nevolja je samo sto pocne da prokisnjava nakon po godine ako je cabrio..al dobro![]()
Uf da mi je bilo koji Lotus...
Moze Elise sa 1.8 vvtli...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nevolja je samo sto pocne da prokisnjava nakon po godine ako je cabrio..al dobro![]()
She is only here to annoy herself!
ne bi mi to smetalo da posjedujem jednog , a pretpostavljam iz iskustva zboris >?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Malo prevrtanja po PG nije na odmet....
![]()
Njak Njak Njak
taksista prosao na crveno i ovaj ga zakacio sa strane i prevrnuo?
standard![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
koje je ovo auto na krov? A vidite golf 2, konza, nista mu nije, samo novi okvir za tablicu da uzme :mrgreen:
(nečitko)
Skoda, taxi
Njak Njak Njak
nazdravlje nasem Fabioli![]()
(nečitko)
odlicno!
samo LOMI![]()
Originally Posted by my name is ...
sto manje ovih taxista nenormalnih, vise prostora za nas ostale da se vozimo bez gubljenja zivaca :mrgreen:
(nečitko)
Zaustavlja me veceras patrola, redovna kontrola...
Dajem vozacku i polisu od osiguranja + racun od tehnickog od prije 7 dana (prosli ponedjeljak)... Trazi mi policajac saobracajnu i ja kazem da nemam, da su mi je uzeli ovamo dje sam radio tehnicki da bi je predali i da su mi rekli da dodjem za 10 dana (oko srijede) po novu saobracajnu...
On kaze, da je po zakonu od Decembra 2009 zabranjeno upravljati vozilom bez saobracajne dozvole i auto se vodi u Zetatrans dok se ne donese saobracajna ili ako si kuci zaboravio saobracajnu, onda 30e kazne... Objasnio sam covjeku da nikad ne bih vozio da sam znao za to i da sam to cuo od njihovih sluzbenika koji izdaju saobracajne (da moze da se vozi na papire, ali ne van CG) i on mi je rekao da su to samo price pricine, da se oni ne bi sekali sa narodom!
Sve u svemu, oduzimanja vozila me spasila samo sreca jer sam bio sa porodicom u auto... Hvala dezurnom policajcu dje cuo i dje ne cuo!
Nego, kakav je to zakon koji mi u startu onemogucava da vozim auto 10 dana godisnje, a naplacuje mi osiguranje i reg. za svih 365 dana!?
Originally Posted by Nk-001
ja sam 3 nedelje vozio bez saobracajne jer me muka bila da podjem za nju, i nikad mi nisu pravili problem, samo se cudili kako nije gotova posle 20 dana, i ja se vadio kao ne radi im kompjuter, ne izdaju jos, ceka se po mjesec dana...![]()
I ja sam na potvrde vozio dugo vremena..Crno mi bilo da podjem za nju.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kako ste cool, crnjak ovo ono
BTW vidjeh ovaj udes danas, u prvi tren mi se uchinjelo da je golf2 prevrnuo X5 ali onda vidjeh da je skoda ipak.....i 618496 hiljada naroda se stvorilo odma da vidi shto se to desilo...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Golf2 nokautirao taxistu![]()
Nije mi bilo do rasprave jer mi je ponudio da me vodi do vozila i pokaze izvod iz zakona, a i nesto mi je gledao folije na prednja stakla, pa sam bio dobar![]()
Originally Posted by Nk-001
Pa posao bih, jer ja mislim da to ne SMIJE DA POSTOJI!!!
TAKUMI
Meni brat isto rekao prije negdje da ne moze na polisu da se vozi vec samo na saobracajnu...a on je drot
Gledajte to ovako, polisa se moze lako falsifikovat jel da?
Kad vozite na polisu u mup ste i dalje zavedeni kao neregistrovano auto tako da policajac dzabe provjerava na toki-voki jer nema sta da provjeri osim da vam vjeruje na rijec...Evo sad ce da uvedu da se ne moze registrovat vozilo ako nismo platili sve kazne u saobracaju, tako da ce to biti da mi predamo dokumenta, dobijemo polisu, posle nedelju dana nas zovu da nas obavijeste da nisu registrovali auto (osim ako ove kuce sto registruju vozila ne budu spojene na bazu podataka mupa, sto cisto sumnjam)... Dakle poenta je da se sa polisom moze desiti dosta zloupotreba
Kad vozite sa saobracajnom i ako je falsifikovana policajac moze da provjeri jesu li tablice registrovane...
Saobracajna je jedini validni dokument da je vozilo sa sigurnoscu registrovano
Njak Njak Njak
Ma to izvode. Nikad u zivotu ti nece zbog toga oduzeti auto jer nemaju stvarnu pravnu osnov. Na sud bi oborio to lagano. Od 1000 saobracajaca mora se nac jedan koji je procitao jednu stavku zakona pa je nabija na nos kao da nam je cijeli pravni sistem bez greske pa se moze doslovno drzati zakona.
Pojedini zakoni se preklapaju, pa u tom slucaju treba gledati onaj vece vaznosti. Ustavom ti je garantovano da ces dobiti ono sto si platio, tako da te drzava ne moze zebavati i dati ti manje niti vise...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Igi to je bio neki namćor teški
Evo izvod iz zakona
Ako kome treba zakon neka javi pa ću ga okačit ovdje.Kada upravlja motornim vozilom ili motornim i priključnim vozilom, odnosno vozilom na motorni pogon vozač mora da ima kod sebe važeću saobraćajnu dozvolu, odnosno potvrdu o registraciji, izdatu za to vozilo i dužan je da je pokaže na zahtjev policijskog službenika.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks