View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 517 of 2251 FirstFirst ... 1741746750751351451551651751851952052152756761710171517 ... LastLast
Results 12,901 to 12,925 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma kakav Kotor, nema sanse. Nemaju ga dje jednostavno.
    Eventualno nesto iza tunela ali nesto ne vjerujem u tu ideju.

Ako mora bit jug, Jaz je najbolje rjesenje po meni. Mada treba uzet u obzir i Bar, imaju jedan nesretni teren a 100 klubova sa po 1000 mladjih kategorija igra na njega.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Stadion za nacionalnu selekciju od 30.000-35.000mjesta je nesto taman,evo i palermo planira stadion od 50.000 na grad koji skoro ima milion stanovnika.
    E sad Budućnost ne znam sa kime da igra prvenstvo ne moze to napunit.
    Fino gore dje je kamp treba sagradit stadion za reprezentacije,a ovi skadar na bojanu te se zida 25godina u centar trreba za buducnost sredit i to je to.
    Za 50miliona znam da Viareggio gradi stadion od 15.000gledalaca sa poslovnim prostorima,hotelom sa 5*,parkingom za 2000auta...A on igra mislim u C2/B.
    Viđeh skoro da grad Cagliari gradi stadion od 35.000gledalaca radi kandidature Italije za 2016.Taj stadion ce biti oko 50miliona!!!!!
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo treba postavit realno pitanje jel nam potreban novi stadion zbog JEDNE utakmice godisnje u prosjeku ?
    Do sad je jedino bio problem nac kartu protiv Italije i Svajcarske , a ako cemo iskreno oni koji stalno idu na utakmice nisu imali nikakvog problema nac karte , cak i dan prije itakmice protiv Svajcaraca nije bila prevelika guzva kod sportskog. A o kartama za utakmicu se misli 10 dana prije utakmice a ne kao sto se mnogi sjete da reprezentacija igra dan prije utakmice i da treba kupit kartu .
    Mi nemamo para kao Engelska da imamo vembli koji sluzi samo za utakmice reprezentacije i da se odigraju 2 finala godisnje .
    Nadam se da je 35 miliona cijeli projekat sa svim sadrzajima oko stadiona kojih ce bit dosta , mada je i tako mnogo , ali ce projekat bit isplativ jer ce se moc prodat poslovni prostori tako da ce se investitorima brzo vratit pare.
    www.im7.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

nesto mi se cini da ce cijevna komerc gradit tu tribinu,i da ce u nju ulozit 25m a da ce se razlika podijelit,i da ce odma poslije pola godine bit neki problem i da ce se u saniranje tog problema usut jos milion.
    Sajt sa nekim stadionima,cijenama itd
    http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1734

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Viking Stadion is a football stadium built at Jĺttĺvĺgen in Stavanger, Norway. It was inaugurated in May 2004 and cost 160 million NOK to build (€ 20 million). 50 million NOK plus the lot it was built on, was a gift from the municipality. It replaced Stavanger Stadion as the home stadium for Viking F.K.. Among the persons present at the official opening match were the coach of the Norwegian national football team Ĺge Hareide, Norwegian Idol winner Kjartan Salvesen and Kjell Inge Rřkke

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Viking Stadion is a football stadium built at Jĺttĺvĺgen in Stavanger, Norway. It was inaugurated in May 2004 and cost 160 million NOK to build (€ 20 million). 50 million NOK plus the lot it was built on, was a gift from the municipality. It replaced Stavanger Stadion as the home stadium for Viking F.K.. Among the persons present at the official opening match were the coach of the Norwegian national football team Ĺge Hareide, Norwegian Idol winner Kjartan Salvesen and Kjell Inge Rřkke
    ma ti nisi normalan pa za ovaj stadion je trebalo platiti nekog projktanta koji bi mogao da izracuna da nema mrtvih uglova, a i taj stadion ne moze da parira ljepoti koju ce imati istocna tribina:joint: . a kako mislis da za te pare naprave roliki stadion, sto ce oni podjeliti medju sobom. morali bi sve u stadion da uloze, a oni da budu gladni onda

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

i đe će za dž da se smjesti atlasova škola

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zeta hoce takav stadion da napravi

http://www.fkzeta.me/index.php?strana=stadion

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

http://img139.imageshack.us/img139/6002/stadionuz.jpg

Stadion ce izgledati lijepo, nema sta, jos mi se svidja sto ce se popuniti ove rupe izmedju tribina, uz to sto ce da se i zapad zastakli spolja i uljepsa i td., ali ipak 35mil za jednu tribinu. :O Neka se doda jos 10-15 milion i da se napravi solidan stadion od 25-30000 mjesta, pa neka se popunja jednom godisnje, uvijek treba imati jedan dobar stadion.
    Last edited by Albatros; 15-11-10 at 15:16.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Zacudih se poziciji onog gola, ali tek onda vidjeh ovaj kran, tj da jos nije zavrseno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovako bih ja poceo protiv azerbejdzana (kranjcar cujes li )
    bozovic
    d.bozovic savic tomasevic jovanovic

vukcevic kascelan pekovic fatic(nzm jel ga pozva)

damjanovic beciraj

odmorio bih basu, pavicevica... malo da probamo ove mlade..
    Last edited by CurvaNord; 15-11-10 at 16:00.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Pošto se priča o stadionu i infrastrukturi 'ajde da i ja kažem par riječi.

Kad je Stadion pod Goricom u pitanju nekoliko stvari mi nije jasno. Tu mislim na kapacitet stadiona, odnosno kapacitet nakon izgradnje istočne tribine. Danas u Jutarnjem programu TVCG bio je gost Momir Đurđevac koji je rekao je da će on biti 18 000 mjesta. Ukoliko me pamćenje dobro služi utvrdili smo prije meča sa Švajcarskom da je sadašnji kapacitet 12 000 mjesta a tu se misli i na istočnu tribinu koja sada postoji a čiji je kapacitet mali ali sve i da dograde na postojeću tribinu 4000 mjesta to bi bilo ukupno 16 000. Razlika od 2 000 nije mala a Dejo Savićević je rekao da je prije meča sa Italijom bilo zahtjeva za trebovanje 30 000 karata a protiv Švajcarske preko 20 000. O samom izgledu istočne tribine ne bih nalazio toliko zamjerki što se razlikuje od ostatka stadiona jer to nije jedinstven slučaj a i bolje da je funkcionalnija. Ono što mi, međutim, smeta je zašto se toliko čekalo sa tim kako bi se radili restorani i poslovni prostori. Zašto se nije izgradila jedna tribina kao što je zapadna mnooogo ranije? Vjerovatno zato što se nije uklapalo u detaljni urbanistički plan(?!). A to što smo već makar tri godine mogli igrat/gledat utakmice na normalnom stadionu to mačku o rep. Katastrofa što se radi. Ali ajde, makar je dobra stvar što imamo neku konkretnu najavu da će se, ipak, gradit tribina.
    Savićević je nekoliko puta govorio da nam treba stadion kapaciteta 25-30 000 mjesta. Ono što bi, po meni, bilo optimalno jeste izgraditi jedan atletski stadion jer je sramota da Podgorica nema atletski stadion. Takav stadion treba izgraditi po uzoru na Olimpijski Stadion u Torinu u godinama poslije ZOI 2006. Kapacitet je bio 25 500 mjesta (sada je 28 000 zato što je maknuta atletska staza i nivo terena snižen). To bi doprinijelo razvitku atletike koja u Podgorici kao najvećem gradu ne postoji. Time bi se i riješio problem velikih utakmica i karata. Utakmice koje nijesu toliko interesantne javnosti bi se igrale pod Goricom. Na tom atletskom stadionu bi se igralo i finale kupa jer bi to bio pravi nacionalni stadion. Da budem do kraja jasan, uopšte ne volim stadione sa atletskom stazom ali bih za Podgoricu napravio izuzetak. Ovo je moje mišljenje.

Vrlo bitna stvar koju je jutros rekao Đurđevac je da savez neće praviti stadione jer je to posao lokalnih samouprava i države. To su ogromna sredstva koje savez nema. Ono za što ima novca su pomoćni sintetički tereni i da je u planu izgradnja sintetičkog terena u Beranama i da se nadaju i za Bijelo Polje (sjećate se one Savićevićeve priče da je tražio plac od opštine Bijelo Polje i da su ponudili neki preko 10 km od grada što je on naravno odbio). Takođe Đurđevac je rekao nešto i u vezi sa sintetičkim terenima u Podgorici. Rekao je da su u planu još tri terena i to jedan u Tološima, jedan u Maslinama i jedan na Zabjelu kako bi se pokrio čitav grad.

Ne znam. Šteta je što nemamo više stadiona sa uefinom licencom. Nije tu u pitanju samo reprezentacija već i klubovi. Šteta je što npr. Mogren ili Rudar ne mogu igrati kvalifikacije za evro kupove u svojim gradovima jer im je to ogromni hendikep. Hendikep je i za Zetu koja je praktično tu, s tim što je kod njih u planu izgradnja stadiona. Prije dvije godine se to pričalo i za Mogren ali je recesija sve stopirala. Šteta je to velika za naš fudbal ali kad se samo sjetim kakva nam je infrastruktura bila 2006. treba priznati da se stanje mnogo popravilo. Makar igrači u nekim gradovima imaju đe trenirati a vaterpolo je sa fudbalskih terena prešao u, istina malobrojne, bazene. Ono što je za izgradnju ili dogradnju stadiona problem je i to što oni koji bi za to trebalo da se brinu tj. lokalne samouprave jedva sastavljaju kraj sa krajem često svojim greškama i loše raspolažu sa novcem što potvrđuje i informacija da je većina na ivici bankrota. Treba li samo pominjati situaciju u drugom po veličini gradu u Crnoj Gori Nikšiću? Činjenica i da prijestonica nema stadion takođe je porazna.
    Last edited by amnesiac; 15-11-10 at 20:44.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niksic, Bijelo Polje, Berane, Pljevlja i cak Zeta imaju bas dobru "bazu" za dobre stadione..tu su itakako i Bar, Budva, Cetinje itd...skoro svi ali mislim da se to ne moze od drugova i drugarica prije svega!!Oni rukovode svim tim objektima i naravno da se vidi sto im je VAZDA prece od recimo sporta!!Jos ne kapiraju a bojim se da nece nikad da je sport bolja promocija drzave negoli njihova..mozda bas zbog toga i nece da porade na tome Evo primjer Primorca EVROPSKOG PRVAKA, jes vaterpolo je u pitanju ali tamo ni plate ne primaju a kamoli da se pravi novi bazen..ista prica sa 5, 6 podgorickih koje je sherif "najavio"!!Sto neko spomenu pa se i sam uvjerih u to koliko kosta CITAV stadion Stutgarta recimo, prima 56000 ljudi i kosta malo preko 70 miliona a istocna tribina sa 4000 mjesta 35 miliona!!Nesto tu fali, isto kao i one 2000 mjesta na istoku koje su se u medjuvremenu "izgubile" iz raznih najava za gradnju !!!Sta je u pitanju..necija UGRADNJA, sprdacina, provizija necija..sta to moze da kosta 35 miliona, plus sto sa tom tribinom stadion nece licit ni na sta iako mu 3D slicica izgleda "predivno"!!Ne znam sto vise da kazem..ovo je zemlja cuda stvarno...mozda ce taj Mediteran IZNUTRA biti preskup pa se sve to "skockalo" u kvotu 35 pa zbog njega treba da se ceka na stadion jos dvije godine..minimum!!
    Last edited by bassflora; 15-11-10 at 20:29.

Thanks Thanks Given 
    9,708
    Thanks Thanks Received 
    6,018
    Thanked in
    2,295 Posts

35 miliona, da nece da ugradjuju one fotelje za masazhu umjesto $edishta normalnih...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Cetinju sad poslije ministarstva kulture jos samo treba stadion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

predpostavljam da spada u cijenu olimijski trg, podzemljene garaze i nove ulice

ili se tu neko dobro obogati....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bećiraj: Uvijek na raspolaganju CG
    15. novembar 2010.

Prvi trening uoči duela sa Azerbejdžanom naši momci odradili su danas od 17 sati na kampu Fudbalskog saveza na Starom aerodromu. Nakon izostanka Vučinića, sigurno da se u napadu dosta očekuje od Fatosa Bećiraja, koji polako u Dinamu dobija sve veću minutažu, podiže formu, što pogotovo raduje Kranjčara.

''Ovo je posljednja utakmica naše reprezentacije u ovoj godini. Siguran sam da će svi igrači dati sve od sebe da na najbolji mogući način završimo 2010-u. Onda da na miru čekamo nastavak kvalifikacija.Ovo je prijateljska utakmica svi igrači će dobiti šansu, ali ponavljam moramo opravdati rezultate stečene u kvalifikacijama. Osjećam se mnogo bolje. Puno radim u Dinamu. Dosta mi znači što igramo Ligu Evrope. U posljednjoj utakmici protiv Briža igrao sam svih 90 minuta.''

Proteklih dana Bećiraj je bio u centru pažnje, zbog natpisa u medijima da je ambasador Kosova doputovao u Zagreb da njega vrbuje za selekciju te zemlje.

'' Da vam odmah kažem, ne znam odakle se pojavila ta informacija. Od mene nije sigurno. Vidio sam se sa ambasadorom Kosova, koji je došao u Zagreb da se sa Mamićem dogovori oko prijateljske utakmice naredne godine između Dinama i Prištine, zato ne znam odakle hrvatskim i našim medijima ta informacija. Samo sam skoncentrisan na Crnu Goru i uvijek ću joj biti na raspolaganju.''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ma ja bi dao Deju tih 35 miliona pa neka on organizuje izgradnju stadiona. On mi se cini mnogo posteniji od ovih tajkuna.
    Last edited by Moracikus; 16-11-10 at 07:21.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Teško da se mi možemo uporedit sa nekom drugom državom (posebno zapadna Evropa) jer oni imaju dosta od sirovina a mi sve uvozimo (klasična država dje je preprodaja osnovna privredna grana) tako da je sama cijena radova nešto veća ali su ovoga puta premašili očekivanja u ugradjivanju !!!
    ps: koliko će uzet ovaj lik što uradio prezentaciju u auto cad ili nekom drugom 3d alatu :shock:
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

cus 35mil za jednu posranu tribinu od 4000 mjesta..to se neko dobro zajebao jer nemoguce da je stvarno toliko

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ovo ne cuh prije, uvijek sam ga volio a sad jos vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi, sjasite vise! oko 11 miliona valjda daje glavni grad, ostalo atlas grupa, i na tu foru ce tu biti njihov univerzitet, a stadion ce imati super tribinu, plus ce pozadi biti neki olimpijski trg ili sto vec, sto ce valjda takodje biti cool. zasto se na sve zivo morate zalit toliko?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

tribina kao tribina je džabe, bilo da je kapacitet 4000 ili 14000.
    pare idu na poslovne prostore, garaže, trg iza stadiona, prilaze stadionu, itd itd...
    doduše, 36 miliona i dalje zvuči malo nerealno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    ljudi, sjasite vise! oko 11 miliona valjda daje glavni grad, ostalo atlas grupa, i na tu foru ce tu biti njihov univerzitet, a stadion ce imati super tribinu, plus ce pozadi biti neki olimpijski trg ili sto vec, sto ce valjda takodje biti cool. zasto se na sve zivo morate zalit toliko?
    Druze, SVE ovo na fotki kosta 70 i kusur miliona..o cemu pricas ti?!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Uglavnom ce biti cool
    Slazem se.

Page 517 of 2251 FirstFirst ... 1741746750751351451551651751851952052152756761710171517 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)