Predlozite mi neki strasan triler da pogledam sad na ovu kisu. Posljednji koji sam pogledao bio je "Parfume" i stvarno sam bio odusevljen pricom.. cekaam..
hvala
Ne ostaje misterija, ako se malo bolje razmisli.
4 godine prije toga je dobio Oscara za glavnu ulogu u My left foot Jim Sheridana.Odlichna uloga, a prije svega odlichna gluma. Prva klassa.
Josh od vrlo kratke uloge u Gandhi-ju, pa nakon toga u Ivory-evoj Sobi sa pogledom, pocheo je da poprima i na neki nachin praktichno izTestira one kvalitete koje sada ima (Age of innocence ne bih ni commentarisala). I naravno.....prikljuchila bih se nuclearki da mu ga nisu dali za There will be blood (hm, pored vrlo slabe konkurencije te godine).
Te godine kada je bio nominovan za In the name of the father, potuno je bilo za neochekivati da ce ga dobiti. Jer, ne treba zaboraviti, te godine je u toj kategoriji bio nominovan odlichni Hopkins za Remains of the day kao i Liam Neeson za Listu. A kao shlag na torti Tom Hanks za Philadephiju, koji Oscara i dobija.
Nekako mu dodje jasnije sad.
p.s. Ovako dobre "filmske godine" se nece ponavljati, shto automatski dovodi do zakljuchka koliko samo produkcija a na kraju i Academija gubi na kvalitetu.
Last edited by paralelopipak; 03-12-10 at 09:47.
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
Predlozite mi neki strasan triler da pogledam sad na ovu kisu. Posljednji koji sam pogledao bio je "Parfume" i stvarno sam bio odusevljen pricom.. cekaam..
hvala
Notorious (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0472198/
odlicna biografija, cak i dirljiva na momente o najvecoj legendi istocne obale.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
"Boogie El Aceitoso" (Gustavo Cova, 2009)
Ludilo![]()
I am the one who locks.
Originally Posted by my name is ...
4 Lava, dosadnijeg filma u zivotu nisam vidio. Nigdje ni jednu smijesnu scenu nisam vidio. Jedva sam cekao da se zavrsi...
Ocaj
aha hangover je ludilo komedija bolja,....................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
hahaha, evo ti onda ova![]()
Aj mi reci scenu na koju si se nasmijao, ja sam se tako unervozio i jedva cekao da se zavrsi film. Ozbiljno, crnjak mi je film, ali opet razliciti su ukusi...
Kad pjevaju dancing in the moonlight u kombiju.
Tu sam ja umro od smijeha.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
U pocetku je spor, ali kraj je nenormalan.
Ne vidim ga kao klasicnu komediju, vise je od toga.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Samo ću reći da mi je ova uloga Daniela Day-Lewisa najbolja na filmu uopšte. Nijesam, istina, gledao Philadelphiju ali očekivati da Tom Hanks bolje odglumio je kao očekivati snijeg u Sahari. Neeson, a pogotovo Hopkins su sjano odigrali ali ja mogu samo ponoviti svoju prvu rečenicu ovog posta. Inače što se dodjeljivanja Oskara tiče vjerovatno ćeš se složiti da ima sijaset apsolutno nelogičnih dodjela i to znam odavno.
Malo pođosmo off ali kad sam pomenuo Oskare evo jednog, po meni, više nego zasluženog iako se mnogi neće složiti sa mnom. Neka to bude moj prijedlog za danas.
Ordinary People (1980)
Dick Laurent is dead!
Boogie Nights (1997)
Posto je Drugar Tito sa pravom zakljuca topic radi trolova, ne mogasmo odati virtuelnu pocast Bogu komedije, Bogu zivota.
Eto za one koji nijesu gledali, predlazem sve Naked Gun-ove, Airplane! i sve sve sve filmove u kojima je nas ucitelj briljirao. Nas Bog.
Kao da je pola svijeta otislo sa tobom Leslie..Tesko je reci/uraditi nesto smijesno..Ucenici su izgubili svog ucitelja. Sve je golo, kao pistolj..Ako sretnes Boga, reci mu da ga je pozdravio Enrico Palazzo. Oh..Funny face...
RIP
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Social network 9/10, prijatno me iznenadio...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks