hahahahhahahahahhahaha najjacha ideja 2010te...sad mogu da razmishljam dje cu za novu godinu![]()
hahahahhahahahahhahaha najjacha ideja 2010te...sad mogu da razmishljam dje cu za novu godinu![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
najavljena proizvodnja
![]()
niujedne mi gace lastike nema
kakvo grdilo
She is only here to annoy herself!
Ao.............
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
svetivasilijekrsostroskisvetilijaupomocdolazi
ostroskihmigredaostroskihmirendzeraipopovastajeovo ????
067-123456
Ako je javljeno (ja nisam cuo za to) onda definitivno nece izlgedat ovako.
TAKUMI
Novi zakon u hrvate:
Solidarne vozače koji blicanjem upozoravaju druge na policijsku patrolu moglo bi se uskoro kažnjavati sa 2.000 kuna. To je jedan od prijedloga izmjena i dopuna zakona o sigurnosti cestovnog prometa za pooštravanje kazni za grube prometne prekršaje. Iako je većina patrola na javnim površinama, pa čak i mediji objavljuju gdje su policijske punktovi, neke patrole ne bi trebale biti javne, poput policajaca koji iz grma mjere brzinu, piše Novi list.
Novi zakon predviđa i veće kazne za vožnju s neočišćenim snijegom na krovu, vjetrobranu i poklopcu motora što će naplaćivati 700 kuna, pretjecanje u tunelu, na mostu, pješačkom prijelazu, zaustavnim trakom ili pretjecanje kolone 'koštat' će 3.000 kuna. Vožnja u suprotnom smjeru ili pod utjecajem lijekova s istaknutom zabranom konzumacije u vrijeme upravljanja vozilom kažnjavat će se s pet do 15.000 kuna.
1. Blicas poznaniku - kazna;
2. Pada snijeg, snazno, vozis polako - kazna;
3. Bolestan si, Diazepam, Bronhoklir - kazna;
Mater im...
TAKUMI
nema sile da mogu naplacivat kazne za blicanje..kazes 'upalih duga da vidim nesto' itd
ili 'javljam se Jolu'
Originally Posted by my name is ...
I, jel mrak totalni?
Tema je pretpostavljam - italian cars - shitty?
TAKUMI
ma jok, za divno cudo, ovaj put kaze da su italijani postali preozbiljni i perfekcionisti, a njemci poceli da se zezaju :mrgreen:
(nečitko)
According to a recent report from Lamborghini is planning a successor to the LM002 to build. Unlike LM002-failure, This model would be provided with a supercar styling.
For now the model has no name yet, but the car would be based on the Audi Q5 and Porsche Cajun. Not only the design would be better than the actual relative LM002, also under the hood everything would evolve in the right direction. While the original LM002 is moving through a huge V12, the LM00x (tentative name) powered by a 4-liter twin-turbo V8 from the Audi S7 Sportback. Some sources assume that this engine would supply a power 550pk. This should be the replacement for the Lambo-sample of 0-100km / h launch in less than 4 seconds.
For all this power to restrain, some adjustments will be necessary to the platform as said he would lend the Q5/Cajun. One expects a unique suspension, brakes and an exclusive high performance cushioning. There are rumors going around about a launch in 2012, so we expect the coming months more to learn.
niujedne mi gace lastike nema
Wrh. Čak sam se i pitao kako lambo i ferrari nemaju neki odgvor na Poršeov SUV.
mnogo se primate na glasineSlika je cist photoshop, a podaci nebulozni.
A najbolje jos i ferari da radi SUV, i to dizel obavezno :roll:
(nečitko)
to je moja shauma![]()
(nečitko)
sta smo rekli verbalni :P
067-123456
niko ne komentarise nove najave iz lotusa, od 450 pa nadalje konja svaki model i povratak esprite-a ooooooooooooooo yeah baby , paklene masine
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kakva lutka , kao da je saliven iz jednog komada ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
hah lotus je to ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks