bice na rtcg... al da se ja pitam, ne bi ga bilo, no ko oce da gleda nek dodje na stadion i cao![]()
Da neće bit' prenos?![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
bice na rtcg... al da se ja pitam, ne bi ga bilo, no ko oce da gleda nek dodje na stadion i cao![]()
AJMO CRNA GORO !!!
A moramo i mi nesretnici što smo bolesni gledat' nekako![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
samo ako imas ljekarskoxaxaxa
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Jebesh neopravdane iako ih ima za izvoz , jebesh sve ~ repka je najvaznija !![]()
BISOGNA VINCERE !
http://portalanalitika.me/sport/fudb...26-mjesto.html
FIFA: Crna Gora zadržala sjajno 26. mjesto
17. novembar 2010.
Fudbalska reprezentacije Crne Gore zadržala je sjajno 26. mjesto na FIFA rang listi. "Hrabri sokoli" na listi objavljenoj 17. novembra imaju 827 bodova, a zadržali su i 16. poziciju na UEFA listi.
Veliki pad zabilježila je Srbija koja je sada 25. sa 828 bodova , samo poen više od Crne Gore. Poredak prvih deset reprezentacija je ostao nepromijenjen. Vodi Španija sa 1.920 bodova, a slijede Holandija (1.718), Brazil (1.493), Njemačka (1.489), Argentina (1.353), Engleska (1.250), Urugvaj (1.174), Portugalija (1.102), Hrvatska (1.098) i Egipat (1.047).
Od reprezentacija bivših jugoslovenskih republika najbolje je plasirana Hrvatska koja je zadržala devetu poziciju. Slovenija je i dalje na 15. mjestu, Bosna i Hercegovina je napredovala dva mjesta, pa je 51. na svijetu, a Makedonija je pala za šest mjesta i trenutno zauzima 76. poziciju.
ima li đe link da se prati utakmica?
Last edited by kimi pg; 17-11-10 at 12:11.
evo na rtcg preko neta LAS VEGAS FORENZICARI
aj dako snimimo i DANILOVGRAD SCI
Čisti penal nam nije svira sudija!!!Znači KLASIČNI PENAL
deuscroix
kakvo mucenje..
Fatic za sad se najvise istice![]()
Bum! _______________________
"And if they didn't believe me, they believe me now."
dade ga ova chaplja![]()
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Taman sam htio da kazem kako mi se povrace kad vidim ovog pogrbljenog rakuna na lijevu stranu... Sad mi je malo ljepsi.
Kakav gol dade Pejović
ps:Kranjčar bi i od mene napravio fudbalera)))
deuscroix
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks