zna li iko sto ce bit onamo kod profesorske zgrade...vidio sam da u neku binu stavljali?
Večeras...Stvarno loše izreklamirano, ništa osim par plakata kroz centar...
zna li iko sto ce bit onamo kod profesorske zgrade...vidio sam da u neku binu stavljali?
Sjutra vece revija Max Mara
u koliko sati?
Mislim da je u 9h. Bice krem de la krem Podgorice hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah
Last edited by Ognjena; 07-09-10 at 14:03.
ahhahhahahahhahh nego sto ocekujes...![]()
Noćas na skaline dođite da gledamo fudbal i vaterpolo
Oce li ic ko s kuckovima da seta, onamo po trgu, pazite samo da vam ne uteknu SLUCAJNO s povodca pa da ulete u onu masu da se one "dame i gospodje" ne uzjogune, zao bi mi bilo jako :mrgreen:
BrainStorming, reklama na tv-u mi privuce paznju, pa sam malo istrazivao po netu, izgleda zanimljivo i jako, jako korisno, da se lakse uci, pamti i svasta nesto...
Daj vise odmora jeziku nego rukama.
Ima li gdje uzivo narodne muzike?
dje to vila karadzica uzivo muzika
ljudi pomagajte ocu za pg nocas da odem da se nedje provedem pa sam cuo da radio D pravi neke karaoke u neki lokal dje bio nekad ambis kod hotela crna gora valjda je to tamo ali ne znam jeli danas ili sjutra
ja sam cuo da ce bit racija, nemoj tamo, kukala
Nastup Hornsman Coyote-a sutra vece u OGP-u.
Ulaz 4 eura. NE PROPUSTITI![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Veliko phahahhahaahahaha za kojota,sad m ije jasno zasto u nekih 100 gigabajta regea u komp nema nijedan fajl pod njegovim imenom,on veze nema.
DEUS 2010
Momir Matović
Foto izložba „TITOGRAD...60...70“
20.12 KIC Budo Tomovic
Aleksandra Radovic u KIC-u.
U subotu 11.12.2010. godine u 11:00 u prostorijama Tehnckih fakulteta ce se odrzati testiranje bazicne inteligencije.
"Čistim ođe, nema tu gospode."
ima li ko info nastupa li zdravko djuranovic skoro?
Bjese li nocas besplatan ulaz u Mint?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks