Zna stari ko je GAZDA!
TAKUMI
Sve u svemu je jako neizvjesno ali 14:00 je pocetak odmotavanja klupka neizvjesnosti, a mi mozemo kutarisati koliko ocemo.
A moze i Dream 500.
pod uslovom da ne zatamnjuju program za vrijeme prenosa, a za HD dream 800, da ne trebaju za njega i card sharing varijante?
(nečitko)
I gledanje u HD rezoluciji je dozivljaj.![]()
trenutno mi je dusa bakcati se sa card sharingom
AFAIK, F1 se prenosi u HD tek od prosle trke (makar sto se tice BBCa), a posto sam trku skinuo u HD, znam kakav je dozivljajIpak, ako cemo da ulazimo u tehnikalije, za brze sportove kao sto je F1 vise znaci FPS, pa je gledanje u 50 FPS (umjesto standardnih 25) pravi dozivljaj. Fabia, potvrdi! :mrgreen:
(nečitko)
Lijepo vrijeme,prelijepa staza (što je najvažnije fer staza koja omogućava da se vozač vrati u trku ako napravi grešku) i show može da počne...
ps:šteta što Kubica nije u prvih 10 jer staza baš pokazuje znanje vozača al dako dobro krene i naravno želim sve najbolje Webberu jer je dovoljno lud za šampiona![]()
deuscroix
Forza Nando Alonso & Forza Ferrari...
EDIT: Zamalo obezglavise penzionera...
Last edited by trojkam; 14-11-10 at 13:05.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Prc Alonso i Ferari,bravo Petrooooooooooooooooov!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Osvojio titulu,za svog snabdjevaca motora!
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Znači najveće gov*o od trke u istoriji. Hahahahaha! Strašno.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Svaka chast Fetelu, i vishe nego zasluzeno, Alonso ochajan i potpuno nemocan, zaslosno. Ochekivao sam neki spektakl ovu zadnju trku a ne ovakvu dominaciju Fetela, ako nastavi ovako mogao bi da naslijedi Shumija, rispekt!
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Kako unistise Alonsa iz boxa...vjerujem da bi radije noge polomio u udesu nego da ovako izgubi titulu.
She is only here to annoy herself!
idemoooooooooooooooooooidemoooooooooooooooooooooooooooooo
pocetak istorijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
idemooooooooooooooooooooooo
seb seb seb !!! vec duze vrijeme pricam ljudima da ce ovaj covjek da nadmasi sumija i evo pocelo je. Vazno je da je razbio malere sve, i pored svih nedaca pobjedio
)))))))))) grandiozna voznja, jbg sa 23 godine bit onako hladan i vozit kao neko ko ima 1000 trka iza sebe, osvojit dvije zadnje trke posle onakvog ispadanja. sta reci nego zasluzheno! alonso tuga, jos vice na petrova ahahahahaha
idemooooooooooooooooooooooooooooooooo
yeah baby![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Dzi Alonsa shto chini hahahahahahahahhahahahah e jadan li je!!
Petrov mu je kriv shto je toliko retardiran da ga ne umije proc, treba ga je pushtit stvarno!)
makar je ovim gestom uchinio zanimljivijom ovu dosadnu trku
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Alonso najveci gubtnik na svijetu, jadan potez, odvratan, pih, pih pih, veliki sampioni znaju da gube, a ovo zgepce da se ovako ponasa, piiiih.
Svaka cast Fetelu, bice sampion preko 3+ puta u svojoj karijeri.
Greota bi bilo da šampion bude vozač koji debitanta ne može da preteče cijelu trku...cijelu trku...svaka čast za Vettela i stvarno je bio najbolji vozač (makar kad je bilo najbitnije)![]()
deuscroix
Hah.Ovo sto je Alonso pokazao je klasicno nemanje muda.Petrov se casno i odlicno branio ali ne napanut nijednom u trci koja ti znaci titulu je kukavicki.
Ispao je prava ***** a i onaj potez mu nije trebao
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks