View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 324 of 942 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... LastLast
Results 8,076 to 8,100 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zavrseno. Potcjenili su Spance i to im se obilo o glavu, dobar pocetak, kasnije stali, vodili 3-1, 6-3 i zatim se ispromasivali, nekoliko stativa, precki i to je to... A da mi je znati na cemu je ovaj sto je izvukao zakljucak kako Partizan nece proci grupu :lolblue:

big giant head Guest

partizan
    kakvi idioti, vjerovatno najslabiju ekipu u EL nisu uspjeli dobit kuci. mogla bi ih mladost klepit i u BG, to bi bilo lijepo.
    no, prolaze grupu sigurno, odvalice barselonu i u gostima i oly u obje tekme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da odbrana nije najbolji napad dokazali smo noćas. Odlično smo odigrali odbranu, samo poneka greška, ali u napadu slabi. Azevedo se nije vidio. Oduševio me Čučković. Štajnmec standardno dobar kao i Toni Petrović. Radić ispod prosjeka, a ni Pop ni Šetka nisu briljirali. Kalay izgubljen. Draško Dragan i Boki borbeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bacili su u napadu sve ono dobro sto su u odbrani napravili.Azevedo je najvise zakazao od svih,da je on bio na nivou izvukli bi pobjedu.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Zavrseno. Potcjenili su Spance i to im se obilo o glavu, dobar pocetak, kasnije stali, vodili 3-1, 6-3 i zatim se ispromasivali, nekoliko stativa, precki i to je to... A da mi je znati na cemu je ovaj sto je izvukao zakljucak kako Partizan nece proci grupu :lolblue:
    LOL to je bilo hipotetski ali nakon ovoga danas ko bi se čudio da ispadnu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sustinski se nista nije promijenilo, da smo dobili bio bih siguran da prolazimo (mada sam i ovako), ali bi Vasasa morali i doma da dobijemo.
    Niko nije ni ocekivao laku utakmicu. Ovo je 5. utakmica ova dva tima u zadnje 3-4 godine i nijedna nije zavrsila preko 2 razlike. Pri tome su i oni dobili jednom u Ko, a i mi u Budimpesti.
    Bice jebeno sa njima u Ko... Lani smo ih dobili 2 razlike, prvi put smo poveli 4-5 minuta prije kraja!
    Cestitka novljanima, bice oni u igri do kraja. Jedino mi nije jasno kako je Nikola igrao, ako je prethodnu sa nama iskljucen sa pravom zamjene??
    Sa tog aspekta (jer bi i jadran igrao sa 12 igraca) sam ocekivao neizvjesnu utamicu sa (u goste) slabasnim Segedom...

Trebao nam je jedan poraz. Poleceli smo nakon onih razbijanja jadrana iako se vidjelo da je to vise bio plod jadranove lose igre nego sto smo mi briljirali.

Budvu nesto ne bih komentarisao, samo cu se nasmijat
    Nikad oni nista nece napravit van svog bazena, a ne bi ni tamo da ne nastane show oko bazena dok gube.
    Chush Spartak...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Štroco View Post
    LOL to je bilo hipotetski ali nakon ovoga danas ko bi se čudio da ispadnu
    I da dodam samo vezano uz prolaz Partizana, oni sad ne smiju kiksat ni jednu utakmicu i ne smiju izgubiti ni boda jer recimo može se desiti (ovisno) o situaciji da Mladost pusti Barceloni 3 boda pa se vi koljite za 2.mjesto a ovakav partizan sigurno ne može reći sa sigurnošću da će dobit sve utakmice do kraja.
    Ako ne prođete grupu baš vas briga, bar će vam kladionice biti zahvalne za ovu posljednju utakmicu pa vam možda i baw (betandwin) uskoči kao jedan od sponzora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odavno nisam vidio ovake kardinalne greške u nizu zajednu ekipa kojase ne zove pro recco. kad je primorac preokreno 0:3 u 4:3, 2 napada zaredom velike greške sudaca kontra primorca - čisto odgurivanje za 4. gol (nakon što mađari nisu više od 10 min zabili) sidruna, i čisti a nedosuđeni izbačaj odma idući napad napavloviću. i kasnije su suci morali ratit loptu kad je trajković šutirao a suci su u istom trenutku sudili izbačaj bez lopte na steinmetzu.

partizan me, ko i većinu bacio u očaj što se tiče kladionice. bio sam uvjeren da će dobit s više od 5 razlike, a ne neće uopće dobit.dobro dasu ovo napravili s nekom solidnom ekipom, nego s barcelonom. bože sačuvaj

izvještaji s 5 od 8 utakmica na dance.hr
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za nas sledi buran decembar kup,jadranska (mladost) i liga sampiona
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

A lijepe li Lige sampiona

Od koga poceti , od pobjednika ili gubitnika.. Posto je vise bilo gubitnika ajde njima malo vise paznje ..
    Kotor, pa kotorje odigrao koliko je mogao, s obzirom da se ne trenira, ili se trenira , ili sta god i kako god se to definisalo sto reade ti igrace kada nema utakmice. Za nesto vise potrebno je malo vise: para.. E kako to glupo , ali nazalost istinito zvuci.

Budva, razocaranje za sve, pokazuje se da ta ekipa nema pravog lidera, da su svi tu radi love, a rezultat neka bude kakav bude. Izgubiti od spartaka, hm, pa poznato je da su cudni uslovi za igru u tom bazenu, da braca rusi vole da se tuku, ali opet pogledaj te im sastav, jesu imena, ali ti ljudi nisu nista ucinili ima najmanje 7 - 8 godina u vaterpolu..

jadran, pa ovi su imali objektivno najlaksi posao, sto su i na kraju krajeva odradili. Ovi madjari su dobri ali nedovoljno da bi jadrana ugrozili doma.

P.S. what the f ***k se desava sa partizanom....???
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet nema Zlokovica medju pozvanim za reprezentaciju. Izgleda da je opet rekao Peru da mu se ne igra... moze mu se.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nema ni Radića, Paskovića, Radovića...
    Pošto sam apsolutni laik što se vaterpola tiče volio bih da mi kaže neko ko to nije:
    Je li Damir Crepulja kalibar za reprezentaciju? Nije pozvan a vidim da je među najefikasnijima u Jadranu ove sezone. Pročitah jedan post đe se kaže da ima 26 godina što se nikako ne može okarakterisati kao "star igrač".
    Dick Laurent is dead!

big giant head Guest

sigurno nije nista gori igrac od danilovica. problem je sto je ovih 5 dobrih utakmica za jadran malo da bi se reklo da je zasluzio poziv. vidjecemo kad se budu igrale najvaznije utakmice od chega je napravljen.
    protiv budve je bio prilicno slab u odbrani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Nema ni Radića, Paskovića, Radovića...
    Pošto sam apsolutni laik što se vaterpola tiče volio bih da mi kaže neko ko to nije:
    Je li Damir Crepulja kalibar za reprezentaciju? Nije pozvan a vidim da je među najefikasnijima u Jadranu ove sezone. Pročitah jedan post đe se kaže da ima 26 godina što se nikako ne može okarakterisati kao "star igrač".
    od 2 ljevaka koje trenutno imamo (sekulica necu ni brojat), meni je crepulja uvijek bio mnogo bolji od danilovica. brzi je, lukaviji, mnogo bolji i precizniji sut ima. danilovic mi je nekako providan, uvijek znam gdje ce sutirati. samo sto oboje imaju isti problem - nedisciplina. kod crepulje se to vidjelo prosle sezone, mada kad ga vidim kako igra i trenira ove, prosto se ne mogu nacuditi sta se to desavalo u primorcu prosle godine. danilovic je uvijek bio i ostao june, makar dok se lomi rezultat i kad se igra neka vaznija utakmica.

tako da sigurno, ne pozvati crepulju u reprezentaciju bi stvarno bio grijeh, jer bi nam bio ogromno pojacanje u napadu. zao mi je sto se gojkovic oprostio od repke, jer se sa crepuljom izgleda bas dobro slaze u bazenu i dobar su tandem u napadu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    od 2 ljevaka koje trenutno imamo (sekulica necu ni brojat), meni je crepulja uvijek bio mnogo bolji od danilovica. brzi je, lukaviji, mnogo bolji i precizniji sut ima. danilovic mi je nekako providan, uvijek znam gdje ce sutirati. samo sto oboje imaju isti problem - nedisciplina. kod crepulje se to vidjelo prosle sezone, mada kad ga vidim kako igra i trenira ove, prosto se ne mogu nacuditi sta se to desavalo u primorcu prosle godine. danilovic je uvijek bio i ostao june, makar dok se lomi rezultat i kad se igra neka vaznija utakmica.

tako da sigurno, ne pozvati crepulju u reprezentaciju bi stvarno bio grijeh, jer bi nam bio ogromno pojacanje u napadu. zao mi je sto se gojkovic oprostio od repke, jer se sa crepuljom izgleda bas dobro slaze u bazenu i dobar su tandem u napadu.
    Mislim da sto se tice Crepulje je ugovor odradio dosta toga...ima tu jos nekih polemika pa nije vise bolestan po 20 dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazite se Bestije, nameracio se Jovo Sudjic na vas:

Za pojedine stavove navijačkog kluba “Beštije” , Suđić smatra da politički konotiraju.
    “U toj NVO ima visokoobrazovanih ljudi, ali i onih koji su spremni svašta da pričaju i koji ne mogu da se kontrolišu. To je politička NVO, oni su saopštili da je izgled stadiona FK “Bokelj” u Kotoru najtužniji u Crnoj Gori. Raspolitizovaću ja te ljude u “Beštijama”, poručio je Suđić.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rip jovo sudjic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vrlo lagano ide ovo u Rumuniji
    7:2 nakon druge cetvrtine ( 2:1, 5:1)
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dok je Sudjica i ISPOLITIZOVANIH DPS ljudi (pazi mi izraza... ''ljudi''), koji se predstavljaju kao sportski radnici, nama u Kotor nece bit' bolje. Bilo da se radi o Primorcu, a pogotovo kad se radi o Bokelju. Zbog njega je Bokelj go k. od kluba! Zamisli bit' u drugu ligu, a Decic, Petrovac, OFK Bar, Grbalj (zna Sudjic da je taj klub nastao sredinom devedesetih od Bokelja 2)...prvoligasi??
    Sramota je to sto izjavljuje, a opet...vidi se i da on ima problema sa ''visokoobrazovanim'' Bestijama.
    Najbolji moguci potez koji su Bestije ikad napravile je stavljanje u prvi plan fakultetski obrazovanih ljudi. I tacka.

Chush Bestije politicka NVO. :lolblue:

Cujem za rezultat iz Rumunije. Ponavlja se prica kao sa njemcima nakon Rima. Sprdnja...

Vidim pominjete da Zlokovic opet ne igra. Davno sam to pominjao.
    A pominjao sam i Crepulja-reprezentacija.
    Fora je da taj covjek ne moze 5 treninga spojit, to ne traje od kad je prvotimac, to traje citav zivot. E sad, mozda ce ga ugovor koji su mu spakovali novljani promijenit, ali sumnjam.
    A njegovi golovi samo dokazuju ono sto smo lani toliko puta pricali - jadranu pored ovakvog Gojkovica-asistenta, kao 'leb fali jedan solidan ljevak pored. A to Sekula nije.

Fina serija protiv Mladosti, cini mi se 4. pobjeda zaredom...:twist:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se igra kup cg i po kom sistemu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2 utakmice polufinala,u subotu su prve.PRIMORAC -cattaro,jad(r)an-budva.pa finale kako bude jad(r)anu odgovaralo vjerovatno
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hahahaha

znaci po prethodnom postu sudeci jadran osvaja kup jel :P

uzassssss
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Stvarno, kako se igra taj Kup? Tj. dje se igra?
    I da li se rezultati JL boduju za CG prvenstvo?

Pitam previse....

Budvani oduvani u Du, ne znam zasto me to ne iznenadjuje. Njima jedino Shefik moze neki dobar rezultat donijet, a kad i on podbaci (i jos primi gol sa centra) onda mrka kapa.

Danas gostovale Bestije na Radio Kotor i - nestala struja.
    Banda, banda!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav potez iskljucenjem struje,sjajno !

A kup se igra tako sto se 11,12 igraju polufinala a onda valjda 21,22 finala....u 2 dana po 2 meca,tako sam ja cuo a da ce se gledat go razlika

Page 324 of 942 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)