BlackVelvet cestitam!
Mr_Gospodin_Signore je ranije predlozio LA Lakers manje od 203.5 koseva.
U potpunosti ga podrzavam pa sve i da ne dodje, momak ima njuh za kosarku
Who let the dogs out
BlackVelvet cestitam!
Deksiii tetki se ne smijem pojavit na oci.
jeli u pitanju tetka Đana?
Sjutra od Deksija i druga kojeg je najavio ocekujemo kvotu preko 2
Last edited by BlackVelvet; 23-11-10 at 22:50.
Who let the dogs out
Ja sjutra od deksija ocekujem kvotu 15, nista ispod toga, ili cu tetku pustit na njega![]()
Pustaj brate,uvijek sam imao starije zenske,jedna me je bila starija devet godina haha.
deksi
Za danas imam dva para ali stvarno ne smijem da ih kazem,plasim se da mi neko ne pokuca na vrata.
deksi
Ma zezam se brate.Danas igram dubl:Totenhem i Barselonu.
deksi
Srecno danas momci.
deksi
po***** se na Arsenal toliko samo !
A za DANAS !
H. Tel Aviv-Benfica 2 (1.7)
Panathinaikos-Barcelona 2-2 (1.95)
Rangers-Manchester Utd 2 (1.8 )
Živio mi Srđane Aleksiću!
totenham i benfica su ,rekao bih, sigurni fixeve za danas
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
ljudi totenhem,rubin,valensija i benfika? sa 25e 144e
sto mislite?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Aj ne serite vise i jedni i drugi...
Niko odje ne cera nikoga da igra nesto protiv svoje volje. Svako ima pravo nesto da predlozi, pa ako se nekome ne svidja, ne mora igrat'! Momak je predlozio dobre parove, koji su, realno, trebali da dodju. Jbg, puka je i nije neka frka. Prosli put sam ga ispratio i dobio pare.
No, to je sad iza nas i samim tim je manje vazno... Mene vise zabrinjava ova prica od dvije djevojke na dan i visokim obrazovanjem. Bas sam zabrinut!I sto bi sa covjekom koji je trebao da doleti? O'ladi se ova hrana sva i ovi gazirani sokovi izvjetrise...
I svaka cast momcima koji vise ne prelistavaju ovu temu jer vise nema one stare ekipe. Imate vi i pravo... Nekad je ovo bilo... ih... A pustite me vise!!!
EDIT: Ne smijem igrat' ove Lejkerse na njuh naseg kolege s foruma, jer je slabo omirisa' ovu Buducnost.
Last edited by neTko_iz_mase; 24-11-10 at 01:51.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
zna li ko kako ide kod kladionice williams kad se NBA zavrsi nerijeseno? igrao sam cistu 2 na atlantu pa evo sad idu produzeci.. jesam puk'o ili?
Alooooooo. Sumnjao si u Masterov tip dana. Vidio si da sam samo na njih ostavio "analizu"
ps. 7:5 u korist 0-2 u engleskoj league one (permutacija mi se prije desila, pa sam pisao campionship). I to jos dva meca za gol promasena. Samo da se ubolo na dva para hemiskom, kvote oko 1.85-1.90 i odigra se...
pps. Braga divlja ekipa. Uvjek sam to pricao. Jos sad kad su pustili damu...
odje vecina analiza,dojava i tako toga dolazi sa bloger.hr a to je leglo prevaranata
gg arsenala sve mu j....
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
kako se usudjujete da igrate benfiku kad gola nije dala u goste....
sto se tice lige sampiona po meni su nocas sigurni totenhem i inter, a od kosarke su mi zapali za oko fenerbahce i siena, dobre kvote, jer fener ne bi trebao dva puta zaredom da izgubi, a isto tako ne moze ni sole dva puta zaredom da pobjedi.... no svacega ima![]()
Who let the dogs out
Inter,Totenhem su mi ka sigurni.
Barcelona zna da se igra u poslednja dva kola,a vidim ovo je pozvano za meč sa Panatinaikosom : Valdés, Mińo, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Thiago and Fontŕs.Znači full sastav,Može tu jedna lipa 2 da dodje...
Rubin što ne bi otresa Kopenagena,aaa?
Mancester bez Vidica i Ferdinanda,sasvim dovoljno da bude X mozda 2.
Šalke i Valensija opet ka sigurni nocas.
E sad mec Hapoel - Benfika,ipak je meni to X ili 2.Jaka je Benfika...
i odigrat CSKA protiv Milana
cim vidim da svi pisu kako je totnm siguran, znam da nece doci.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja sam htio CSKA ali njihov dosta slab start me odvlaci od tipa na njih. Mozda stvarno nemaju snage ove sezone da se odupru, ne znam sto su se okomili na Duleta nije on kriv.
Salke mi je u pocetku djelovao kao odlican kec ali nocas sam sanjao X i najvjerovatnije cu preskocit tu utakmicu, ili cu odigrat W1 (azijski hend)
Po meni tip dana ne dolazi ni iz lige sampiona u fudbalu ni iz evrolige u kosarku.
U Austriji se igra zaostala utakmica od prije par kola, Salzburg - Sturm. Domacin nista narocito nije pokazao ove sezone, cak sto vise razocarali su. Peto mjesto i samo 5 pobjeda ne daju im prednost (po meni) u ovom mecu. Sturm je ove sezone u vrhu u borbi za titulu, sa 9 pobjeda, od toga 5 u gostima. Jedina cinjenica koja ne ide u prilog gostima je tradicija. Salzburg u zadnjih 12 utakmica kuci ima isto toliko pobjeda protiv Sturma, a u zadnjih 15 ima 14 pobjeda i remi. Sturm je zadnji put dobio davne 2002 godine. Nocas je prekretnica. Kvota od 4.20 je po meni prevelika na Sturm. To treba iskoristiti.
Dakle
Salzburg - Sturm 2, @4.20 [sigurnije x2, @1.85]
Totenhem - Verder 1, @1.45
Inter - Twente 1, @1.55
Lietuvos - Fener 2, @1.60
Sole - Siena 2, @1.40
... srecno
Who let the dogs out
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks