znam da je bilo prije 2/3 meca tj 60 minuta ako se odigra racuna se sve ispod ne ali me nemoj vjerovat zavisi od kladionice do kladionice
e, ovako, imam pitanje.. odigrao sam juce tiket: PSG-Brest dp11, Catania-Juve dp22, Anderlecht 2-2, Sociedad-Bilbao 1, i Nacional-Naval 1 (kvota 456). Prve 4 sam pogodio, Nacional bio odlozen. Poceo danas u 3, pol. 0-1, i prekine se mec.. kako se to racuna? :/
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
znam da je bilo prije 2/3 meca tj 60 minuta ako se odigra racuna se sve ispod ne ali me nemoj vjerovat zavisi od kladionice do kladionice
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
To pravilo za prekide vazi evo preko 10 god. Ako je prekinuto u drugom poluvr racuna se rezultat s poluvremena, ako je u prvom kvota 1. Da ako zapamtite vise. Naravno ukoliko se mec ne odigra do kraja kola. I tu je kvota 1.
Kakvo je dno kladionica Lob to je prizor!!!Ostao mi drugu GG Nacional i ja svratim do Lob-a da mu provjerim kako se to računa ako je na pol. prekid a ona mi kaže da je odigrano 74. min (naštelovali malo više od 2/3 da ne bude providno) i čak tako stoji na teletext i ja reko da to nije moguće ali što znam i odem kući!!!Kad sad vidim na teletext sportklub oni nastavili drugo poluvrijeme i evo ga 1:1!!!To se zove dno dna...talog...sve najgore...![]()
deuscroix
hahaha evo opet prekid![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Je li ovo poslije 1-1 opet prekinut u 60. minut ?? Na flascscore.com pise "Interrupted"..
Makabi x pp znao sam sad ce dobit i lagano x-1 pi
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Tata mi ga ceka za 430e, nije se pokrivao jer je mislio da se nece ni igrat...sjebace se, kako sada stvari stoje...
greska, ovo su pandurijeste i na bet365 je prekinut u 65 minut
Sad je za GG pogodjena jel???))
deuscroix
Mamu im rumunsku, mogli su dat jos jedan.
Bijo si poziw koi se neodbija
Odigrah ovaj nacional iz 2 u 1...ali cisto sumnjam da mu ima nastavka nocas
Liverpool P12
Hercules P12
Napoli P12
dje ima ova igra i koja je kvota na ovo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks