I CSKA ima poslednju sansu.Bio sam u Pioniru mnogo puta,pjevao Dulu,ako izgubi on veceras neka izgubim i ja pare.
I CSKA ima poslednju sansu.Bio sam u Pioniru mnogo puta,pjevao Dulu,ako izgubi on veceras neka izgubim i ja pare.
deksi
Ode Sturm :hammer:
gg
padoh na sturm ;S
treba se sporazumjet sa igracima... ja sam gledao kad prica na klupu igracima prevodioc pola stvari izostavi... treba vremena dok se sve to uklopi... i takodje pitanje autoriteta... nije stekao puni autoritet nad igracima kao u partizanu....
kad on nesto rece nema rasprave ... tako ih je odveo na F4 ... trebace malo vremena jos da se uklopi... mislim da ce se CSKA razigrat u drugoj fazi...
zapalio se cijeli fc sturm dabogda
Who let the dogs out
sto ga stavih pih. no eto ispostova sam nekog ko je stavio post .![]()
Ajde Himki mamu vam.
Bijo si poziw koi se neodbija
Odigrah 3 tiketa za nocas, miješano meso.
POŽELITE MI SREĆU!
Jonny Knoxville đe si breee?!![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
eo odma da vam rečem bača me benfika!
e pa bruka..a fino sam upro... njih totenhem i barsu
10:0 u kornere...
kako me nervira benfika
tutti quanti cantano e bevono per te!
i neka mi objasni neko? guranje kod kornera sudija ladno ovom daje zuti a ne sudi penal nego samo ponavlja korner O.o
***** im sve na svjet zidovsko ne treba im nista pobjeda al opet 800000 za pobjedu dojajibu sisnjari, al mi cemo dobit isto si ot andja kad se udala...
bolji su za klasu...napadaju pa se nadam ipak.... ovi sisnjari jedino iz kakve kontre mogu bit opasni![]()
gledaj totenhem prvo 2:0 aooooooo oce li se trgnut ova benfika nocas???!!!!
ja na 1 tiket čekam barsu 0-2 ... s obzirom da je kopenhagen pukao, a njima derbi za 4,5 dana... nadam se da se nece cimat puno ... il da se pokrijem 3+ ?![]()
i ja se nadam, moraju
sarlot, houston, toronto @2.75
Who let the dogs out
2.20 da Tvente ne postigne gol je bio poklon dana; samo da ih ne ureknem sad
uhvaćena 4.00 da Soldado ubaci dva komada, no ga Vilja (dva) i Bastos (jedan) ne mrdaju.![]()
Last edited by [kinetic]; 24-11-10 at 20:59.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks