ja velim njemac je to no ti ne citas![]()
ja velim njemac je to no ti ne citas![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pustite, dobro je to, jedna duja manje, dako se eliminisu totalno.
TAKUMI
Potvrda...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Znači dvojka je lećela maximalnom brzinom , nekih 80 sigurno. Bez ABS-a , po onoj kišici najgoroj kad teško koči i dobar auto... Koliko je zgužvana trojka bila onaj sa dvojkom je i brže išao...
Onda mora da je dvojka bila chipovana kod Mija!
(nečitko)
Što dalje implicira da je Mijo kriv za tu nezgodu... a s obzirom da Mija nema na forum to dalje implicira da je Mijo u MUP.
i sto rece vili van de paksu trebace prsti goozici svrbljivoj
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Tačno tako![]()
Zašto su Vasu izbrisali na prodaju/oglase topik za M3-a rejsing dinamik 320 konja otprilike :bassamdevil: ?
Kad ce postavit i kod nas ovako kamere kao u Hr ,posebno sad u zimski period bi bilo od neprocjenljive vaznosti...
http://www.hak.hr/info/kamere/
Znam za jednu full fabričku 1.6TD koja može preko 170km/h... Doduše, nizbrdo se i g**no kotrlja...
Možda jer je bilo 25 000VIEWa, i "samo" 26 strana SPAMa?Ili jer je po novom pravilniku cijena obavezna u prvom POST-u... Nije ni bitno. Nije mu mjesto na ovom forumu.
Imaš već jednu blizu trajekta, moj brat ulazio preko NETa... Ima i kod Barutane navodno, a sad... Navodno čuh i u blizini CT da su ih postavljali, pa ih je neko slomio...
nocas jako zanimljiva scena na bulevar![]()
cuje se urlanje i lik koji sa GIII GTI se nabija u branik Mercedesu S klese starei Merc doda malo gasa (nije ga ni presaltao u manju reklo bi se po zvuku) i nestade u vidu magle hahhhaha a Golf dere li se dere samo sto klipovi ne poiskacu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E koliko je starih S klasa
Napisi koja je oznam w da znamo o kojoj se radi![]()
That's what I like to do when I see those racers...
Onda, crveni semafor, ja stanem, posle 2-3 min evo i njega pored, pa me gleda sa 'vidji brale, ovo je GeTeI' facom, a ja kao mijenjam stanice na radiju, onda kad se pali zeleno ja opet laganini a on ga revuje do blokade - da me cima...
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-12-10 at 23:55.
TAKUMI
gII i GIII GTI su najufuraniji trkachi u pegeu, vjerovatno i shireTuriranje na semafor se podrazumijeva (zapravo, to rade da se auto ne ugasi, ali se prave da su kuLJ)
(nečitko)
Najjace je kad se nadju neki klinci pa mi pricaju od Golfovima GTI...
Kako to ide, kako mete, ne mozes da drzis volan od tork stira...
TAKUMI
Otvaraci, tako ih ja zovem.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ajde, jedan od njih je...
TAKUMI
i ja znam jednog....................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
cudo ako znate samo po jednog![]()
(nečitko)
Najviše ih ima oko Mašinske , elektro i hemiske.... mašinska posebno, GTI je ikona u holu škole.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks