Bitno je da zajedno dodjemo do zakljucka![]()
Bitno je da zajedno dodjemo do zakljucka![]()
Acika mi je mjenjao ulje kad je radio veliki servis...Prije kad sam mjenjao ulje, sipa sam 20K i vazda kad ga promjenim osjetim znachajnu razliku u radu motora iako vazda mijenjam na 6-8K, nije to to sad (+ je i varijator sredjen)...
U Boxericu cu sad da mjenjam pa reko da probam neshto drugo...Kolege iz Srbije (Sasha presidente prvi) masovno hvale Q8 F1 10-50 full sintetika, i Q8 uopshte sva ulja...al' nisam primjetio da ga odje ima ?
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
mene cudi kako ova tema nije crkla i zabagovala do sad, zaisto ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
zato sto ne moze da crkne i da zabaguje u isti vakat
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ja mislim da je CVX ukrao Loverclockeru shifru na forum,neka je vrati brzo![]()
ja imam pitanje kad vec pomenuste ulje u temi o alfi...kako to selenia moze biti bolja za alfu vise nego nego drugo ulje....pitam jer kad nekome pomenes drugo ulje u alfu sem selenije ako da si smrtni grijeh napravio...pricaju ljudi da im kola ne pale kad sipaju nesto a nije selenia...ja u moju jos ne usuh seleniu pa evo pali i ide kao luda
![]()
ma....
U sushtini, ulje i njena gradacja igra ulogu, i ja sam sipao milion puta ne-seleniju, ziva i zdrava, fora je sto je fabrika preporucuje, pa zasto da ne, kad nije preskupa![]()
Fabrika preporuchuje samo i samo zbog deal-ova, svako proizvodjacha iz svoje zemlje logichno i takve stvari su korisne za obije strane...Moja logika je da se preporuchena ulja vishe kopiraju (100% je dokazano da na trzhishtu ima kopirane Selenie chak i u metalnim pakovanjima...10kantica, na svaku isti serijski i deklaracija preko istog da se ne provali oO)...Mislim, ko ce da kopira neko ulje koje kupuje ispod 1% ljudi
Ja sam vazda sipa Seleniu, ali sad stvarno nije ok, chuju se tiho i podizachi tako da cu da probam neshto drugo (ako ne drugog proizvodjacha onda cu prec na Racing...)
Pa to i kazhem...
Ima li kakvih mishljenja o Shell-u ? U Delta Autu u SRB pri servisu piche Shell jer nisu u dobrim odnosima s uvoznikom Selenie....
Ja nemam neko misljenje o Shellu.
Probaj M1 ili Edge.
TAKUMI
/me turns autohacking OFF
Znaci... Vozim se puD kuće... I vidim - po kishi - shlepa se Alfa - 4 žmigavca.
Poslije par dana idem na FAX... Prelazim krivi most na Zabjelu, full kolona iz suprotne trake, na sred onog mosta, prije uzbrdice presnijetila se Alfa... I to neka novija (opet 4 žmigavca)... Kunem vam se, nijesu se mogla izbrojat auta, svi agresivni, trube, čekaju :mad: Vjerujem da su pobrojali sve članove familije vozaču Alfe, koji je uzalud pokušavao da upali svoje vozilo.
P.S. Zašto pominjem u oba slučaja 4 žmigavca - Pa to je fenomen - RADILI SU!
Što ti je Njemac :mrgreen:
Zašto? Kad bi svaki dan plaćali šlepu do servisa, prvog kad prime platu, već trećeg bi gledali u prazan novčanik. :-|
I siguran si da nisu zaribali?![]()
sto se tice ulja ja odje ne kupujem seleniu.. nego u bg iz firme koja drzi djelove za sve italijane pa cak i lamba i ferka.. i imas garanciju od pola godine do 2 godine. kod njih je 2 litra selenie racing ili sport (crna i zelena) limenka 15-17e i provjereno je original.
Attachment 48913
Ahihihihihihi
Lagano moje auto ahhahahhahahah prije milion godina
doliva Bole technost za stakla![]()
Ovo tacno covjek ne smije otvorit haubu jer ce svi rec "pokvari mu se"![]()
Njak Njak Njak
Kako mi sick izgleda auto ovako s otvorenom haubom <3 <3
Bice da je Golaf![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks