I ja bi nešto predložio...
![]()
Heheheh. Bas sad gledam Cube, kakvo uzivanje. Kakav klasik. Obozavam ovaj film. Jedan od filmova koji je obiljezio horror dio mog djetinjstva![]()
DICIOTTO
I ja bi nešto predložio...
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Čekaj malo, nisi gledao to remek djelo nulte kategorije za koje je sam Gary Daniels izjavio da mu je žao što taj film niko nije gledao?
:grin:
Nadalje, jesi skužio da su u ovim novim Gaiden verzijama Kenshiru počupali obrve?
:grin:
A i sam sam ljubitelj tog serijala, šalim se malo...
Vjeruj mi da je ovo prvi put da sam od nekoga čuo/pročitao da mu se sviđa ovaj film a da je gledao Amenábarov original Abre los ojos. Ja sam gledao samo dvadesetak minuta i bilo me je sramota što gledam. A protiv Toma Cruisa nemam ništa, čak štaviše omiljeni moj film je baš sa njim. I svaka čast na soundtracku ali ja preporučujem samo
![]()
Dick Laurent is dead!
Neko je preporuchio "12 Angry Men (1957)"
Odgledah ga juche i mogu vam rec da sam zadovoljan, predobar je film!!
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
A znam, nisi jedini ko mi je to rekao, svi me blijedo gledaju.
Sjećam se da sam svojoj staroj koja jako voli original prije par godina preporučio Vanilla Sky pa me najurila nakon što je odgledala...
Možda je to kletva remakeova, neznam.
-->
http://theplaylist.blogspot.com/2010...re-remake.html
Evo, priznajem i ja da ovdje imam predrasudu zato što muziku nije radio Soederqvist.
Ali može bit da je film stvarno dobar a nikad neće doseći ocjene originala.
Citizen X
http://www.imdb.com/title/tt0112681/
Znam,ovaj fim su gledali skoro svi....od onih sto prate nigerijsku scenu 70'(neko nekad rece) do ovih shto vole komedije sa shekilOMonilOMdebilOM.
prvi put sam ga gleda na tv,i sinoc 20put na atlas tv...sto se tice glume,savrsenstvo!
Max von Sydow-tata,đed i cijela familija!
Last edited by Insua; 29-11-10 at 14:00.
Anyway..
Restrepo, sjajan 'niskobudzetni' dokumentarac sniman u prvim borbenim linijama u Afganistanu.
![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Revisited.
http://www.imdb.com/title/tt0086969/
"And if they didn't believe me, they believe me now."
a vala si nasa sta ces stavit kao teaser. golu MUSKU guzicu!
le petit nicolas
http://www.imdb.com/title/tt1264904/
pod obavezno gledati , produzio mi je zivot ovaj film kolko je gledljiv i sladak
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Odgledah Scott Pilgrima, tinejdzerski film.
Nego, on topic:
Kao preporuka ide Toy Story 3. Nije zabavan kao prva dva dijela, ali je prica odlicna. I naravno, opet je Pixar uspio da prikaze emocije preko animiranih junaka.
Rispekt za scenu u topionici.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Prošlogodišnji filma Kena Loucha Looking for Eric je takođe za preporuku. A ako ste fan (pogotovo stariji) Manchester Uniteda upala vam je śekira u med.
![]()
Dick Laurent is dead!
Nego, da preporucim jedan klasik. Vjerovatno ga je vecina pogledala, ali ne skodi podsjetit. Ovaj film sam gledao vise puta, i svaki put se odusevljavam iznova (kao sto obicno biva sa Tarantinovim filmovima). Rijec je o Jackie Brown. Fenomenalan film, alla Pulp Fiction. Klasicno djelo Tarantina. Kad je kombinacija Tarantino + Samuel L. Jackson u pitanju, to ne moze da omasi. Jos kad se zacini sa malo De Nira, ih! Uzivajte.
![]()
DICIOTTO
Ink
Zanima me dali je netko pogledao.
Film je snimljen za nikakvih 200000 $, glumilo je redateljevo društvo iz Denvera, po produkciji čak malo vuče na "Power Rangers"ali po meni je film doslovce zgazio sve blockbustere koji su se pojavili u zadnje vrijeme.
Prelijep fantasy film.
Last edited by VanjaTheMan; 01-12-10 at 00:58.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kvalitetan film
Bring Me the Head of Alfredo Garcia
![]()
Bolesno dobra decenija. I naredna. Slozicu se.
Ah sad.....nije valjda jedini majku mu![]()
Klassa.Klassic.
(a i mladjima) sho jes jes.....Vishe od preporuke.
Aj da bachim i ja jednu bubicu.....staru dobru bubicu, The longest day, 1962. Normandija. Dan D. Tri reditelja (tachnije 6, od kojih je jedan rezirao specifichan dio, a ostatak nije kreditovan.....jaki sponzor - veliki Zanuck). Tri strane. Britanci/Francuzi, Amerikanci, NJemci. Lijepo upakovano. Kisha poznatih faca. 2 Oscara vishe nego zasluzena.
![]()
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
I beg to differ.
Dobro, ukusi se razlikuju, ali je meni film odlican. Mozda zato sto se jednostavno divim Samuel L. Jacksonu u onakvim ulogama, pa me to zaslijepi, ali obozavam ovaj film. Sad, nije u rangu njegovih ostalih najpoznatijih djela, ali se vidi njegov prepoznatljivi stil, i definitivno se radi o dobrom filmu, opet, po mom misljenju.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks