ovoj je samo mozak njen..![]()
kad smo kod nje... jednom u shass smo bili jedno pored drugog... nikad tolike sise ne vidjeh![]()
ovoj je samo mozak njen..![]()
1/1
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7198946_n.jpg
eo je slika kod sportskog![]()
aooo
Ko je djevojka, ko je je8e? CIja je cerka, ko joj je sponzor pa se ovako oblaci?![]()
067-123456
s tim sto je ovo gore fake profil....
stefke salji PM oba ti oka![]()
067-123456
zamislite da je prosla pored mene, izasao na pauzu kad ona sa starijom zenom prodje pred mene. Obukla trenerku, raskopcala sise. Ogromne su, ali mi se ne svidjaju jer su krute. kao da kamen ima na grudi, nista nema ljepse nego kad se se sise treskaju.
sad sam poznat![]()
majku ukopa' kakv fail.
ima li sta ljepse od cvrstih sisa covjece?
067-123456
Ne bio ja te sreće.
??????????????
Last edited by Igi; 07-12-10 at 00:18.
Ih ,kako ste se napalili...Losa je ova ,sva je droljasta...trenirala je u Sokogym pa sam je tamo vidjao
Направите оно да се гласа горе: Постоји ли ова дјевојка?...п.с. како би сад волио да имам на профил слику с њом као зауставим је на улицу и сликамо се, баш би фаца био
не пада ми на памет ни један потпис
Ljudi ova djevojka je odvratna,sva plastificirana. (i ne pitajte me bi li je opleo,jer bih)
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
bas je losa
sidas klasicni
plasticna skorz
sise prelose
nacerao bih sebe nekako da je opletem :/
067-123456
A po cemu se to vidi da je sidas? Dajte naucite me da ne moram djevojku pitat za karton.
I am so post-rock I shit sad birds.
sjašite više s te trandže.
:trashcom:
Ultimativna face poruka
U životu ti želim sve najbolje: puno zdravlja,veselja,ljubavi.... Bla,bla,bla...Dosta tih pizdarija! Želim ti nevjerovatan sex,takav da te "infrakt strefi" ,želim ti da upola manje radiš,a da te plaćaju tri puta više.. Hiljadu ludih noći sa najluđim prijateljima.. Ako ovo ...........................proslijediš na deset... .........osoba,desit će... ...ti... se........................ ...*****!-ništa kao i obično.. ali barem ćeš uspjeti izmamiti osmijeh svojih prijatelja..
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks