Budva-Vojvodina zasad 6:2 (2:1, 4:1), sjajna druga cetvrtina Budvana (mada golman Vojvodine nema svoje vece), djeluju relaksirano. Sefik raspolozen, ali drugi gol mislim da nije ni vidio ko je sutirao![]()
Budva-Vojvodina zasad 6:2 (2:1, 4:1), sjajna druga cetvrtina Budvana (mada golman Vojvodine nema svoje vece), djeluju relaksirano. Sefik raspolozen, ali drugi gol mislim da nije ni vidio ko je sutirao![]()
kad je muka đe si duka
na kraju 9:7 (2:1, 4:1, 2:3 i 1:2)
kad je muka đe si duka
uzeo si mi riječi iz usta. doduše nije mladost toliko dobra da bi bila sigurna i uz sudačku pomoć. ako partizan odigra bar na 80% prošlo sezonskih utakmica u kojim samih gledo (budva, eger, recco...) neće izgubit.ako ko zna kako zaustavit udovičića to su valjda partizanovci
vaterpolski portal - www.dance.hr
Novljani,vidimo kroz dvije ure![]()
Raise my hammer,take my aim
zasad 9:4, prva dva kvotera 4;2, 4;1. Azevedo i Stajnmec bili kljucni za ovu prednost. Boris i Leka su ovom Jadranu bili vise od 50 % tima, apsolutna nemoc Novljana u realizaciji napada.
evo sad vec 10:5.
Last edited by dukacrmnicanin; 14-11-10 at 18:41.
kad je muka đe si duka
primorac je, prosto, za klasu jachi tim. mada vjerovatno ovolika nemoc jadrana nije realan prikaz snage, jasno je ko je ovdje kvalitetniji.
Koji je rez?
Zahvaljujem
Definitivno ovo ce biti manji derbi od Primorac-Budva![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ovo pocinje da bude rutina![]()
Raise my hammer,take my aim
Da bacim malo komentar na tekmu Mla - Par, možda malo živnete.
Mladost prve dvije četvrtine ultra lagano, vodili su čak 7:1 što je vjerujem bilo iznenađenje za sve koji prate vaterpolo ali istina je da je Mladost iako je igrala dobro imala masu sreće sa šutevima jer bilo koji udarac upućen u vrata partizana završavao je sa Sorinim bacanjem lopte na centar. Druge dvije četvrtine a pogotovo nakon izlaska Udovičića su se totalno pogubili i utakmicu koju su vodili po 6-7 razlike doveli su u knap i tresli se do zadnje minute. Sa druge strane Partizan je na početku bio nekako u grču, dešavale su im se početničke pogreške (ispadanja lopte, kriva dodavanja) pa su se razbudili tek tamo u trećoj Č. kad su ipak pokazali da nisu izgubili klasu niti zaboravili igrati vaterpolo. Stegli su Mladostaše junački i zbilja se vidjelo da su domaćini bili u totalnoj panici da ne izgube već na poluvremenu upisane bodove.
Inače po meni suđenje skroz očajno, kukavički, gdje se izbacivalo za svaki kontakt kao da igraju u Bečkoj filharmoniji a ne u bazenu vaterpolo. Isto tako mi se činilo (možda griješim ali nisam navijač ni jedne od ove dvije momčadi) da su Mladostaše nekako lakše izbacivali i da je Partizan bio bolji sa igračem više pitanje je tko bi tu odnio bodove. Isto tako sam stekao dojam da Vanja Udovičić koji je inače odličan realizator sa fenomenalnim osjećajem za gol i uvijek napadački nastrojen jednostavno nije želio pucati nego je zbilja razigravao sve svoje koji su bili u bazenu i tu ulogu je također odigrao odlično sve do trećeg isključenja.
Sve u svemu zanimljivo drugo poluvrijeme a u uzvratu će tu biti svašta.
Nema snimka utakmice, javni servis neka puši peenis
hehehe, moram ovo da prokomentarisem iz ugla Klasikau Kotoru je sinoc prstalo na obje strane, za razliku od prve utakmice kada su Novljani osim rezultatski bili i bukvalno udavljeni, ovog puta je bilo duela kakvi nisu gledani dugo unazad, i to na svakoj poziciji. bolja je za oko bila sinocnja utakmica od one prethodne.
kad je muka đe si duka
izvještaji s obje utakmice u hrvatskoj s fotogalerijama:
mladost - partizan 10:8
jug - primorje 12:7
može li netko napisat koju riče o utakmici budve prekjučer. kako je bilo samo 2 razlike, je li to vojvodina unatoč odlascima ponajboljih igrača opet dobra, ili je budva igrala koliko joj treba?
vaterpolski portal - www.dance.hr
budva bila losa, ali rutinski dobila. bilo 4 razlike, pa se onda malo opustili, vojvodina nijednom nije ozbiljnije zaprijetila.
Ovim momcima tacno ne treba centa dat
Salu na stranu, bas danas razmisljam, Budva ima para da izdrzava fudbalski, vaterpolo i odbojkaski klub (u svakom od njih su ogromni izdaci), a za nase nesretnike se euro nac ne moze.
Bijo si poziw koi se neodbija
jadran je sinoc igrao makar duplo bolje i sa vise zelje nego u prvoj utakmici, mada opet je to i vise nego nedovoljno za ovakav primorac. koliko god se jadran trudio, primorac ce uvijek podici u vecu brzinu i odleprsati (makar dok su ovakvi timovi).
doduse ni prije sezone se nisam nadao necemu velikom, ali mi je milo zbog ovih klinaca (latinovica, tesanovica, kandica, itd), da probaju kakve su te utakmice, da skupe iskustva, pa ce sve to doci na svoje. do prije 2 godine su cuckovic i draskovic bili djeca, a pogledajte ih sad.
elem, budva - primorac nikad nece biti derbi ni imati atmosferu kao izmedju primorca i jadrana, koliko god jaci tim imali.
a imam neki osjecaj da cemo odrati budvu u novi, samo tako...
p.s. cestitke igracima i navijacima primorca.....opet.![]()
<--- leuk
Zbog prozivanja selektora i generalnog sekretara saveza na sinoćnjoj utakmici, jutros je klubu uručen zahtjev da se vrate sve LOPTE koje je savez darivao Primorcu. HAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA da nije smiješno bilo bi tragično, samo se blamiraju, hahahahahahahahahahaah, da čovjek ne povjeruje.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
E davno se ne presmijah ovako...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks