pa, valjda zato sto si odgledao samo 3 epizode :mrgreen: Ne zove se serija dzabe Rubicon![]()
(nečitko)
ako neko moze nek izbaci dexter s05 e10 Megavideo pozeljan
hvala puno,tvshcak je opet ukinut tako da moram da trazim serije van njega dok ga ponovo ne postave na noge
eztv.it i dalje radi, ja da znam...
(nečitko)
Zavrsila treca sezona Sons of Anarchy. Sezona je pocela dosta slabo. Najvjerovatnije zbog svih novih sporednih likova koje su ubacili jer niko nije mislio da ce imat neki znacaj. Ispostavilo se da su znali tacno sta rade. Zadnjih nekoliko epizoda su bile bas dobre a finale je fenomenalno. Ako je neko slucajno odustao od serije zbog malo losijeg starta valjalo bi da nastavi sa gledanjem jer su odlicno povezali sve na kraju i ima dosta finih trenutaka za pamcenje.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
kakav je agent Van Alden, ubedljivo najjaci lik u boardwalk empire-u
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
znam da sam rekao da je caprica dosadna mi bila ali su me se svidjele bas ove zadnje 6,7 epizoda, no kasno su se sjetili da ubace malo desavanja u nju ....season finale niceee....
Evo skidam DVD replike, MU linkovi od 1 GB, milina jedna.
Serija koju očito niko nije želio vidit, pa se i neću toliko puno naplaćat za DVD-e ali meni je ovo nešto najbolje otkako se prestao snimat Star Trek TNG.
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Carnivale je remek djelo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A očito nije dovoljno ljudi mislilo tako.
Svi su mu zamjerali razvučenost u radnji, a meni je baš super sjeo.
Možda je čak i dobro da je tako rano završilo, dosta serija se poslije "prosapunjari" pa pokvari ukupni dojam.
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
nisam siguran ko je kriv za takvo cjepkanje sezone.
Elem, series finale bolje i od onog bzvz LOST finala, a za mene bolje i od BSG! Primjer kako treba zavrsiti seriju (cak i kada nije planirano da to bude kraj, ali je makar prepricana cijela buduca radnja u par minuta). Dodatni bonus sto se vec mogu naci WEB-DL 720p ripovi sa iTunes-a![]()
(nečitko)
terriers odlican. stvarno dobra serija. steta sto skoro sigurno nece imati drugu sezonu. mada, mozda nas fx iznenadi.
kad smo kod fx, kad pocinje druga sezona justified? januar?
"Current advertising on FX states that the second season will begin airing in February 2011."--wikipedia
mighty-boosh
Majstori veliki!
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jao samo vidji ovu trojicu sa lijeve strane, ne zna se ko mi je miliji. hahaha vidji seth rogena haha.. odmah stavljam da se skida. Hvala Ra'.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks