Gledao sam sve do sad Hausa online i danas da upalim, kad me ova poruka dočeka: http://img221.imageshack.us/img221/1038/47163346.png
WTF?! O čemu se radi? Isto to i za još par sajtova sa sličnom tematikom![]()
Gledao sam sve do sad Hausa online i danas da upalim, kad me ova poruka dočeka: http://img221.imageshack.us/img221/1038/47163346.png
WTF?! O čemu se radi? Isto to i za još par sajtova sa sličnom tematikom![]()
Zivis u pick umaterinu za vas gledanja nema.
odes na http://www.letbobwatchthis.org/
pa izaberes tv shows i u search ukucas house md i gledas koliko hoces
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
bogohuljenje je it's always sunny zvati sitcomom.
po meni
vidis, to nisam imao pojma [za nambr stejshns]. skroz kulČitao sam odličan review gdje autor ima zanimljiv pogled na kompletni opus Abramsa - sve na čemu je radio kao da se dešava u istom univerzumu. A number stations (ima na wikipediji) su poznati fenomen.
bajdvej, fringeu je veoma upitna 4. sezona, navodno su rejtinzi otisli upckumatrinu
pa kad su im omiljene serije dje mozes da gledas svaku petu epizodu, i opet da imas osjecaj da nista nisi propustio. No, samo da i kod njih ne zavladaju Kasandre, Ljovisne i Seherezade![]()
(nečitko)
Misliš na daytime soaps? Ima i toga, ne boj se.
Days of our Lives (3026 epizoda)
General Hospital (2264 epizode)
One Life to Live (1598 epizoda)
The Bold and the Beautiful (4699 epizoda)
The Young and the Restless (2741 epizoda)
Guiding Light (1688 epizoda)
As the World Turns (1894 epizode)
Amerikanci vole taj treš ali nisu u latino fazonu "ista priča, samo malo drugačije" nego preferiraju da serija ostane, samo da se mijenjaju glumci povremeno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ahahahaha! Evo smo dospjeli i u serije. U epizodi Chuck-a, aukcija dijamanta u Švajcarskoj, i lik kaže "We've got underground players from Russia... Serbia... Montenegro."
Staviše nas Šarići na crnu listu ka' niko.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ne, bas mislim na latinose i turke, zbog kojih kod nas na nasim televizijama nista drugo ne moze da se vidi. Zamisli za par godina procitas da je u USA otkazan Breaking Bad ili The Big Bang Theory, kako bi oslobodili Time Slot za Sin Tetas No Hay Paraiso :joint:
A to se kod nas radi, na vecini nasih televizija vise ne mozes normalnu seriju da odgledas...
(nečitko)
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ima ih, ali nisu gledane. Na In-u je isao Deadwood, sjajna serija koja je prosla prakticno nezapazeno, naravno ne samo ona ali eto mi ona pade na pamet. Na Atlasu ide Mad Men, Weeds, The Wire... ALi nista od toga nije gledano ni blizu npr Seherezadi... Da bi kupio seriju poput The Big Bang theory treba da izdvojis OGROMNA sredstva a nece bit ni upola gledane kao spanske serije a one ne da su jeftine nego ti dodju prakticno dzabe. Doduse, kako sam cuo, ni Seherezada nije bila jeftina jer je bila trka ko ce da je uzme :hammer:
Atlas je izuzetak i jedini razlog zasto nisam napisao "na nijednoj nasoj televiziji vise ne mozes normalnu seriju da odgledas...". Nego neka sto je Deadwood ostao nezapazen, to nije namijenjeno siroj publici, cak ni u USA nije imao neku milionsku gledanost, ali da je BSG ostao nezapazen, to ne kapiram...
(nečitko)
BTW, nikad nisam cuo za ovu seriju "Andjeli u Americi" koju sad najavljuju na Atlasu, uprkos glumackoj postavci![]()
(nečitko)
isti slucaj... koliko vidim na tv.com ima samo dvije epizode? Neka mini serija izgleda
edit: ipak ima 6 epizoda
Last edited by kefalo; 16-11-10 at 10:22.
Bila je prije ta serija da se iznajmi na extra tv... u samom pocetku
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
walking dead:
![]()
hahahahhahaha. Beeeez komentara.Samo jos malo... hahahahhahahaha! Pogledaj trailer, imdb, atlas...
(nečitko)
Pogledah prvu epizodu ovoga Spartacusa. Cemu ono? Ka da su dali kompjuteru da rezira epizodu. Vise teznje za stilom, a manje stila, u zivotu nisam vidio.
Treca epizoda The Walking Dead pokazala da je serija na tankom ledu.
I am the one who locks.
Slazem se za Walking Dead.
\\OFL•GIC
Vec su dobili drugu sezonu od 13 epizoda. Treca epizoda nije imala mnogo zombi akcije ali to je zato sto prva sezona ima samo 6 epizoda pa su morali na polovini da naprave epizodu gdje se svi sretnu. Da sezona traje 13 epizoda ono sto smo vidjeli u trecoj epizodi bi vidjeli tek negdje u osmoj. Ali ja mislim da ova serija ionako ne treba da traje dugo. Mozda 3-4 sezone u vr' glave a mislim da im je to i cilj.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks