ne znam brate ne igram te tolike hendikepe, ai nisam bas nesto siguran u barsu i reala....
Who let the dogs out
Meni je jedino ostalo bilo da promijenim avatar, eo sedma godina da mi je ona bmw petica za avatar. Navuka mi je neki maler bio izgleda... :P
Srecom nisam juce igrao, kiksa bi na Intera lagano....a htio sam uplatit jos milana i romu pored njega.
Last edited by BiTrAtE; 11-11-10 at 10:18.
monfils 1
sodeling 2
boleli 2
davidenko 1
sa 100e
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem koliko je ljudi igralo Seltik...
Danas nista, samo Parma, i to u lutriju, svudje kvotu oborise...
kako me iskida ovaj monfis.. dvije mec lopte je spasio
sinoc, milan 1, roma 1, arsenal 2 i pad na seltik 2, sa 10 za 75, preksinoc atalanta 1, torino 1, stouk gg, milvol gg, notingem gg, kristal palas gg i pad na totenhem gg3+ sa 2 za 100.
Zadnji put prije mjesec dana na ligu sampiona 160e... Al to ne racunam s obzirom da sam izvukao samo nesto uloga...
A sto se tice mojih dobitaka bilo ih je dosta ne brini, medju njima i jedan koji je vjerovatno veci no sve isplate zajedno vecine clanova odjeTako da se ne $ekiraj ti za mene
![]()
Parma - Sampdoria DGP 5.25
Gijon - Mallorca DGP 5.00
Valencia - Logrones X-1 4.75
Duplo
https://forum.cdm.me/showthread.php?...300#post930831
ps obrati paznju na moj post na sledecoj strani... Nedelja je bila, ceka se ajax u bk, inter je vodio 0-2 protiv parme cini mi se, zadnje kolo calciaAjax-Twente direktno za ulazak u LS 1.5 kvota i 0-0 bude.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 11-11-10 at 18:35.
Makabi H2
Efes H2
Valensija H1
Majami H1
Lakersi >211.5
Raise my hammer,take my aim
A kad bi mi Cibona dosla.....![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks