BN, SvetPlus, RTS Sat, ORT prvi ruski, Russia Today,...?![]()
Te si vidio kanale a ove nijesi u osnovnom paketu - Discovery ID,Fox Crime,Fox Life,History Channel,MGM,National Geographic WILD,RTL HR,Sci Fi,TV 1000, Pink Music,Pink Kids,Chasse et Peche .... Nemoj tako , vaša ponuda naspram ove Cabling je :burp: , i zamisli sva ta ponuda kosta 10 eura . A pogledaj im HD paket - MTV HD,LUXE HD,National Geographic HD,Bebe.tv HD,Discovery HD,History HD sve za 6 eura.
cabling trenutno ima najacu ponudu sto se kanala i cijena tice
jedina im je mana krs od risivera i za sd tv i za hd .
ako ovog puta ozbiljno shvate posao njihova ponuda moze biti daleko najbolja u sferi hd kanala . extratv ne mize ni ovaj jedan reklamni da izgura . totaltv moze sadasnja tri sve dok ne bude uspjesno lansiran satelit .
p.s sale da li znas koliko rusa stalno zivi u bd ? a koliko ih je u hotelima godisnje
e onda ce ti biti jasno zasto ruski paket
Našao je ko će da se podsmijeva, sinoć je 6 kanala istovremeno bilo u crnini od toga 4 bez razloga!
SLO1, SUN TV, DM sat , tvserbska i ova lokalna sranja su stvarno vrhunski izbor kanala sa kojom se Extra TV može pohvaliti. Nemate no 4-5 kanala u OP koji su gledljivi, a to je sramotno malo za 9,50 €. Uzmemo li u obzir da su vam zbog netačnih programskih šema i neurednih zacrnjavanja napredne funkcije skoro neupotrebljive, osim "malo" bolje slike od ostalih provajdera T-slom nema više niti jednan konkurentni adut. Dodamo li na sve to i degradaciju interneta koju izazove uvođenje ipTV servisa, ne probude li se malo i dovedu servis u normalno stanje, teško da će kraj 2011. dočekati sa više od 20.000 korisnika. U to sam spreman da se kladim!
U ovom trenutku, svi provajderi su bolji izbor od ExtraTV.
Last edited by Tivatech; 09-11-10 at 15:55.
Scepane, jel ti to Jakuza poslao "extratv.txt"? :lolblue:
Eto srecom mozete da biratre providera kablovske, do prije neku godinu dobro je bilo sa RTCG 1/2 i Elmag, a eto sada malo li je 70 kanala![]()
I ja kazem
Kad smo kod extratv.txt, evo refresh, dakle, slijedi spisak kanala kojih NEMA na Extra TV-u:
Viasat Nature
AXN
E!
Viasat History
Viasat Explorer
History
Investigation Discovery
DoQ
Fox Life
Fox Crime
SciFi
Film+
Cinemania
TV1000
MGM
Pink Family
Sport Klub
Sport Klub+
Motors
Golf Klub
Fishing & Hunting
Disney
Ultra
Pink Action
Pink Movies
Pink Film
Pink Srbija
Pink BH
Pink Music
Pink Kids
Uzdravlje!
@neptun
kako si ti neupucen
ima hiljade kanala koji nisu na extra tv
ps. jedno je sto nema a drugo sto bi ti htio da ima![]()
Pa ja sam htio da napisem, preciznosti radi, "spisak kanala kojih nema na Extra, a IMA kod konkurentskih provajdera", ali Sale kaze da Extra TV nema konkurenciju pa da ga ne ljutim.![]()
Danas je Agencija za radio-difuziju objavila lzvjestaj a stanju trzista usluga distribucije radio
televizijskih programa do krajnjih korisnika (septembar 2010. godine).
Saglasno izdatim dozvolama Agencije za radio-difuziju Crne Gore, pravo da distribuira radio i
televizijske programe u odobrenoj zoni servisa ima sest operatora ita: tri kablovska i po jedan MMDS, lP1V i
DTH operator.
U odnosu na kraj 2008. godine, broj prikljucaka za distribuciju radio i televizijskog programa putem
razliCitih plathformi (KDS/MMDS/DTH/lP1V) se povaeao i iznosi 107.225. Naime, doslo je do uveeanja za
19.223 korisnika ili rasta ad ad 21,84%.
Od ukupnog broja korisnika ovih usluga u Crnoj Gori, najvise ih koristi lP1V (34,11%) i DTH
(satelitsku) distribuciju (32,17%). Sa druge strane, MMDS platforma ima zastupljenost ad 18,36%, a
kablovska distribucija 15,36%.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
S obzirom koliko ih placaju i operateri i gradjani kroz budzet, mogli su da budu azurniji u tim analizama trzista![]()
ako zelis recu da imate vise korisnika to tunije po telekom i sve nas . jer imate sve preduslove da budete ne za par procenata nego dominanti na trzistu . ali , uh uvjek ali curi srecu kvari . imate linije jedini na svijet u privatnom vlasnistvu , samo uredjaj i vec sve spremno . ali imate strucnjake ubilo se . mislim na one koji odlucuju ne na tehnicku koj je ok , umjesto da imate daleko najbolji izbor programa , da imate vec uvelike hd paket vi ste po izbori kanala najgori ( u odnosu na one koje pored vas imam u kucu , total i cabling).
zar je moguce da nemate ljude koji ako vec neznaju sta korisnci zele mogu pogledati izbor drugih .
Odavno nisam pratio ovu temu. Ima li nešto novo u vezi USB porta? Bilo bi lijepo kada bi extra TV risiver mogao da se koristi i kao media player. Sav potreban hardver je tu, nedostajala je, rekao bih, samo dobra volja.
^Nema, sve po starom.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
S obzirom na to koliko i mi plaćamo pretplatu isto važi i za vas.
Da je sreće i da ta Agencija radi svoj posao kako treba vi bi ga odavno "ugasili" nego je to jedna klovnovsko-reketaška organizacija koja će vas puštati da plajčkate sve dok im trpate euriće u pakšu.
- Agencija ne može i ne smije da toleriše emitovanje kanala za koje nemate ugovor, i izgovor da bi gašenje takvih kanala bilo na štetu nas građana je jedna NOTORNA GLUPOST i zamajavanje javnosti. To je učešće u pljački koju operateri provode na građanima! Platite programe koje ilegalno prenosite a za KOJE MI UREDNO PLAĆAMO PRETPLATU a ne da čekate zabrane i ukidanje.
Molila bih Saleta za odgovor. Sinoc gledah malo neki film na Prvoj (nekadasnji Fox). U jednom momentu mi se zaledi slika (u toku emitovanja filma), i tako ja misleci da je to trenutno nesto, cekah malo, pa kako videh da nema vajde, prebacih na drugi kanal i vratih na isti, kad ono tamo pise: Nemate prava jer je program otkupila lokalna stanica, a kad sam prelistala program, pise da ide emisija Ja volim Srbiju (znaci i to je neka lokalna stanica otkupila)! E nista mi nije jasno. Ne gledam bas cesto TV, i nemam pojma iskreno ni o cemu se radilo u tom filmu koji sam gledala na preskoke, ali svakako nije normalno da se film zaledi u nekom momentu jer je zaboga predvidjeno da sad ide druga emisija! Kakav je to nacin? Tako mi se isto pre neki dan desilo sa emisijom Vece sa Ivanom Ivanovicem i bas mi je bilo krivo sto ne uspeh da je pogledam (mislim da je repriza bila u pitanju). Ko je to otkupio Vece sa Ivanom Ivanovicem, i zasto ga ukidaju u reprizi a ne u prvom emitovanju? Moze li bar to da se dopuni informacijom koja je lokalna TV otkupila nesto, da bar znam na kom kanalu mogu da ga gledam.
A drugo, zasto vec nekoliko zadnjih dana kada listam kanale pise Nema informacija za emisije koje su u toku, a ako prelistam njihov program, ima informacija (znaci nije do TV koje emituju emisije, vec do Extra TV)?
Posto kod mene u Vranicima (2km od grada )ne moze Extra posla sam do BBM-a i tamo mi rece momak na info da je pocelo sa kupovinom exluzive i za serije i za filmove tako da te to ne cudi jer se to desava sa sportskim prenosima a eto sad su poceli i filmove.
sale, evo i mene..skopski.
![]()
samo nemoj rec da menjate izgled menija?i software upgrade na klijentu, koji ce biti u toku naredne godine
Bako, jebeš li što?
kada ce hd paket ????
za nas koji nismo na optici
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks