Izgubite se rodrigo i kejsandra
da, pa i meni je iskreno prilichno bzv...ali ce se zato prodavat vishe nego 159,brera itd zajednonešto me nije zabezeknula...na bulevar kod bloka
Lijepo lijepo, dobra 33 zaista !Baby got the new pair of shoes:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
niujedne mi gace lastike nema
ja se juce vracah auto putem iz ita....i vidjeh u retrovizor kako mi prilazi jedna bijela...mogu vam reci da kao pojava na auto putu izgleda mnogo dobro kad se upali led i sl...zacudio sam se kako je dobro izgledala sobzirom da znam onu sivu iz grada ciji me prednji kraj i nije nesto odusevio...kao da joj nedostaje nesto...
OVe gume su dobre.
e ovako ja idem sa nekim drugaricama, i one odjednom aaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu vidji ovo sto je ovo , ja reko nova alfa , one sve kaaaaakoooooooooo je lijepa, predivna je, eto tako, uspjesan auto
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Priznaj da su to bili drugovi LBGI ili tako nesto..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
hah to ako su tvoji ne moraju bit i moji
ja danas s jednom koleginiom s posla kroz grad se vozim,kad prodje pored nas s 65 amg,a ona veli shto je ovo u pichku materinu kakvo je ovo auto,od zvuka mi se svaka dlaka na p.... nakochi...
aha, sigurno .............
a kako kad nema u gacama![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
kraj price jos ne cuh zene da se oduseve na ulici nekakvim njemackim nazovi autom , bezdusnim
p.s.
kao sto vidis tolko su bezdusna auta da niko na teme o svojoj marki ne prica nista samo ovdje pokusavaju ispasti kreativni u svojim forama, koje su na razini toga kao da mida drzi stand up comedy show
ahahahahahahahaahahahahahahaha
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
a snake argumentu su im jos jaci, konstruktivnije mozes za midom polemisat no sa nekima odje
Pa upravo o tome i pricamo![]()
Code:The GTA driver isn't worried about the BMW, he's looking in the mirror to see where the second place car is. The BMW is about to get lapped.
![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Na prvi klip, poslije 1:25 ona tišina, čist dokaz kako je Engleska debilna nacija koja ne zna đe se CG nalazi a ne bilo šta drugo, a toliko se reli takmičenja održava tamo, uključujući sam WRC...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks