Mislis na Leicester v. Nottingham? Ne stigoh to ispratit, ali ocigledno je bio neizvjestan mec.
Bravo Black, derbi je derbi, to se u principu i ne igra, otvori se pivo i gleda se![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Mislis na Leicester v. Nottingham? Ne stigoh to ispratit, ali ocigledno je bio neizvjestan mec.
Igrao sam jos
UHC DInamo (hokej) 6+, Lester 1, Oman ppx i Alki larnaka x2,
ali rekoh da vam ne solim pamet, dosta je cetiri tekme
Imate pravo, bolje da nisam ni planirao derbi da igram, ali dje bi ga gledao kad nema nidje na total
Sezona 2010/2011 ce sto se tice fudbalskih prenosa u cg biti za zaborav
Who let the dogs out
Za utorak sam postavio tip,vjerujem u njega.
deksi
Vest Hem-Mancester GG3+ mi je tip dana za sjutra.
deksi
A cega to?! Ne lozi ga zivota ti... Evo jedna istinita prica. setam ja s tri ribe, kad ga evo BlackVelvet sa cetiri... Mi tu u neku pricu, izdvoji on mene na stranu i poce pricu kako bi ih trebali zajedno odradit, kao neki gang-bang. ne bi mu zao da podijelimo na ravne casti... No ja ne bejah za to, jer bi bar jedna od njih zahtjevala DP. A mi se dobro znamo, ali ne toliko dobro da nam se dodiruju klikeri...
Black@Nemoj da me lozis brate,u pravu je Gospodin.
deksi
Gospodin spominje neke klikere, ostarao sam ja za 4 komadaDosta mi je ova jedna doma, samo gleda tikete i pita jesu li dobitni
Deksi, ne lozim salim se, imacu ovaj tvoj tip na um sjutra, al moram i sam malo da opipam situaciju![]()
Who let the dogs out
Ako cemo realno, uvjek su najbolji ponedeljci. Ostane nekih desetak meceva odlicnih za igru, pa se covjek ne moze pogubit medju gomilu parova.
uopste se nisu posrali u real... ma neeeeee![]()
![]()
Lambda
i to osnovnoj.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks