Prosjechni vozach modernog auta![]()
amater obicni,do 0:40 mi je drzao paznju
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Prosjechni vozach modernog auta![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
znaci, lik je prosjecan jer nije dovodio u opsanost svoj zivot i suvozacev?
a kad se 'driftuje' kako vi to zovete, e onda moze.
Nije doveo u opasnost ? par puta je bio na par cm od ograde....Poslije druge-trece krivine bi' izashao iz auta da sam na suvozachevo mjesto...mogu samo da zamislim shta bi se deshavalo da nema sve zhive elektronske kontrole na autoznaci, lik je prosjecan jer nije dovodio u opsanost svoj zivot i suvozacev?![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Driftovanje mora da bude kontrolisano sa određenom dozom agresivnosti.
Na noz......
TAKUMI
vidje li ko udes kod delte danas ?
Ne, ali pretpostavljam taxi vs...
TAKUMI
moNci, za koliko se moze prodat BMW 318i '92? solidno je ocuvan, presao 170 iljada, ima ugradjen sekvent plin
ja vidjeh prije par sati golfa 2 u drvo, taman kad je stizala policija pod rotacijama. Ono sto mi nije jasno je kako ja i CVX nismo culi nista, a bili smo na 100-200m odatle dobrih uru i po. Sta se zapravo desilo?
PS Eto me cvx preteche... Zvao sam ga odma cim sam vidio da pitam jel on ista cuo... Svasta...
(nečitko)
I ja sam se tad vrćao sa fakulteta, u jedan smjer (prema donjoj gorici) je bio Golf dvojka zakucan u drvo a sa druge strane (prema vektri) je bio golf trojka zgužvan u guzicu, vjerovatno dva udesa su bila jer nemoguće da su lećeli preko traka i jedan i drugi.
Moguce.
Dvojka udarila trojku i posla lijevo preko ivicnjaka prema studenskim domovima.
Trojka put duvanskog.
Extra je scena bila.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
mozda su film snimali![]()
njemci brale..njemci
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks