1 kao zgrada... ja sam je igrao... moraju im se osvetit... rubin zna da ce copenhagen dobit panathinaikosa ... dzabe im i da barsu dobiju kad ce ovi dobit... a messi,iniesta i ostali se nece branit to je sigurno
I sta mislite?
1 kao zgrada... ja sam je igrao... moraju im se osvetit... rubin zna da ce copenhagen dobit panathinaikosa ... dzabe im i da barsu dobiju kad ce ovi dobit... a messi,iniesta i ostali se nece branit to je sigurno
dobra crna gora 1
Hvala Bojani Popovic ne samo sto mi dodje 1 na jedan tiket,nego mi dodje i H1 na drugi sa onim golom u zadnjoj sekundi sa 15-20 metara!![]()
na tvoje mjesto ja bi je castio poljuPcem..![]()
1 najjaca... po***** se na hemofarm... dabogda se raspali kolko je sjutra... samo toliko
Ovaj Salke moze kresnut Benfiku lagano ,ja cu ga odigrat u singl
ne igraju Barsi ni Messi ni Iniesta od prvih...sad vidjeh...
Casticu je ja vala ako dobijem na ovaj tiket dacu joj 15 eura dosta joj je 5 % a i poljubac isto ^_^
Takodje po***** na Hemofarm jedno veliko zitko *****!![]()
Barsa X2 ,igraju sa sesnaestim sastavom
Ljudi, znali neko mozda neki kontakt broj kaldionice kazablanka ili neki mail, ne mogu da dodjem do tih ljudi nikako?
werder 1x
tottenham x2
copenhagen 1
barsa ce dobit i sa sesnaestim sastavom
http://kladionice-casablanca.com/onama.html
to je njihov sajt,ali mislim da nema br.tel ili mail
Ma dobija Barsa i sa ovakvim sastavom,na papiru Rubin nije nista bolji ni sa ovim igracima...
Plus kad prigusti moze Messi da uleti...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Moji tiketi:
Inter 2
Barca 1
Totenhem 2
Lion 1
Mancester 1
kv 18.3
Benfika x-x
Inter x-2
Mancester x-1
kv 142
inter ka' da ne igra... bez snajdera,maicona,samuela,stankovica,cesara,chivua, milita
nema sanse da ce dobit..
Benfica 0 - 1 Schalke
A kakvi su rezultati PRESMIJESNO -.-
Ufacena 3 od 4 rukometa,nije lose za prvi dan
Isto tako 3 od 4 kosarke,stvarno ne mogu da vjerujem da su izgubili doma
Fudbal lose veceras,ali me je rukomet u singlu i zajedno sa kosarkom izvuka koliko toliko......
Sjutra evro liga (tu ocekujem gosp.Signora da mi da 2-3 para) i rukomet sa fudbalom i ponovo se nadamo boljem![]()
nagrdise me... nista pogodio nisam ... A sto je ovooo
look right through me
mancester 2-3
bursa 2-3
benfika 1
kopenhagen 1
barcelona 1
twente gg3+
inter xpp
lion 1
uzas
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
sve sam utakmice pogodio na golove osim barselone, odigrah je 3+ i ona me baci za 150€.
maler jbt...
hahahahahhato ti je zbog onoga brisanja muzike :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks