Komsinica mi poslala poruku, da joj se soba tresla, a ja lezim ko ukopan i ne osjetih nista .wtf?
Jeli moguce da sam ga cuo prije nego sto je zatreslo ili sam se istripovao?Pomislih da je grmljavina za sekund,ali brzo sam se predomislio![]()
Raise my hammer,take my aim
Komsinica mi poslala poruku, da joj se soba tresla, a ja lezim ko ukopan i ne osjetih nista .wtf?
Evo kazu da je na CT dobro protresao malo prije. Ja sa ovoga Zabjela ne idem, ovamo ni ne grmi![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Trojkam ja rekoh ovamo ne smije![]()
potvrda da je na ct bilo ojh i opa)) 3.1
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/...201885#summary
E Zabjelo presveeto, nit poplava, nit zemljotresa, snijeega i ostalih zimskih stvarcica, banja![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
mi gresnici sa cetinja smo sinoc bili na ringispil a sve su prilike da cemo i nocas...
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
trese svako malo, do sad sigurno jedno 20-tak puta. od toga sam ja osjetio minimum 10-15.
tacno izmedju kotora i cetinja, "podno lovcena"...
Samo da mi Njegosa ne probude..
Evo se meni ispred zgrade ptice javljaju u sred noci.This shit is serious.
Raise my hammer,take my aim
to je u PG bilo aktuelno prošlog mjeseca, poslije ponoći počne da cvrkuće sve živo, wtf![]()
To jes, nikad mi nije bilo jasno zasto... pa onda vidjeh da su im gnijezda ispod gradske rasvjete, i tako cvrkuce jedna porodica, pa probude drugu, i tako se dovikuju
Njak Njak Njak
ovo izgleda samo u Montenegro drma? http://www.emsc-csem.org/Earthquake/index.php
A ne zove se bez razloga Montenegro.
I am so post-rock I shit sad birds.
Eve ni ga opeT!
A cemo se ljuljat nocas po kreveta u CT...
Veselo veselo!!!! :O
Dobro je krenulo boze podrzi neka sledeci bude 7+ kvota 11 u LOB.
Odigraj u Bookmaker 7+ i više od 15000 pokojnih.35 kvota,sa 5e sunce da te ogrije sjutra
A sto je ovo bez Rikija maloga, misli li staDat?
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks