znam da je kasno, ali online jos uvjek moze
Dortmund - Hamburg x2, @2.00
...
Ne igram te sigurne tipove,to su mecevi za koje zna uzak krug ljudi i ne uplacuje se par desetina eura nego ogromne svote novca.
deksi
znam da je kasno, ali online jos uvjek moze
Dortmund - Hamburg x2, @2.00
...
Who let the dogs out
kocka je cudo, nista nije sigurno i tacno, al ko voli nek izvoli![]()
Who let the dogs out
indiana hjuston 1
atlanta juta H1
oklahoma portland 2
banfield gimnasia lp 1
poz hvala![]()
bolonja , forentina , udinese , barsa i atletico m.
Trenutno igram Sarmenti/Zeballos da cuvaju svoj servis. Kvota 3.00. Prodjoh prvu uplatu...
edit: Oborise na 2.2, sto je krajnje realno. Cak je i to visoko.
Brejkova mi Monfils na 6 kvoti. Ko je pratio gem, vidio je kako sam mogao biti baksuzcina. Vec bio brejk, posli na mjesta, ali čelendž Mareja bio ok, jer je kacila liniju, pa se onda opet djuskalo jedno 7-8 min.
Je8em ti Vidjev Lodj.
I sebe sto igram public bet.
Bijo si poziw koi se neodbija
a ja prvi put posle 5-6 kola ne odigrah na hull, a u nedelju sam se zakleo da cu da ih singlam sledeci put 1-1 ili 2-2. i preskocih.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
nocas sam i ja razmisljao da hull moze do pobjede, ali odlucih se za us*anog hamburga. ovaj dortmund stvarno jak...
Who let the dogs out
Da je došlo ne bi se moglo disat od njega.
P.S.Nemoj više da đa'olju jednu, duše ti!
P.S.2 Sad je na Martitimo 7,50...odigrah 5e da se zanimam 15-ak minuta
$utra na Briž uprite svi po lijevi bubreg od oba roditelja...100% javio mi drug što igra za Brugge (pere svlačionicu poslije tuširanja)![]()
Last edited by david_coverdale; 12-11-10 at 21:58.
Davno ,davno sam rekao da nema vajdi od ovih "public" dojava...na sve ozbiljnije klad.forume je zabranjeno da se to spominje ,ali dobro...i dalje gubite pare i lozite narod...posebno su najjaci ovi sto im na mail salju dojave...ccc
Mogli bi napravit neki zajednicki tiket ,da odredimo 10 fikseva ,ubacimo javni poll...i 4 fiksa koji dobiju najvise glasova do npr subote u 14h idu na tiket...evo mogao bi david coverdale da bude zaduzen za odabir fikseva (bez golova)...Sto mislite ?Bilo bi zanimljivije no ovo lupanje svakakvih parova
@ Nino
X puta je to pokusavano i nista. Ali ja sam za, opet.![]()
Ako cemo realno, ja imam prodju odlicnih 0%, sto se tice savjeta odavde. Mislim da nijednom nista ne pogodih. Promasujem i ja, i to pocesto, ali budu to stvari s visokim kvotama i nesto sto igram ja, pa kako drugi oce. bez ikakvih analiza, bez icesa... A odje bude tipa 100%, milion posto, ne igra ovaj, ne igra onaj... I ja aj' da poslusam majstora i buc. Bas se nesto zaredjalo s bezveznim prognozama... A opet, stasali su neki novi narastaji pa im treba pruzit sansu. Recimo, onaj Pato obecava, samo ga treba istrpljeti jos nekih 1000 tipova.
Nesto razmisljam, najbolje sam odigrao kad sam najmanje razmisljao. Pogledam tabelu i to je to.
Cim se dovatim forme, tradicije, povrijedjenih igraca sve ode u racq. Nocas u kvote upisem dubl Dizon i Avr, pogledam posle betexplorer i odustanem od oba meca. Dodju kecevi naravno.
Tako da nema nikakvih pravila, kocka ko kocka. Mada sto kaze moj prof. matematike, postenija je ponuda na crveno-crno nego na kladionicu.
Preostao mi je dubl, iz zemaljske kladionice, Monfils i Indiana v. Houston ispod 213.5... Napravio sam nekih 350e od meca Marej-Monfils, ali je to na bet365, a igram ga nakon 10 dana, tako da to ne smatram dobitkom dok nedje premijerno ne kliknem na ono "withdraw".
edit: privredih jos 80e na El grande Paul Capdevilla-u. Vratio se bio nakon 15:40 na svom servisu, pa sam predosjetio da je momentum da brejkuje.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 12-11-10 at 22:44.
Nisam primjetio da je bilo nesto slicno kao sto sam sad predlozio...
Ako se jos neko slaze neka kaze ,ne moze da skodi ,samo da koristi...I naravno ,ako se slaze david coverdale...njega sam predlozio ,jer vidim da ima dosta iskustva i sa online kladionicama ,a i zna fino da ubode
![]()
Ovako bi trebalo da izgleda...npr..."zajednicki tiket 12.13.14. novembar" i ubaci se poll : npr
Celzi 1 1.25
Psv 1 1.20
Rendzers 1 1.20
Seltik 2 1.30
Bajern 1 1.30
Fiorentina 1 1.50
Barselona 1 1.30
Real 2 1.30
Porto 1 1.20
Benfika 1 1.20
Lion 1 1.40....
...i tako dalje...i glasamo na javni poll do subote u 14h...i 4-5 fikseva sto budu imali najvise glasova idu na tiket...mislim da bi to bilo zanimljivo
edit ko zna koji po redu: Privredih jos nekih 120e, jer sad ribrejkova El más grande maximo Gonzales i La grandisima Irina Falconi... Sad je na redu da spucam pare za sat vremena i podjem da spim
Nino, mozda je bolje da svi opice po svoj tip dana, pa da se onda pravi pol...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks