Kako mu ovi diskovi izgledaju jadno na ove felme... a bila je slika ovoga jos davno nedje na forum, ima godinu dana
Moze ga vozit budvanskim bulevarom i to je to, sam mi jasno nije kako je sitago iz bd do pg
Kako mu ovi diskovi izgledaju jadno na ove felme... a bila je slika ovoga jos davno nedje na forum, ima godinu dana
Izgleda da sam ja jedini ođe kome je ovaj auto predobar![]()
Zamijeniš točkove i ljepota, evo npr ovi su odlični:
![]()
Inače nađoh podatak o onoj felmi na Budvanskog , dimenzije su nazad 315/25/R26!!! a naprijed 275/25R26 hahahah 26-ce, nevjerovatno. A bijah u pravu za profil da je 25. Znači prođeš pored Radoja Dakića jednom sa 30 na sat, odoše sve četiri felme.
Priča se da je plaćen 160 000 eura, felme su samo koštale 16 000 eura i vele da je dizel 3.5D motor u njega od 400 konja to nevjerujem :shock:
Inače prodaje se.
Last edited by JOLE; 21-11-10 at 18:01.
I ja kunem ti se sa takvim merakom, pa bi ga vozio ka po jajima![]()
Citavo ljeto mi je ispred stana stajao![]()
067-123456
I ovi spojleri su selo.
TAKUMI
Fabia, ovo sam auto sreo i iz daljine mi se od ovog znaka Hamana ucinjelo L, pa pomislih da je Lexus...
To se vidi na zadnjim sekundama klipa kad se on udaljava...
Originally Posted by Nk-001
prednji branik je prelosh.
umjesto da bude agresivniji, izbacen napolje nekako..on je uvuchen !? O_O
felme 16.000 hahahahah a neno milion.
Toliko ne kostaju ni one KOVANE custom made..sa sve karbonskim falcom :P
Originally Posted by my name is ...
She is only here to annoy herself!
Kako bi volio da su mi sva auta losa i grdna kao ovaj bmw![]()
Ide li ovo M5 na plin da ve ne kunem ?! Mislim da je ovo pored svijetli za maglu indikator plina ? (fabija će znat) Pošto vidim da mu je gorivo na rezervu a vozi ga pun gas.
Poodavno sam gledao na 1 strani forum za M3 E92 kako su radili specijalne mape i o jadu se zabavili ali su ih osposobili na plin da se voze. (ne, ne zezam se)...
SVRHA: Ni manje ni više već treninzi na stazi... Višestruko su smanjili OGROMNE troškove za gorivo.
P.S. Već očekujem nekog pametnog da me na sprdnju digne
P.P.S. Ne bih u mog M3-ja plin ubaČao, ne... Pa da će mi ga džabe davat! (razlog - mogući gubitak kontrole tokom driftovanja i "šeganje" auta po sred plinske boce što dalje implicira veliku eksploziju i razlivanje mojih unutrašnjih organa po prelijepom enterijeru <3 oko kog ima par sitnica ulaganja)
Last edited by cvxcomputers; 23-11-10 at 21:30.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks