Bilefeld - Grojter 1, @4.00
Bilefeld nije bas onako slab kao sto tabela pokazuje. Nadam se pocetku dobrih rezultat protiv Grojtera, iako u ovaj mec ulaze bez par standardnih prvotimaca koji ce biti odsutni zbog povreda. Grojter, ekipa koja iz godine u godinu pravi odlicne fudbalere i odlicne rezultate ali zbog finansijskih okolnosti se ne pojavljuju u prvoj Bundes ligi. Zbog toga njihovi rezultati cesto variraju, od nemogucih pobjeda do nevjerovatnih poraza. Cinjenica da ni domacin ni gost nemaju remi kod kuce, tj u gostima ne daju mi za pravo da tipujem remi, ali je zato dupla sansa na domacina najizvjesnija danas. Takodje treba napomenuti i tradiciju koja uopste nije na strani gostiju. Kvota kod pinnacle sports-a @4.00 na domacins me privukla da gadjam cistog keca. Pa ko voli nek izvoli![]()
Who let the dogs out
Dje ima da se igra Austriski rukomet ?
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
williams
karakteri
aon-spark x
Kaze neki momak kao da je namjesteno ko ce mu ga znat ne poznajem ga nisam nikad uzima od njega nista...ako ce ko probat sa 2e sta znam
Cijela CG prva liga 0-2 osim Mornara koji mi rekose u svaku kladionicu da je odlozen za srijedu a evo na REZULTATI.COM pise da se igra i da je 14 minut...
Kvota 15 sa 5e...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Zeta – Mogren (odloženo)
Dečić – Bar (odloženo)
Evo ih jos dvije odlozene
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=147520
Evo orgullo
Last edited by my name is ...; 04-12-10 at 12:21.
Ao odloze li ove dvije stvarno jos nema smisla ! igrao sam i ja to sa 2.5e
Deksi, ima li kakva veca kvota za danas, neka dojava od tebe?
Who let the dogs out
Partizan je odlucio da se duboko zahvali Slobodi na zamjeni domacinstva, u '25 vec je 4:0, svaka castsam nek trpaju... Mislio sam da mozda moze 7+, al nisam imao snage
![]()
Who let the dogs out
što radit danas, ne mogu ja kad nema 60 ovih Engleza.
dosta ovih Njemaca izgleda kao siguran GG, Štutgart, Gladbah, Frankfurt
Volfsburg daje dva gola sigurno...
Totenhem bi mogao GG.
Votford mi izgleda kao da bi mogao da ubaci dva gola, taj Lester je primio 22 na 9 gostovanja.
Nazalost grbalj ce nas obalit
Evo Grbalj nas odma obara ne moze to ovako ostat...BogUmi ja gledam na Flashscore i po njemu uvjek pratim ako ovo ostalo dodje ja cu im sve zaokruzit pa oni nek odlazu koliko oce
EDIT: evo su i ovi posle 45 minuta izbacili da je odlozeno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
man.siti 1
čelzi 1
kardif 1
volfsburg 1
espanjol 1
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks