Originally Posted by
citizen
Moramo malo da razvrstamo stvari, mene stvarno ne zanima kakva je situacija u Srbiji, ali tvrdim da je u CG engleska liga treca po gledanosti, da su je spanska i pogotovo italijanska ostavile mnogo iza. Sad je problem u tome sto se Total Tv bazira prema korisnicima u Srbiji, a nas u CG niko ne pita nista...postojanje kanala SPORT KLUB Crna Gora je cista izmisljotina, to je samo SPORT KLUB Srbija koji otkupi pravo prenosa utakmica za teritoriju Crne Gore...
Sto se kosarke tice mislim da je NLB liga gledanija nego NBA, ima mnogo tih poredjenja, ali da naglasim, placem arena paket, da dodju u ponudu Extra TV sportklub paket platio bih i njega...ne zanimaju me njihovi medjusobni sukobi, ko je kome sto duzan, ko je koga za cem zajeba, ko je kome skup a ko je kome jeftin...
katastrofa je da ja placem kablovsku ane mogu gledat mancester liverpul, isto kao sto je katastrofa da pretplatnik total tv ne moze da gleda barsa real ili milan inter...a najgore je kad mi pretplatnici pocnemo da drzimo strane kablovskim operatorima a zaboravimo na nase interese...
Bookmarks