ok....ajde neka je i puna pocela...i kriv sam onda....ali je li to prekrsaj za vozacku???
Po meni ovo nije preticanje. E sad mozda si se kasno prestrojio, kad je vec pocela puna, za to moze da te kazni.
Bijo si poziw koi se neodbija
ok....ajde neka je i puna pocela...i kriv sam onda....ali je li to prekrsaj za vozacku???
Ne znam bez da lupam...
Bijo si poziw koi se neodbija
ako pretices kolonu auta na punoj onda je to za vozacku...
ja imam dvije prijave za preticanje na punoj i cekam da mi stignu ali ni za jednu mi nije posla vozacka,bar ne jos...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
kakvo crno preticanje kolone bulevarom ? Ako sam te dobro shvatio onda nisi kriv....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Prestrojio si se preko pune i to je kazna e sad mislim da nije za oduzimanje vozacke
ok....kazem opet....nisam siguran...mozda se jesam prestrojio preko pune...mozda nisam....areci cu vam sigurno ako ko zna od vas da mi kaze na koliko od raskrsnice pocinje puna???
na kraju da sam se i prestrojio preko pune...ne ide mi u glavu da je to za vozacku..
Kakva glupost, to radi svako u podgorici bar jednom u 10km voznje....blah...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Jeste glupost i to svako radi ali jbg policajac moze da ti napise kaznu za to
koliko je reg za juga 45 neko mrtvo godiste
f6
Recimo, nekome se pokvari auto, i sad, ne smijes da se prestrojis preko pune na desnu traku nego svi koji su unutar pune moraju da cekaju da ga neko odslepa?
Frajer koji je blokirao kolonu zbog toga sto mu se nije cekalo da ide lijevom trakom koja je tu za ove sto idu lijevo je isto kao ovaj imaginarni jadnik koji je stao zbog kvara.
TAKUMI
30e je kazna za to valjda.tako mi rekoše neki saobraćajci.nikako dozvola.naravno,ako uopšte ima potrebe za kaznom s obzirom na situaciju.
tacno tako...to je redovni manevar 99% vozaca....nego ja mislim da ovaj nesto nije dobro vidio
mogu, jer je zakon na njihovoj strani...ja kad sam kriv prihvatim odgovornost odmah...a ovoga sam juce htio da pitam je li ovo skrivena kamera
to je logicno...prekrsaj je prekrsaj...puna linija je tamo sa nekim razlogom...ali bas da mi prica da za to ide vozacka...:eek:
A dobro to su one standardne pice ode vozacka i onda kao ajde napisacu ti prijavu i ti ono trebas da kaze kako je dobar ovaj policajac![]()
Sto ti nisi pitao tog saobracajca: "Kako te jadan nije sramota?" ?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Hej,ima li ko da farba kozu na sjedista u auta da dodje kao novo?
Cuo sam da ima da se kupi boja za kozu kod nekog obucara u PG, Martin McFly bi mogao da ti da vise infa.
TAKUMI
Aha,okej, obavicu kontakt.
Preticanje na raskrsnicu je dozvoljeno ako ne ugrzhavash ostale uchesnike u saboracaju.
Ovdje te mogao kazni zbog pogershnog prestrojavanja preko pune linije ako si je uopshte nagazio.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
cime je najbolje ocistiti farbu sa stakla ?
Acetonom, razredjivacem...
TAKUMI
koliko je novi ležaj za E39 "98g 520i
prednji lijevi
i labdna sonda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks