Okle ,vidis da mu je dosadno pa je svratio da vidi malo sto se radi...
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Okle ,vidis da mu je dosadno pa je svratio da vidi malo sto se radi...
ne kazem da roma jeste, samo pod pretpostavkom da krene da dobija, a moze, nece joj biti problem da stigne na vrh. nesto kao prosle zime.
je li problem da se navrati?nisam neki fan italijanskog fudbala, ali volim i povremeno pratim timove poput rome, sampa, fiorentine... palermo i chievo su prije par godina bili simpaticni, i tako. q
ima brate kako da nema,milina ih je bilo gledat sad protiv bajerna jer se rijetko danas gledaju bas takvi preokreti na tom nivou i ne samo to nego
tim sa srcem,dusom,osjeca se ona povezanost i snaga tima,zelja a onda odnos prema svom klubu..ne umijem sve to opisat a to vidim samo kod rome u italiju,mozda ja subjektivno jer za njih navijam u ita ali to je to
nesto ne vidim neku takvu energiju kod drugih timova,zao mi je bilo prosle godine sto nisu osvojili ali realno je sasvim da se upuste i ove godine ali opet kazem mislim da je milan tu vec vidjen
i jos ovo
kad cujem rominu himnu padam u sevdah
steta sto barsa nema neku takvu![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Milam treba kad se vrati Pato, da igraju on, Robinjo i Ibrahimovic. Sredina, Gatuzo, Ambrozini i Flamini, i to je beton!
Pod pretpostavkom da krene da dobija ce bilo koji tim osvojiti prvenstvo...Realno mislim da roma nema nikakve shanse... Milan i inter ce odluchiti o skudetu i teshko se tu ko mozhe umjeshati... Jedini problem milanu mogu prichiniti povrede neste, silve i pata... U januaru se mora dovesti jedan shpic jer je pipo nedostupan do kraja sezone...
#fakenews
Ja bih probao pirla na poziciji sidorfa... Samo mu narediti da manje gnjavi loptu...![]()
#fakenews
znam to, nego vise pricam dugorocno, mada to s njim svakako ne izgleda ruzicasto ove godine.
i mec sjutra je veliki test. pobjeda bi puuuuno zncaila....
to po sad nekoj formi gledas
milan treba da se vrati na dobri stari romb,cini mi se da su poceli malo da ga praktikuju u zadnje vrijeme,pa lijepo ibra i pato a iza njih dinjo ili robinjo
a iza trojac pirlo,rinoi jso jedan a ima ih milan dosta sve je jedno koji
to je ta igra
Mirko je vazda u formu,stari.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nema veze, neka igraju bez klasicnog treqatriste, 3 trkaca, 2 poluspica malo po strani koji su brzi, mogu da razvlace odbranu i u spic Ibrahimovic. Po meni ovo je dobitna formacija, nema vise fudbala koji se igra pjeske, na sredini snaga, u spicu moc. Milan 10 godina igra isti fudbal, Pirlo je primi na sredini malo se vrti, gliba igrace i daje dugu loptu, stavis nekog fizikalca na njega da ga zatvori i nema Milana. Ovako ova trojica mogu da se krljaju sa svakim, pomazu odbrani, ucestvuju u napadu (tu Gatuza izostavi). Meni ovaj Milan za razliku od proslih sezona ima nesto, ne igraju toliko lijepo za oko, ali su cvrsti!
Razumijem shta prichash, ali shanse da se desi neshto slichno kao proshle god su veoma male... I pored naleta sam imao o$ecaj da inter potpuno kontrolishe stvari, titulu sam im chestitao u januaru... + ove godine su milan i juve dosta jachi, da ne zaboravim i lacio naravno... Kad je trka u dvoje, kao proshle godine shto je bila, ostali timovi ne grizu previshe, sad kad je ujednachenij, svaki bod je bitan i chisto sumnjam da ce se iko opushtiti...
#fakenews
Evo od kad poce da igra ta trojka na sredini ne izgubise nijednu! Nije Alegri lud, vidi da su sa Pirlom u ekipi mnogo ranjivi pozadi, a to sam pricao od samog starta, to se vidi iz aviona. Za Gatuza sam mislio da ce covjek zavrsiti na nekom gradilistu da istovara cimenat, ali me je demantovao igra odlicno, nije atraktivan ali svoj posao odradjuje kao najbolji. Ambrozini isto, a Alegri treba jos vise da oslobodi Flaminija, jer on moze dobro da igra u oba smjera, kako je samo cijepao u Arsenalu. Milanu treba jedan dobar ludacki bek, i jedan defanzivac da zamjeni Nestu, jer mu je ovo ocito zadnja sezona iako je i ovakav sa pola snage bolji od 90% stopera.
Igra je bila na nivou ovi mrchenici shto velish 2 put su shutnuli na gol za 94 minuta, Alegri je posra izmjene ali zbog chega mi stvarno ne dobismo sinoc tj nismo dali josh koji gol ili stvorili vishe shansi je zbog ova 2 raspada na poziciji bekova...Bonera se ne pita ni sa desnom nogom a ne sa lijevom tako da prodora po lijevoj nije ni bilo, tu se Robinho malo onda prebacio u drugo ubacao sa lijeve strane najvishe, ovako u normalnim okolnostima bi se tu mogli iskoristit Antonini ili Zambrota...a drugi doktor na desnoj strani je imao za 94 minuta jedan jedini prodor po svojoj strani i nijedan normalno upuceni centarshut...
oce li dobijat inter parmu s ovakvim sastavom: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti; Stankovic, Cambiasso; Santon, Sneijder, Biabiany; Pandev.
vec ste poceli da pricate o skudetu? vrnite se mjeseca dana unazad pa cete da vidite tabelu i razliku u bodovima izmedju ekipa koja pominjete i uporedite ih sa danasjim - dako to bude dovoljno da vam poakze da je sad smijesno pricati o tome ko je glavni favorit za skudeto.
da napomenem da je roma prosle godine skoro stigla intera a imala je -14 bodova ... sprdali su se ovdje pojedini i govorili kako je to nemoguce pa se eto desi. i to su stigli murinjovog super intera.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bogami Abate je bio na nivou sinoc.Bonera je usrao,kao i uvjek.
Na zimu definitivno treba jedan bek,mozda i neka zamjena Nesti,i neki spic da ceka sansu sa klupe.Mislim da ce to i da se odradi.Krisito i Koentrao su mi favoriti,mada za njih treba poprilicno kesa.U napadu je dovoljan neko kao Matri.Da nisu Paloskija sjebale povrede dovoljno bi bilo njega vratit.A mogli bi i Astorija vrnut z Kaljarija,vec je dobio poziv za reprezentaciju.Bolja zamjena nego Jepes,sigurno.
A ova sredina...ne znam.Jeste,ona donosi rezultate,ali meni je to pretvrdo da se tako izrazim.Milan ima igru na sredini kao svoj trademark zadnjih 20 godina.Donadoni,Dejo,Boban,Rui Kosta,Kaka,Sedorf,Pirlo.Sad tu nema nikoga ni blizu tog kalibra.Ako je Pirlo prestar neka mu uzmu zamjenu.Poli,Banega,ima jos dosta mladih igraca njegovog profila za male pare.
Uostalom,meni je jedna od najvecih cari fudbala ta igra kroz sredinu.Lucidne lopte u prostor,proigravanja majstora,stajanje na loptu.Doduse ne kao Barsa,to je vec davljenje igre,nesto kao Milanova sredina prije 5-6 godina.Mnogo ljepse u svakom slucaju nego 3 mesara koji nekako proture loptu nekome naprijed da napadaci to zavrsavaju.
Raise my hammer,take my aim
a kako ste fino raspricali. ovakav forum volim da vidim, a ne 'ne prdi', 'ne baljezgaj' i sl
![]()
Nesto nam faljiva Interista ove godine,pa nema pravih rasprava
Edit-Materaci je definitivno najveca rupa u istoriji fudbala.Parma ih rasteze samo tako.
Edit number two-you lucky bastards.
Last edited by Need2rock; 28-11-10 at 11:53.
Raise my hammer,take my aim
Ajmo Deki
Kakva 2 raspada od gola, al 2-1 se broji.
3-1 heh. Kako je krenulo, misljah potop. Biabiany igra vrhunski danas, kao zmaj leti po desnoj strani. Vidjecemo sto ce odje bit do kraja, ne bih se nikako opustao sa ovakvom okrnjenom ekipom i na 3-1.
Last edited by Mitro; 28-11-10 at 11:56.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks