Takav si odg i dobio cini mi se i prije, nego ajd, ne citas nista
Takav si odg i dobio cini mi se i prije, nego ajd, ne citas nista
Njak Njak Njak
Ja razbijam sa Podgoričkom bankom. Zemlja je Slovenija, za sada nema problema. Kupujem obazrivo i obavezno odgovaram na sva pitanja prodavca (da ih ne bi postavio paypall -u).
Za one koji ne zanju, kada prođete proces registracije, obavezno se verifikujte. Ja sma morao zbog ovog opet u banku.
Hvala momci, posto je mene ufatila panika jer mi istice 1.12.2010. moja kartica koja je vec aktivna na paypal( Prva banka + BIH + visa electron debit)
Nije dam i smeta, ali mogu li kako maći dolare na paypalu
Meni smeta, kako ne moze u eure da mi pise koliko mi skine, da mogu racunat kao covjek, ovako se vazda zakinem
Njak Njak Njak
We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow.
Zna li ko sto je ovo...??
Last edited by sib0; 23-11-10 at 18:47.
i moze li se to razblokirati , sta da radim ... da bacim karticu jel
ne znam bash zasto su je blokirali , sad tek vidim mail sta je stigao...
We need your help resolving an issue with your account. To give us time to
work together on this, we've temporarily limited what you can do with your
account until the issue is resolved.
We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.
What's the problem?
We noticed some unusual activity on the credit card linked to your PayPal
account.
Case ID Number: PP-***-***-***-***
How you can help
It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.
To help us with this and to find out what you can and can't do with your
account until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Center.
Thanks,
PayPal
----------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you
will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account
and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
Last edited by Stivi; 23-11-10 at 20:16.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jesi vidio moju poruku? Znači nijesi se verifikaovao i i ne može naplata da ide preko paypal -a, nego mora regularnim putem (čitaj putem kreditne kartice).
Ja sam jednom imao kontakt sa Resolution Center -om kada je bio prelaz sa cg.yu na t-com.me. Nijesu prihvatala moju karticu jer sam je koristio navodno koristio na dva mjesta )tačnije na dva mail -a). Međutim poslije par screen shtova sa t-com sajta riješen je problem.
Znači Stivi zakači se na svoj acc, idi na Resolution Center i probaj fino sa njima. Te ti pojma nemaš o tome zašto je blokiran, te ti si građanin/student država gdje si se registrovao. Ne mogu te pitati a nikakve lične informacije jer to ne smiju, a ako pitaju za broj telefona reci da si ga naveo u prijavi i da ti nije ni na kraj pameti da to daješ nekom.
Inače označen si kao sumnjiv (vjerovatno je čitava serija kartica sumnjiva - poslala im je matična banka koje su iz CG i SRB da ne bi mogli više da se registruju)...
Last edited by sib0; 23-11-10 at 22:06.
Brate iskreno pojma nemam...
Tako mi je doslo..
Svaka pomoc je dobro dosla!
Ako neko zna da mi kaze moze li se i kako namjestit da su mi sve transakcije prikazane u eurima valjalo bi mi
Njak Njak Njak
http://img232.imageshack.us/img232/2028/000cb.jpg
Sad ti meni pomozi![]()
Moja prva internet kupovina fail....Pomognite pls..
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1085
Ja nemam to dugme ni pola tih sto ti imas
Njak Njak Njak
Premier mi je acc ja mislim
Da mogu da buy i sell...
ali fino radi mogu ti rec..-.-
ja cu da placam sa ovom od podgoricke a ovu cu maci iz accounta sad ovih dana. i onda cu novu dodati kad mi postane validna
fora je da ti prodje validacija jedne kartice a za ostale lagano ide naravano da ispunjavaju onaj uslov o maticnim bankama sto rece icognito u nekom od svojih postova zamalo napisah poslova![]()
the World's leading dance event
Sensation
Ovako... Ako bez problema predjete citavi put od pravljenja PayPal accounta pa do verifikacije kartice, necete imati ni problema sa accountom... Ukoliko npr dodate karticu a nemate na njoj novca pa nesto pokusate da kupite, ili je ne verifikujete, onda sve te aktivnosti idu pod neuobicajene, i tada mogu da vam blokiraju nalog dok im vi ne potvrdite npr adresu stanovanja itd... Uglavnom, nemojte nista kupovati dok ne odradite sve kako treba, i ne kupujte ako nemate dovoljno para na kartici... U protivnom rizikujete blokiranje PayPal naloga, sto se nekima od vas i dogodilo...
@sib0: Sa kog sajta to kupujes pa ne moze da prodje? Jesi probao sa nekog drugog sajta?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
konkretno kod mene ima novca na kartici dovoljno a i prva stvar koju sam htio da kupim je bila neka glupost od 1.5$ cisto da probam
e sad napravio sam gresku u adresi pa sam stavio Montenegro/Podgorica (u ono polje dje ide State/Provincia ...) , sad sam ispravio i stavio samo Montenegro bez kose crte i Podgorica ...
vidjecemo hoce li je aktivirati...
crnjak bi mi bio sad opet da vadim i cekam novu karticu ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
uspjeli su i u hipo da nadju kod za verifikaciju
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Htio bih da pocnem da koristim usluge shipito, ako sam dobro shvatio mogu mjesecno da koristim njihove usluge do 150$? Sve preko toga moram da verifikujem akaunt tj, moram da im posaljem skenirana dokumenta i slicno?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks