Dexter S05E09 - zaqovnava se opasno.
three more episodes to go..
Sad sam procitao na imdb izjavu celnika fox-a da fringe ima odlicnu gledanost i da zavrsetak serije na kraju sezone ne dolazi u obzir.
Dexter S05E09 - zaqovnava se opasno.
three more episodes to go..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ja prosto volim kad se igraju onako sa anatomijom covjeka
dexter mlati onoga po lijevoj strani(dje su vece sanse da izazove rupturu slezine) i kaze to je tvoja jetra ako udaris pravilno pogodices n vagus o.O
i ako je neko gledao zadnju epizodu caprice: kako uspje daniel na kraju da udje u svijet dje mu je cerka ako ga je ubila i on jos rekao ne mogu se vratiti![]()
Last edited by Edo; 23-11-10 at 09:45.
Boardwalk Empire svake nedjelje sve bolji i bolji.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Da ne znate dje ima komplet prevod za komplet serijal Shark, ove shto nadjoh pola epizoda fali.
Zna li neko gdje mogu da skinem kompletan serijal Nesh Bridges serije (sve sezone)...
Torrent, linkovi, bilo sta... Hvala unaprijed..
Ako neko zna neka odgovori na pm, i ovdje![]()
Imam sve epizode, ali se ne mogu nakanit da pocnem da je gledam, sansi nema. Svaki put krenem, pa odustanem. Zasto, pojma nemam. Navukao sam se na Californication, valjda, pa ne mogu druge da gledam uporedo sa ovom. Necu da mi ista skrece paznju od genijalnog Hank Moody-a
![]()
DICIOTTO
stargate sg 1 serijal zavrsen, uf!
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Stargate SG-1 , jedna od najboljih serija koje sam odgledao(a odgledao sam ih poprilican broj)... Odgledaj jos ona 2 filma Ark Of Truth i Continuum,cisto da upotpunis dozivljaj. Hallowed Are the Ori :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Meni je ovaj posljednji SGU - Stargate Universe najbolji do sada, nekako najzreliji i malo mračan (a ja to volim)
kako mi je morena baccarin fino legla ovih nekoliko zadnjih epizoda, taman onako kao slag na torti. stigao sam i do 4. sezone stargate atlantis. sve u svemu, zanimljiv serijal![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
ima da se nagledas dok dodjes do nje, pojavljuje se tek u poslednjoj sezoni, koliko se ja secam
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Poslednja epizoda stargate universe-a odlica! Sve bolje i bolje epizode...
I stand corrected: Spratacus: Blood and Sand je ispala sasvim pristojna serija. Toliko golotinje i (CGI) krvi se odavno nije vidjelo na TV-u.
I am the one who locks.
Ipak si progledao! Jos Kejslodzik da progleda The Wire i bice mira u svijetu.
\\OFL•GIC
Probaj odje:
http://www.podnapisi.net/
http://titlovi.com/
Ja mislim da sam imo komplet prevode dok sam je pratio, mada poodavno je to bilo, ko zna možda sam je i sa engleskim titlom gledozaboravio sam...
Meni je ta serija baš fino legla i popizdio sam bio kad sam vidio da je otkazana...
hah, eureka ide na hrtu. i to vec treca sezona?!
mislim, ja sam gledao, ali eto, koga zanima ima simpaticnu [iako na momente poprilicno silly] seriju. sutra u 1.30 je druga epizoda
odgledah Rubicon... Taman cu da zamrzim The Walking Dead jer je zbog nje otkazan Rubicon :mrgreen:
A sad odoh da gledam The Walking Dead![]()
(nečitko)
sve zavisi sta ocekujes od serije... Rubicon je slow paced, kao npr. Breaking Bad. Zato mi je odgovaralo (kao i za B. B.) da odgledam cijelu sezonu kad se zavrsila, pa kad mi je gusht, da spichim nekoliko epizoda back2back...
(nečitko)
rubicon je meni lagano najbolja serija ove godine, koja je mogla da postane kultni hit, slicno wireu. opet, slicno wireu, prikazivala je intelligence agency onakvu kakva vjerovatno, pretpostavljam jeste, bez nekakvih jeftinih nabildovanih zapleta, cliffhangera [samo sto se u wireu radi o, jeli, pandurima, nastavnicima, novinarima, dokerima, gangsterima..], sa likovima koji djeluju zivotno i sa pricom koja izgleda mnogo opasnije od svih jackbauerolikih scenarija, jer prosto djeluje realnije. uz to, rubicon je omaz starim spijunskim filmovima. meni nijednog trenutka nije smetao sporiji ritam [stavise, nalazim da mi takve serije daleko vise odgovaraju, i na nekoj josh nepostojecoj mojoj top listi omiljenih serija, na vrhu bi bilo najvise serija tog tipa] i mislim da je ukidanje serije velika greska AMCja. then again, lako je meni da kazem, oni to placaju i gube pare...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks