ukupno 11
http://www.bbm.co.me/televizija.paketi.php
ima li ko ove total tv HD resivere?
koliko se placa mjesechno paket za HD kanale? I koji su sve HD? xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Za HD resiver plaćaš priključnu taksu 20 €, montažu 30 ili 50 € u zavisnosti da li želiš kompletnu opremu ili samo resiver, plaćaš mjesečnu pretplatu 2,50 € za tri kanala i plaćaš iznajmljivanje resivera HD/DVBT mjesečno 3,50 €. A za HD/DVR mjesečna renta korišćenja ti je 6,5 €. Znači, sa prvim resiverom te mjesečna pretplata košta ukupno 6 €, a sa drugim 9 €. Ovaj drugi resiver ima mogućnost snimanja i pauziranja programa.
HD kanali u Total TV: Eurosport HD, Eurosport 2 HD, National Geographic HD
hvala....
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
koliko košta kartica za total ima li više da se plaća pripejd kao nekad za 6 mjeseci i ako ima gdje se prodaje pošto se opet vraćam na total tv![]()
jedno pitanje
da li se hrvatski TOTAL moze gledati u crnoj gori ?
i recite mi samo koliko je 70+10 kuna u evrima ?
Drugi Extra TV STB mozes da povezes preko PLC (http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=575&id=2041) ili WiFi (http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=575&id=2095) - bez busenja zidova.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks