Stadion za nacionalnu selekciju od 30.000-35.000mjesta je nesto taman,evo i palermo planira stadion od 50.000 na grad koji skoro ima milion stanovnika.
E sad Budućnost ne znam sa kime da igra prvenstvo ne moze to napunit.
Fino gore dje je kamp treba sagradit stadion za reprezentacije,a ovi skadar na bojanu te se zida 25godina u centar trreba za buducnost sredit i to je to.
Za 50miliona znam da Viareggio gradi stadion od 15.000gledalaca sa poslovnim prostorima,hotelom sa 5*,parkingom za 2000auta...A on igra mislim u C2/B.
Viđeh skoro da grad Cagliari gradi stadion od 35.000gledalaca radi kandidature Italije za 2016.Taj stadion ce biti oko 50miliona!!!!!

Reply With Quote

Evo primjer Primorca EVROPSKOG PRVAKA, jes vaterpolo je u pitanju ali tamo ni plate ne primaju a kamoli da se pravi novi bazen..ista prica sa 5, 6 podgorickih koje je sherif "najavio"!!Sto neko spomenu pa se i sam uvjerih u to koliko kosta CITAV stadion Stutgarta recimo, prima 56000 ljudi i kosta malo preko 70 miliona a istocna tribina sa 4000 mjesta 35 miliona!!Nesto tu fali, isto kao i one 2000 mjesta na istoku koje su se u medjuvremenu "izgubile" iz raznih najava za gradnju !!!Sta je u pitanju..necija UGRADNJA, sprdacina, provizija necija..sta to moze da kosta 35 miliona, plus sto sa tom tribinom stadion nece licit ni na sta iako mu 3D slicica izgleda "predivno"!!Ne znam sto vise da kazem..ovo je zemlja cuda stvarno...mozda ce taj Mediteran IZNUTRA biti preskup pa se sve to "skockalo" u kvotu 35 pa zbog njega treba da se ceka na stadion jos dvije godine..minimum!!

Bookmarks