View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 4 of 199 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast
Results 76 to 100 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Zanimljivo je sto ljudi koji su clanovi neke partije ili vatrene pristalice oce u NATO, dok ostali politicki neaktivni ljudi nece.

To govori za sebe. Ili da pojasnimo ljudi koji oce ne razmisljaju svojim mozgom, ka po obicaju.
    Nijesam ni u jednu partiju ili pokret,
    niti sam VATRENA PRISTALICA bilo kojeg LIKA&DJELA,
    mozda je moja glava LUDA,
    ali samo sa NJOM RAZMISHLJAM,
    i ako dobro znam, da su mnogi moji SIMPATIZERI,
    razocharani, iznenadjeni i uvredjeni,
    pa sad ti vjeruj ili ne,
    ovo je moja ISPOVIJEST,
    pred BOGOM&NARODOM
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljivo je sto ljudi koji su clanovi neke partije ili vatrene pristalice oce u NATO, dok ostali politicki neaktivni ljudi nece.

To govori za sebe. Ili da pojasnimo ljudi koji oce ne razmisljaju svojim mozgom, ka po obicaju.
    Zanimljivo je da ljudi koji se bave politikom hoće učlanjenje u političku organizaciju, a oni koji se ne bave neće, a jednako im se glas broji

To je isto kao da se svađaju pacijent i stomatolog oko vrste plombe koju treba staviti drugom pacijentu, opraštajte ukoliko sam pregrub pomalo...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    CG bi imala samo koristi od baze. Britanci se povlace iz Njemacke i Njemci kukaju sto ovi idu.
    :lolblue:

jeste, njemci su ih jedva cekali da dodju '45
    Last edited by appelle moi; 29-11-10 at 12:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Dajte mi konkretne razloge protiv ulaska... Shta gubimo tim chinom...?
    Gledao sam skoro neku emisiju gdje se govorilo o prednostima i nedostacima.
    Bi li ti volio da njihovi vojnici koji dodju ne odgovaraju nasim nego njihovim sudovima ako zajebu nesto odje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi cemo mudasi jedini na jadranu da ne budemo u NATO?
    No me brine ovoliko ZA od forumasa...........

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

ako uzmesh u obzir da u cg ima malo preko 10% ljudi pristup internetu i da od tih 10% manje od 6% moze vidjet youtube, to jest nesto drugo od lokalnih TV politickih mozgo-meljaonica, i ako josh dodash tome da od tih 6% skoro 5% su tajovi sinovi, mislim da je lako doc to razumijevanja ovoga rezultata. Mada je lako moguce da su i ovi podaci prenapumpani.

Tragicni rezultati doduse za Crnu Goru. jedna potpuno nepismena nacija koja zivi u mraku.

I samo dok je tako vi mozete muropjevat.
    Last edited by Ego_and_his_own; 29-11-10 at 13:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    ako uzmesh u obzir da u cg ima malo preko 10% ljudi pristup internetu i da od tih 10% manje od 6% moze vidjet youtube, to jest nesto drugo od lokalnih TV politickih mozgo-meljaonica, i ako josh dodash tome da od tih 6% skoro 5% su tajovi sinovi, mislim da je lako doc to razumijevanja ovoga rezultata. Mada je lako moguce da su i ovi podaci prenapumpani.

Tragicni rezultati doduse za Crnu Goru. jedna potpuno nepismena nacija koja zivi u mraku.

APRIL 2009
    Internet u Crnoj Gori koristi 41,3% ukupne populacije
    Last edited by minjo; 29-11-10 at 13:37.

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

@Apple : Kome odgovaraju nashi vojnici ako neshto naprave u inostranstvu...?

@Ego : Nego vidi brate, ako ti je amerika mrzna toliko mogao bi se vratiti malo kod nas da uzhivash...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na sreću ili na žalost u CG pristup internetu ima oko 40% populacije, što je oko 4 puta više no što misliš.

Većina tatinih i maminih sinova koristi te pogodnosti da bi imali profil na facebook-u i tako izbačali slike sa žurke u Nice Vice đe se naravno ima sto i slične varijante.

Od ovih koji su registrovani na forumu ćeš naći baš malo ljudi iz te kategorije, tako da eto...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ma nije 40% no 80%

Prvo uzmesh broj naloga kod telekoma pa pomnozish sa 4 clana porodice i puta 2 dodje ti 80%.

I nije vazno stvarno stanje vazno je da vjerujete u to.
    Last edited by Ego_and_his_own; 29-11-10 at 14:09.

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,875
    Thanked in
    2,770 Posts

Ne u NATO!

Crna Gora ulaskom u NATO ne dobija ništa spektakularno osim
    velikih troškova i moguće nesigurnosti.
    NATO nas ne može zaštiti od terorističkih napada, a samo
    pridruživanje toj alijansi povećava mogućnost takvih napada.
    Pristupom alijansi troškovi će se višestruko povećati.
    Troškovi godišnje članarine, troškovi stalne reformacije NATO-a,
    finansiranje baza, misija, vježba.......i to sve na naš račun.

Smješno je vjerovati da će se glas CG vrednovati kao i glas SAD-a,
    Velike Britanije, Francuske...........

Da ne govorim o ekološkim posjedicama NATO-vih baza.
    Zagađenje tla, vode, zemljišta, eko sistema.........

NATO je prije svega vojna organizacija, a pristupanjem u istu
    i slanjem vojnika otvoreno pomažemo američku imperijalističku politiku.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kome odgovaraju nashi vojnici ako neshto naprave u inostranstvu...?
    mislim da odgovaraju njihovim sudovima, npr. americkim ako su u americi.

uostalom, shto ce nashi vojnici u inostranstvo?

to se nisi zapita?

imas li sad neki argument?

glasovi 43:43, opet nam je drzava podijeljena po jos jednom pitanju... dajte jednom da smo svi za isto.

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by appelle moi View Post
    mislim da odgovaraju njihovim sudovima, npr. americkim ako su u americi.

uostalom, shto ce nashi vojnici u inostranstvo?

to se nisi zapita?

imas li sad neki argument?
    Mislish ili znash, velika je razlika...?

Ako neko zheli dobrovoljno da ide u misiju ko si ti da mu zabranish...? Posao vojnika je kao i svaki drugi posao, radish i primash platu...

Nijesam ja za nato po svaku cijenu, ali ako ce za nas vazhiti ista pravila kao i za ostale (a vazhice) onda svakako da...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nije 40% no 80%

Prvo uzmesh broj naloga kod telekoma pa pomnozish sa 4 clana porodice i puta 2 dodje ti 80%.

Ma ne nego da 50.000 ljudi u Cg ima profil na društvenim mrežama, ali da to nema veze Vjeruj ti da je 10% ljudi u CG pismeno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Postoji i legija stranaca... koliko se sjecam jedan vi je vojnik uteka tamo ...

Pa nemora se zrtvovat citava drzava da bi vojnici dobili para. Ako je to razlog da se ide u NATO. Ako bi radije da ginu za hiljade nego da zive tamo u cg sa andjelima za par stotina eto im legija stranaca... i to je opcija.

mada ja nesto nemogu podrzat to, zvuci mi nenormalno da podrzavam ratovanje kao izvor prihoda.

Trebali bi prvo da se potrudite da podrzite pozitivne promjene u CG, da eliministe korupciju i kriminal, pa ce bit para za one voljne da rade.

A vi sve nesto naopako.

Josh sad ispade po nekima odje da treba NATO da dodje da vi rijesi sigurnosni problem...velju muku e se raspadoste...

jel dotle je doslo? Ako jes da se pohita, evo mi je pentagon odje preko puta kuce da im recem da vam posalju pomoc. Samo mi javite do 10 i 30 jer moram da idem nesto da zavrshim...

Andjeli sa vama... ovi muslimanski....
    Last edited by Ego_and_his_own; 29-11-10 at 14:58.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Ma ne nego da 50.000 ljudi u Cg ima profil na društvenim mrežama, ali da to nema veze Vjeruj ti da je 10% ljudi u CG pismeno.

Ah da zaboravio sam da u CG ima svega 50 iljada plus 75.000 stanovnika.

A ono puta x2 je zato sto placate internet za dvoje - duplo. Douche telekom paket! treba njemci da se naplate.
    Last edited by Ego_and_his_own; 29-11-10 at 15:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Da ne govorim o ekološkim posjedicama NATO-vih baza. Zagađenje tla, vode, zemljišta, eko sistema.........
    E to je zbilja teski nedostatak i nepromostiva stvar za nasu ekolosku drzava koja se prije svega brine o ekologiji. Jes da su one silne kasarne iz doba SFRJ bile olicenje ekoloske paznje Crna Gora je odma i to pod hitno izvrsila kompletnu rekultivaciju zemljista, preciscavanje otpadnih voda kao idetoksikaciju i dekontaminaciju blize i dalje okoline vojnih terena. Nato hoće da primi Crnu Goru jer im strasno usko i imaju frku sto nidje niko neće baze i oće da nam je silom na sramota utrape, a to bi znacilo kao da blatnjavim cizmama ulazimo u apoteku.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

@Ego : Nego vidi brate, ako ti je amerika mrzna toliko mogao bi se vratiti malo kod nas da uzhivash... :grin:
    Mrzna? A sto bi mi bila mrzna drzava koja nikad nebi dozvolila stranoj vojsci da kroci na njenu teritoriju a kamoli bazu da napravi?

Da ja mrzim drzavu u kojoj sam placen vise nego vi sto placate predsjednika drzave?

Da ja mrzim drzavu u kojoj sam slobodan covjek?

No ja vas pitam sto vi je Crna Gora toliko mrzna?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nije 40% no 80%

Nije brate,nego je internet penetracija 0.00002% i jos zivimo u srednjem vijeku.Crna smo rupa,najgora zemlja na svijet...
    Ovakvi su ti i argumenti protiv NATO.Ti znas iz Vasingtona ili odakle vec koliko ljudi u CG koristi internet .

Ostro,beskompromisno protivljenje NATO iz pozicije nekog kome je stalo do interesa Crne Gore(ali iskljucivo Crne Gore),nije razmisljanje svojim mozgom,nego cisto ceranje inata .
    Last edited by GreatMontenegro; 29-11-10 at 16:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dvije trećine crnogorskih srednjoškolaca podržava članstvo u EU pokazali su rezultati istraživanjao stavovima mladih pema evropskim integracijama, koje je sprovedeno početkom ljeta javila je Antena M. U ministarstvu za evropske integracije zadovoljni su rezultatima istraživanja a iz predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru mladima poručuju da se ne stide da pitaju.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Jes, jes, samo što je zbog tolikog "kuliranja" u susjedstvu Crne Gore bilo tačno 12 ratova od 1912 do danas, uz isto toliko čarki koje su mogle prerasti u otvoreni rat. Znači u kulerskom regionu, 1 rat garniran jednom čarkom tipa ustanak UČPBM 2001 na svakih deset godina.

E da ne bi gatali što će bit sjutra (ili za 10 godina) najbolje da uđemo u NATO i svežemo glavu, bar kad su ovi regionalni prijatelji u pitanju...
    Bio je samo jedan rat u kome nismo trebali bit onaj iz 91 (e da i onaj drugi balkanski to nam nije nista trebalo). Oko nas je nato samo nas oni mogu napast zbog toga se pitam od koga mi treba da se branimo? Od srba raspamecenih ? Od bosanaca ujedinjenih? Od kosovara sa imperijalistickim namjerama? Nekad je region bio nestabilan, sad su uglavnom drzave homogene i dok god je nato oko nas ne vidim prijetnju. Uzivajmo zastitu a da ne ulazimo u nato i placamo. Kradimo kablovsku!
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mstislave, porijeklom Ukrajinac nas crnogorsko-ruskoga srca (prepostavljam).....treba da se cuvamo taman kako ti pobroja...dakle od
    Od koga mi treba da se branimo?
    treba da se cuvamo taman kako ti pobroja...dakle od
    Od srba raspamecenih!
    Od bosanaca ujedinjenih!
    Od kosovara sa imperijalistickim namjerama!

Nekad je region bio nestabilan, sad su uglavnom drzave homogene i zato uzivajmo zastitu NATO!

A braca Rusi moraju razumjet gdje smo i kako MORAMO DA SE VLADAMO, ako zelimo da *preteknemo*

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 29-11-10 at 18:07.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Pozdrav old bone
    malo pojasnjenja - crnogorsko-rusko srce mi nije, nego svjetsko ili da odem u krajnost katunsko. Nit me interesuje rusija nit nato.
    Ja kolko se razumijem u medjunarodne odnose (a studiram ih kako tako) tolko pokazujem, i sto rekoh to zaista mislim.
    Ne vjerujem da iko zeli da nas napadne.
    Da, ja ne vjerujem u to.
    Vise nema dovoljno ljudi spremnih za mijenjanje granica.
    Svi su tu dje su, i to im je sto im je.
    Ja kolko se sjecam sa svim susjedima imamo dobre odnose, pa samim tim neko neslaganje vece (a kamoli rat!) tesko moze da se desi.
    Ako krene neko ****** (opet kazem-ja u to ne vjerujem zaista) onda cu ja prvi trceci u nato da im recem dobrodosli ste evo imam nekoliko lezajeva u kucu moju platicu vam a vi nas branite.
    Nato ne mrzim uopste, ali mu ne vidim mjesto u crnoj gori. U gruziji da. U ukrajini da. U azerberjdzanu il jermeniji (vjrovatno ovi prvi) da.
    Mi nemamo neprijatelja spoljnjeg iz mog ugla gledista.
    A moguce je da ne vidim dobro zar ne?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ah da zaboravio sam da u CG ima svega 50 iljada plus 75.000 stanovnika.

A ono puta x2 je zato sto placate internet za dvoje - duplo. Douche telekom paket! treba njemci da se naplate.
    Ma ne nego smo svi seljaci koji ne umiju pogledat ni livescore na telefon, a ne što drugo.
    Ako kažu relevantni izvori da internet koristi 40% ljudi, nemam što bez da im vjerujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Bio je samo jedan rat u kome nismo trebali bit onaj iz 91 (e da i onaj drugi balkanski to nam nije nista trebalo). Oko nas je nato samo nas oni mogu napast zbog toga se pitam od koga mi treba da se branimo? Od srba raspamecenih ? Od bosanaca ujedinjenih? Od kosovara sa imperijalistickim namjerama? Nekad je region bio nestabilan, sad su uglavnom drzave homogene i dok god je nato oko nas ne vidim prijetnju. Uzivajmo zastitu a da ne ulazimo u nato i placamo. Kradimo kablovsku!
    Mislim da je ovakvih pomiriteljskih priča bilo poslije svakog od ovih ratova, i sa Društvom naroda, i sa UN i sa Nesvrstanima, pa su u vremenu naših života komšije klale jedni drugima đecu na uru i po vožnje od mjesta odakle kucam sad.

I sve udarismo u stabilnost, to nam je glavni izvozni "brend". Stabilnost sa Balkana, visoka moda iz Turkmenistana i ljudska prava iz Mijanmanara.

Vjerovatno ne misliš ni da smo trebali učestovat u ratu 1999 godine, ili misliš? Jer je u njemu (vrlo pasivno) učestovala i Crna Gora, a svi smo znali da ništa tu nijesmo mogli ni promijenit nit da smo za išta krivi.

Znači od perioda balkanskih ratova (kad smo u ovom drugog napali Bugare što Srbima nijesu dali dovoljno Makedonije?!) do danas smo bilu uvučeni u balkansko blato, iz kojeg se izlazi samo tako što se postane dio najbolje ekipe, društva, grupe naroda na planeti. I rat za Ruse oko Sahalina ili za Srbe oko Makedonije ili Dubrovnika i još pođekoji su bili zilion puta besmisleniji nego što je učestovanje u misijama NATO saveza bilo đe, pa vas nešto ne vidim da ste nešto voljni da izvršite reviziju tog dijela vojne istorije.

Page 4 of 199 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)