kd ljudi ukapiraju da ako im je film dosadan mogu da izadju napolje bice dobro.
vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
The Town - odlican, cak i bolji za nijansu od RED-a. Preporuka za oba, dva sata za odmor.
opet je bilo piplica koje su dosle da se ispricaju, nit ih ko opominje, niti kome smetaju. strasno...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
mrzim one koji dodju da bi došli,koje film ne zanima,koji dodju i telefoniraju i koji se cimaju kad ce kraj vise i tako to...
.... ili da se naiju kokica, ne daj boze da podju na film bez kokica, ko go na ulicu da izadjes
dobro je te se hamburgeri ne daju tamo
Filmove je najljepše gledat sam.
Za nekulturnu paščad treba dijelit brnjice mjesto kokica. Rajetno li je doma ponekad![]()
Devil = wanna be horror
solidan filmcic
Pinch harmonics
Jesam ja. Meni se svidjeo, mada, nekome ko je odgledao svih 6 djelova (vise nego po jednom) mora da se svidi. Ali mi se cini samo kao prelaz, do tog konacnog zadnjeg dijela...
Cetinjski izraz pravi
Ja sam uzeo bas zadnji put kad sam bio da gledam, ali nisam nikome smetao, jer sam ih pojeo taman dok su trejleri poceli(sto cu, poranio sam).
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Koliko, nakon svejtske premijere, stizu novi naslovi u Ster?
Cekam Black Swan a bojim se da nece prije nove godine.
Mislim da hoce.
\\OFL•GIC
Due Date, odlican, Zach maestralan. Momak je lud. Vrijedi ga odgledati, po meni rang Hangovera skroz.
E, i Dzulijet Luis ostarala...![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
bio sam da gledam Due Date. kaaaako me nervirala ona zena sto je svako malo ulazila da ne znam ni ja sto kontrolise.. Htio sam je gadjat onim kokicama! :mad::mad::mad:
Ne volim da pijem onu iz plasticne ambalaze, najvise mi odgovara točena Coca-Cola jer je blaža, a i kad traje film recimo 2 sata piće ostaje hladno tokom cijelog filma dok ona u bocu postane mlaka. Vise puta sam pitao ima li leda, svaki put su mi odgovorili da nemaju, i sto da radim i kome da se obratim kad mi sl put kazu da nema?
Zahvaljujem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks