Drug ih na e klasu staru 8 godina svaki mjesec mijenja.Ne valjaju mu nijedne.Ni skuplje ni jeftinije.Naravno,dusa mu je da poveze auto kod električara.
Dobar ovaj Osram ...![]()
![]()
Šta je neophodno da se preda od dokumentacije da bi se dobio žuti karton?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Polisa osiguranja.
TAKUMI
Izdavanje dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu (DTV) zahtijeva prisustvo vlasnika odnosno davaoca ovlašćenja i samog korisnika vozila koji prilaže svoj pasoš i potpisuje izjavu o preuzimanju obaveze korišćenja vozila. Saobraćajna dozvola vlasnika mora biti crnogorska osim u slučajevima diplomatsko-konzularnih predstavništava, lizing kompanija i sl. koje u ovom slučaju izdaju posebno interno ovlašćenje za konkretno vozilo i imenom vozača koji upravlja ovim vozilom.
DTV važi do isteka saobraćajne dozvole izuzev ukoliko motorno vozilo nije registrovano ili je sa privremeno registrovanim tablicama (RP) ili saobraćajna dozvola nije crnogorska.
Cijena DTV u svim poslovnicama Auto-moto saveza Crne Gore iznosi 25 Eura (u cijenu je uračunat PDV).
Kakve veze ima medjunarodna vozacka dozvola sa zelenim kartonom?
TAKUMI
Pa mislio je valjda na zeleni karton...
Posle EDITA, napisao si sto je potrebno za DTV, a DTV je medjunarodno punomocje.
TAKUMI
Dje ima da se uzmu te Osram Night Braker, i koliko su H7 a koliko H4?
To je poptuno drugi post...Tada sam vidio da si ti gore napisao da mu treba polisa,pa da mu kazem da te ne slusa jer ce pogrijesit'
I naravno naveo sam mu TACNO sta mu treba...
Nemoj sad da se ljutis na mene sto sam mu prvo dao prekopirao sam sajta AMSCG sve o zutom kartonu i njegovoj cijeni a onda mu rekao koja sam dokumenta koristio kad sam ga vadio...![]()
A sad dje si ti vidio da se trazi zeleni katon i da sam mu je pomenuo medjunarodnu vozacku stvarno ne znam...
jedan drug ima problem na kola , desava mu se kao da gubi servo i da mu je volan tezak , al to se samo desava ujutro dok se ne ugrije auto (5min) , chim se malo ugrije motor sve radi perfektno ... sta mu moze biti
da nagalasim da je u pitanju hidraulicna servo pumpa nije elektricna...
Fabia bio sam danas kod majstora. Ona racva je bila u pitanju. Spolja kao nova, ali iznutra se pojela ona gumica u niz nju se slivalo pa do onog spoja i zato sam mislio da curi odatle. Na kraju sam prosao sa 2,5e prakticno xD
e ovako...u prilogu saljem skicu raskrsnice kod mase...onako odradjenu na brzinu....ovo je iz pravca vektre prema gradu...
o cemu se radi....nakon raskrsnice zaustavlja me policajac da mi uzme vozacku jer sam ja isao (crvena linija na slici) lijevom trakom za pravo, pratim neko auto koje na prilasku semaforu obilazeci kolonu vozila koja hoce da skenu lijevo u svetozara markovica daje zmigavac i iz moje trake krece da ide lijevo, e sobzirom da mu je crveno on usporava i staje na moje zeleno...ja dajem zmigavac prelazim u desnu traku i nastavljam pravo...zaustavlja me policajac i kazte da preticem u raskrnici i da je to za uzimanje vozacke...
meni to nesto nije jasno bilo uopste....jer je to stvar koju radimo svi mi po 1000 puta...pa niko nikad makar mene nije zaustavio
samo se ne sjecam jesam li se prestroji preko pune ili isprekidane... ali opet i da je preko pune, zar je to prekrsaj za vozacku????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks