Po ko zna koji put.. Voda nema nikakve veze sa ovim zemljotresima.
Ako ćete sa pričom o smaku svijeta. Dešava se, mnogo vode, krševita&brdovita smo zemlja... LaganoNe traumirajte sami sebe, bez panike, i sve će biti ok... Svakako, kad vidim čega sve ima na facebooku, zaslužujemo jednu veliku prirodnu katastrofu da nas "počisti" malo..
![]()
Po ko zna koji put.. Voda nema nikakve veze sa ovim zemljotresima.
zavisi na koju vodu mislis, kisa itekako ima (zbog uticaja na HE)
She is only here to annoy herself!
Strašni sud je blizu.
Na kraju će Crna Gora otići sva u vazduh pa će se imat o ćemu laprdat.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
a sto se cini sa zemljotresima ja svaku noc ostanem do 4-5 na compu i ne osjetim nish e ja nzm sta je... a zivim na obali morace znaci moram ga osjetit xD
kako ce nam puknut skampanija brzih dana
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
teško je crnoj gori i crnogorcima ovih dana, ali prebrodićemo zajedničkim snagama složno i viteški, crnogorski, onako kako smo to radili i uvek. postojaće crne gore, svanuće nova majska zora, ustaće crna gora kao feniks iz pepela još jača posle ovoga. a ovim nevernim tomama i izdajnicima crne gore neka je na čas ovo likovanje i činodejstvovanje protivu crne gore.
sveti đorđe i ilija i ostroški vasilija
auuu kako je tebi banja![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
omg
samo neka su zdravo pojedini..
![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
da oce puknut vise taj veliki zemljotres kojeg ovoliko dozivamo, da pocinemo
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ne laj krvniče crne gore ne laj ne dozivaj nesreću narodu crnogorskome kako se ne bojiš boga i svetoga petra cetinjskoga i živog sveca mitropolita mihaila crnogorskoga
Tako je rogavcevicu mozda ce se krv liti ovih dana mozda ce se zemlja pocijepati ali Crnogorce nista unistiti nece!!!!
A dajte nam taj zemljotres da mu jbemo mater![]()
samo da napisem 1000 post na ovom topicu... pa nastavite dalje.![]()
a i ti da ti je stvarno oko pravopisa rečenicu bi počeo velikim slovom. no si ćutuk zato se i bakćeš sa tim kvazi pravilima "piše se ovako piše se onako". ko piše? narod, masa? tako treba tako je pravilno? odredio neko da je to tako pravilno a drugačije nepravilno pa da se poštuje to a? okani se crne gore i crnogoraca gospodine da te zamolim!
Nemojte mi rogavcevica dirat, ja sam mu rekao da cu bit prvi dobrovoljac u njegovoj paravojnoj jedinici za odbranu ideala Crne Gore!!!!
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks