Sad treba igrati na Malagu i protiv Espanjola.Razlozi,dobra forma odnosno igra Malage i losa Espanjola.
deksi
Znaci, UBIJEDJEN sam bio da ce Herakles da izgubi. Kvota 8.40. I sve pogledivao, a na kraju zaboravio da uplatim. Kad sam vidio da Vodi 0:2, bi mi milo sto sam zaboravio. Ali ***** bih zadovoljan. Ne bi im dovoljno da samo izgube, no izgubise iz 2 u 1... Ja zadovoljan nocas. Wrexam, Parma, Rapid, Randers i Gaziantep 0-2 i Barsa i Real po H2... Palo se na par tiketa, jer na jedan poslusah savjete velikog poznavaoca kosarke, a na drugi sam se dvoumio iznedju valensije H2 i PAO-a, i izabrao pogresni.
ps. Milije mi je usred zime odigrat 0-2, kad je vecernji termin, nego bilo koji fiks. Wrexam sam mislio da ce biti 1, ali mi bilo bas sigurno 0-2. Kvota 1.9.
parma x-1,barsah2,real h2,malaga gg3+,groningen 2-4.........i padam na lutona 2
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Nesto mi se danas igra na Llodru, Davidenko mi je nesto nestabilan.
Misljenja?
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ja juce odigrao Melzera, Rodika, Monfilsa, Soderlinga i rekoh da zaokruzim dobitak na 100e, dodadoh jos Djokovica, u nadi da ga ne dobije ovaj put Ljodra, pa nek to uradi neki drugi put... Ljodra na tvrdom, jos pred 10000 domacih navijaca, je tempirana bomba. Moguce da je i znacajno pala kvota na njega. Sta da ti kazem. Davidenko je juce odservirao mec protiv Berdych-a, tako da mu ne nedostaje forme. Vidim tu 50:50
Grojter furt danas poklon 1.
dajte braćo....
Konyaspor - Kayserispor 1X 1.8
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Jel vrijeme da se zaustavi ovaj Dortmund?
HSV je dosta oslabljen, ali opet 'na papiru' imaju zvucniju startnu postavu od Dortmunda... tesko ipak da ce pobijedit u gostima, X maksimum...
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Götze, Kagawa, Großkreutz - Barrios
Not available: Owomoyela (fitness after achilles injury), Kehl (pulled muscle), Kringe (broken foot)
Hamburger SV: Drobny - Demel, Westermann, Mathijsen, Zé Roberto - Kacar, Jarolim - Pitroipa, Guerrero, Trochowski - Petric
Not available: van Nistelrooy, Benjamin (torn muscle), Jansen (tooth), Rost (fitness), Elia (fitness), Diekmeier (heel operation) Aogo, Stepanek, Castelen, Torun (rehab)
e jbg, protiv ekipe koja je u posljednjih deset meceva izgubila samo dva boda... ne znam![]()
mislim da je na dortmund najbolje gg, a sta mislite za admiru x-1
Ajmo Deksi, tvoje analize se cekaju za vikend![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Ponovicu, Grojter danas dobija milion posto, imam 2 dobra razloga koja vam ne smijem reci. Treci je da singl nisam promasio vec 5 dana. Svaki dan igram po 1 , kvota min 1,85, jer vecinom kosarka je u pitanju. Na 2,3 se isplati igrati grojter furt. dace 2 gola i primice go koliko sam uspio da dobijem inform. znaci najisplativija je opet jedinica . Probajte hendikep 1 mada cim cujem ovakve info utakmica dodje 2-1 ili 3-2. sa 40 eura igram 1. Dobitak 92.
E da, upamtite , pare se uzimaju na singlove. Vodite statistiku.
Znaci M1 (1 i 3+) da se odigra![]()
@legro sto ne smijes da nam kazes![]()
tutti quanti cantano e bevono per te!
kakva je ovo priča, "ne smijem da vam kažem, ali imam informaciju da će doći 2:1 ili 3:2, pa naslutite sami da će doći prelaz i potrčite da bacite sve pare što imate"![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks