Meni su vrata bila problem, to sam regulisao i sad je OK, jbt, kao golf II![]()
Meni su vrata i kederi OK, do sad nisam imao problema sa vodom a ta vrata su stvarno mana ovih nasih krami (38,39,46...a i e60 ima problema sa kederima gepeka, puni se ful totalni onda zajebava iDrive sa Navom).
Ovo sto se meni desilo je stvari UNIQUE.
TAKUMI
Standardno, svaki vikend me mrak uvati ispod autaJa sam mislio da cu zavrsit za pola sata, kad ono, vadjenja sica, susenje, zastita, sprejanje...cijeli dan.
Ali bio sam i do okova po neki alat i kad sam izashao proshao sam kroz crveno kod rokshpeda ali "^^0LIvEr_QuEeN^^" vozi dizelachu pa nije stigao da me udariBTW pozicija sica je koma, chelo mu se ne vidi koliko je u krovishte zakucan :P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Kome brate ?Ja sam na benzinee
Pickin dim.
Skines kroviste, vidjeces 4 odvoda, ocisti ih dobro onda tu gdje ulazi crijevo stavi plasticnu selnu i bok.
TAKUMI
izvinjenje onda, mislio sam da je zeldiMada ko zna, mozhda i nisi bio ti, nisam ti vidio cijelu facu jer je iznad soferke :lolblue: ~14.54h tacno na ulaz rokspeda preko puta okova, nisi dao zmigavac kad si skrenuo lijevo, iza tebe plavi X5 hahaha
Bash je pickin dim, skidanje krovishta kod mene traje bar jedan dan jer mora da se skinu svi tapaciri, poklopci preko stubova itd itd da bi uopshte doshao do sharafa koji drzhe krovPickin dim.![]()
Vrh, i ja podignem sic u krov, tako imam sporCki filing :P
Jebesh ga, 'talijan ne cijepa glavu o tome oce li neko kasnije da psuje pri rastavljanju itdKod mene rucice, ukupno 8 sarafa
sjenila za sunce - ukuno 8 sarafa
lampice - 30 sec
kederi, 2 min sve
oko sibera idu TORX, 8 sarafa, 3 min
i kroviste je dolje.![]()
A kad stane pored, ne psuje se?
TAKUMI
dok stojish pored volish i topish se![]()
Koje ulje za benzince preporucujete da sipam u auto? 10W 40
Obicno u svaki auto sipam isto ulje pa koje je po vama najbolje (univerzalno![]()
) ???
Jel Hondin motor?
Ako jeste, oni preporučuju 5-20.
Sa Castrol Edgeom bi bio zadovoljan, 5 30 recimo.
TAKUMI
Da, slobodno.
TAKUMI
Sipaj 5-40 jadan, pusti Fabijinu pricu..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
OK je kad kažeš da neko nije u pravu, ali još bolje je da kažeš zbog čega nije?
TAKUMI
vozim seat ibizu 94to ugradjen plin,e problem je sto mi trosi bas dosta,bio do majstora i rece
mi da uzmem svjecice i razvodnu kapu a mozda i kablove,kaze da je do struje,svjecice sam uzeo a dje da uzmem razvodnu kapu i kablove ? i koliko bi me to kostalo ?
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Mozda ima u Castellanu.
Na njega idu silikonske sa "blokadama" AFAIK, i nisu jeftine.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks